çok doğru renktaşım, onu şu anda ancak futbol dahisi aykut alır takımına, başka da kimsenin bu çöpe para vereceğini düşünmüyorum |
🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3196. sayfa)
-
-
İlk 11 açıklandığında belliydi şampiyonun Beşiktaş olacağı , kimse kusura bakmasın. Tüm sezonun özetiydi bu maç.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzhaan
gözüme uyku girmiyor .............Babelin omzuyla kontrol ettiği halde el sayılan gol+ Emre akbabanın kaçırdığı penaltı hatırımdan çıkmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma sapan bir ilk 11 haliyle çöp olan bir 45 dk ! ve malum sonuç.
Terim'in evlatçılığı işi bitirdi. Arda - Yedlin - Akbaba yerine
Kerem - Sener(form tutmuştu) - Mohamed ile başlasa ilk yarı 3-4 fark olur.
Maç kopardı 2. yarı da da
-
Neyse bjk nin böyle şamp. Olması iyi oldu ezik bi şampiyonluk oldu. Onlarda farkında haketmediklerini
Bjk forumunda Malatya'ya övgüler yağıyor. Kendileri de farkında Galatasaray atamadığı için şampiyon olduklarının
Bu kadar rezil kulüp görmedim.
Gedson'un vedasına üzüldüm.
Maç biter bitmez böyle veda etmesi demekki aklında yok gelecek yıl planı.
Bu sene kiralıklar gidiyor, sözleşmeler bitiyor.. çok iş var.
Teknik direktör sorunumuz da var.
Başkanlık seçimi de var.
işler iyi gitmeyebilir.
-
Yok. Besiktas camiasinda herkes son damlasina kadar hakedilmis bir sampiyonluk oldugunu dusunuyor. Canini sikma sen.
İlk maçlarda kötüydü ama sonradan açıldı. Kendisine iyi bakar ve sürekli oynayacağını takım bulursa birkaç seneye üst düzey takımlarda as oyuncu olarak görürüz.
quote:
Orijinalden alıntı: onurguner
Neyse bjk nin böyle şamp. Olması iyi oldu ezik bi şampiyonluk oldu. Onlarda farkında haketmedikleriniAynen bizce Konyaspor şampiyon olmalıydı.
-
Gedsonun yaptığı ayıptı ama profesyonel ve yabancı olunca iplemiyor demek ki kulübü.
Halbuki biz +1 sene daha kiralayabilir miyiz diye düşünüyorduk...
Fatih terim kalırsa rui costa belki tekrar verebilir diye düşünüyorum. Gs kulübünde şuan herşey puslu o yüzden fatih hoca ikna etmemiş olabilir oyuncuyu yada oyuncu ikna olamamış olabilir...
M.C başkan allah aşkına sal bizi be, gelecek yönetim temmuz ayında mı iş yapsın, yapmayın allah aşkına ya...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uçuyor kaçıyor denilen takımla puanlar eşit, transfer şampiyonu denilen takımdan 2 puan yukarıda tamamladık ligi.
Bardağın tek dolu tarafı bu oldu.(haa birde fb şampiyon olamadı birde bu vardı, 4.cü yıldız yüklenemedi gitti)
Derbilerde bu sene 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldık.
7 gol attık(0/2/0/1/1/3)
4 gol yedik(0/0/2/0/1/1)
Bizi anadolu takımlar yıktı, şu istatistiği fb yapsa kopup gittiydi. Adamların 1 derbi galibiyeti var bu sene oda trabzona karşı.
Hoca demek ki anadolu takımlarını önemsememiş bu sene, koyvermiş gitmiş...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dert Sahibi -- 16 Mayıs 2021; 6:36:43 >
bu sezondan en cok gedsonun eksikligi hissedilir tabi gene kiralamazsaniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Dert Sahibi
Derbilerde bu sene 6 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldık.
7 gol attık(0/2/0/1/1/3)
4 gol yedik(0/0/2/0/1/1)
Bizi anadolu takımlar yıktı, şu istatistiği fb yapsa kopup gittiydi. Adamların 1 derbi galibiyeti var bu sene oda trabzona karşı.
Hoca demek ki anadolu takımlarını önemsememiş bu sene, koyvermiş gitmiş...Emre Akbaba ve