Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31923193319431953196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emre akbaba ve arda turan ile çöpe atılan koca bir ilk yarı... Yazık ne diyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Belhanda'ya yüklendi herkes ama Feg'e kimse bir şey demedi. 22. şampiyonlukta son virajdaki performansı eleştirileri hala önleyebiliyor.

Dursun da sağ olsun serv anlaşması imzalamış adamla.

Alıntıları Göster

Belhanda yeteneksiz ve disiplinsizdi. Feg ise müthiş yetenekli ama disiplinsiz, istikrarsız bir oyuncu.

Kafasını vererek 3-4 ay top oynasa çok rahat şampiyon yapardı bizi. Çünkü bu potansiyelde başka bir oyuncu yok ligde şu an. Ama yok arkadaş, umrunda değil.

Bu tarz topçular zaten belli bir iş etiğine, istikrara sahip olduğu zaman Avrupa'da top oynamaya devam ediyorlar. Bunun gibi defoluları da bize düşüyor.

Şu açıdan da bakalım 32 yaşına kadar yıllık garanti 3.85 milyon euroyu cebine koymuş, bonuslarla beraber 4 milyon euro'yu geçiyor. 3 kuruşluk top oynasa da 5 kuruşluk top oynasa da 2022'ye kadar o parayı alacak, niye kassın? Emekli ettik adamı.

Yanarım yanarım Belhanda, Feghouli falan dururken gidip koştura koştura Fernando'nun satılmasına yanarım. Dursun kırk yılın başında bir fare tutmuştu, onu da MC yönetimi hiç etti.

• Hocayı bu zamana kadar hep destekledim. Fakat artık yolları ayırmanın vakti geldi gibi duruyor. Zaten kendi de ayrılık sinyali verdi. Yeni yönetim kendisine ütopik vaatler vermezse kalacağını sanmıyorum. 68 yaşına geldi. Trapattoni gibi 75 yaşına kadar çalışacağını düşünmüyorum. Önümüzdeki sezon devam etse ve ligi 6. sırada bitirip ayrılsa kaçtı diyecekler. Bence ayrılacaksa şu an tam zamanı. Bu iş zamanında gerçekleşmezse efsanemiz dediğimiz adamla ileride çok kötü ayrılabiliriz. Bunu da kimse istemez.

Ayrıca şunu da ekleyelim. Futbol son 6-7 senede çok değişti. Hoca artık Avrupa takımlarına karşı üstünlük sağlayamıyor. Bu sene şampiyon olup CL'ye gitsek yine nasıl sonuçlanacağını hepimiz biliyordu sanırım. O yüzden bir an önce bu iş hallolmalı.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt
    şu feguli meselesinin iç yüzü ne acaba, belhanda gittikten sonra oynamıyorum satarım maçı bile demiş olabilir, yoksa emre akbaba bu adamı kesemezdi bence, umudum transfer olacağı için oynamadığı olması yoksa işimiz yaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ulan ah...

Seni bir daha terk etmeyeceğim diye ümitlendirip tekrardan terk eden eski sevgili gibisin galatasaray...

Ben sensizliğe(şampiyon olamamaya) alışmıştım aslında ama sen geldin o soğumuş beklentilerimi canlandırdın ve canlı ümitlerimle başbaşa bırakıp terk ettin yine...

Şuan hem seni hemde eski sevgilimi düşünüyorum, mecnun ettiniz beni...

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 16 Mayıs 2021; 2:57:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt

Sen eğer kalmaz ise yerine kimi istiyorsun / bekliyorsun? teknik direktör olarak hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 16 Mayıs 2021; 2:53:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Belhanda yeteneksiz ve disiplinsizdi. Feg ise müthiş yetenekli ama disiplinsiz, istikrarsız bir oyuncu.

Kafasını vererek 3-4 ay top oynasa çok rahat şampiyon yapardı bizi. Çünkü bu potansiyelde başka bir oyuncu yok ligde şu an. Ama yok arkadaş, umrunda değil.

Bu tarz topçular zaten belli bir iş etiğine, istikrara sahip olduğu zaman Avrupa'da top oynamaya devam ediyorlar. Bunun gibi defoluları da bize düşüyor.

Şu açıdan da bakalım 32 yaşına kadar yıllık garanti 3.85 milyon euroyu cebine koymuş, bonuslarla beraber 4 milyon euro'yu geçiyor. 3 kuruşluk top oynasa da 5 kuruşluk top oynasa da 2022'ye kadar o parayı alacak, niye kassın? Emekli ettik adamı.

Yanarım yanarım Belhanda, Feghouli falan dururken gidip koştura koştura Fernando'nun satılmasına yanarım. Dursun kırk yılın başında bir fare tutmuştu, onu da MC yönetimi hiç etti.

Alıntıları Göster

Ben şunu anlamıyorum, futbolcular nasıl bu kadar disiplinsiz, umursamaz olabiliyorlar?

Yani tamam hep üst düzeyde olmaz ama en azından elinden geleni yapması lazım değil mi?

Başka mesleklerde "kafasını verirse işi yapar" diye kimse eleman çalıştırmaz, kapının önüne koyarlar. Ama bunlar milyonlar alıyor ve yatıyorlar. 🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

Şampiyonla arandaki fark sadece 1 averaj ve bırakırsa zirvede bırakmış sayılır.

Hoca için büyük fırsat, en azından KAÇTI demezler.

Sergen bile ayrılık sinyalleri veriyordu düne kadar, kaldı ki hala ayrılmayı bile düşünebilir.

Süper lig eskisi gibi değil, daha çetin geçiyor haliyle taraftarlar anlık beklentilere giriyor ve bunu karşılamak büyük yük/sorumluluk :)

En kral yönetim gelsin, FT 2 sene dayanır ona da bu arada. Fenerin canı burnunda, bjknin eli bollaştı hocaları iyi ve akıllı birkaç transfer ile seneye de iddialı girebilir.

Trabzonda gervinhoyu falan almış romadan da bek almış sanırsam yani bu sene gibi kek değil lig artık.

AKLI OLAN DURMAZ(FT İÇİN)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

Alıntıları Göster

Geçen sene şampiyonluk mücadelesi verirken Trabzonspor maçına müthiş başlamıştık belli ki evire çevire yeneceğiz ama Feghouli efendi ortada bir pozisyon veya maçta gerginlik yokken gitti adama tekme atıp kendini oyundan attırdı. O günden beri gözümle göresim yok.

• 3. ön elemede elenirseniz AL Play off oynuyorsunuz, Play offta elenirseniz Avrupa Ligi gruplar.

AL Play offta elenirseniz Konferans gruplar.

Bu sene Avrupadan elenme şansı yok maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 16 Mayıs 2021; 3:5:20 >
  • Transfer sezonu ne zaman başlıyor şimdi tarihi belli değil herhalde google a yazıyorum sezon başlama tarihi çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Sen eğer kalmaz ise yerine kimi istiyorsun / bekliyorsun? teknik direktör olarak hocam.

Hocam gelecek vadeden herhangi biri olabilir. Okan Buruk söylentileri vardı. Eleştiren de çok var ama 1 sene denenebilir. Özellik Avrupa Liginde iyi işler çıkarabilir. Bu takım Hamzaoğlu ile 3 kupa kazandı. Sergen bu sene 3 kupa kazanacak gibi duruyor. Fener Sivas'ı yense şu an herkes Emre'yi konuşuyordu. Bazı şeyleri doğru yapınca ligde bir şekilde ipi göğüslüyorsun. Zaten önümüzdeki seneden itibaren lig şampiyonu CL'ye gidemeyecek. Açıkçası kimin TD olacağı en azından şu aşamada çok da bir önem arz etmiyor benim için.

• berkans kullanıcısına yanıt

Berkan rahat bırak be artık kardeşim. Bir SS almışsın sabahtan beri onu atıyorsun. İsterseniz 50 kere şampiyon olun Beşiktaş KÜÇÜK takımdır.

Türkiye'de 2 BÜYÜK vardır. Gerisi sıralamayı belirler. Beşiktaşlılar dışında hiç kimsenin umrunda değil şu şampiyonluk. Fener şampiyon olsaydı kıyamet kopardı burda. Bakma averajla kaçırdık diye hareketlendi burası.

Birkaç maç önce sizinle yaptığımız DERBİCİK'le de görüldü ki beşiktaş GALATASARAY gibi bir BÜYÜK'le boy ölçüşemez.

Getirin ordan hatayı Beşiktaş kardeşim şov yapacak hade.

• Usta FT'den nasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyorsunuz ya? Cidden aklım almıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

3. ön elemede elenirseniz AL Play off oynuyorsunuz, Play offta elenirseniz Avrupa Ligi gruplar.

AL Play offta elenirseniz Konferans gruplar.

Bu sene Avrupadan elenme şansı yok maşallah

Bu Konferans işi benim pek aklıma yatmadı. Avrupa Ligini bile çoğu takım önemsemiyor artık. Konferansa herkes yedek kadroyla çıkar. Çok bir para getirisi de olmaz. Takımlar boş kalmasın diye yapılmış resmen. Biraz da Avrupa Liginin kalitesini yükseltmek istiyorlar sanırım.

• Emre kılınç neden oyuna girmedi ?

• Hamza diyenler ciddi mi gerçekten. Seneye okanla başlarız yarıya kalmadan lige havlu atıp Hamza yı getiririz. Yazında Terim in kapısında yatarız. Ne gerek var maceraya o zaman

• @manalaus Sevgili GS li kardeşim yok olup gittin söz verdiğin gibi, yani sözünün eri ol gel ve tebrik et 14 mayıs da yazışmalarımız altta🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Mayıs 2021; 3:21:14 >

Aynen, Avrupa liginde elenenleri, Şampiyonlar ligi 1 ve 2. turda elenenleri atıyorlar buraya, ayrıca Avrupa ligini CLye giremeyen takımların oluşturduğu daha iyi bir lig haline getirdiler. Başaltı ülkelerin bizim gibi direkt katılım haklarını aldılar.

Zayıf ülke takımları içinde tur geçecekleri vs bir alan oluştu. Avrupa Ligi üçüncüleri konferansa devam edeceği için orada da gruplarda rekabet daha güzel hale geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 16 Mayıs 2021; 3:19:32 >
  • 
Sayfa: önceki 31923193319431953196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.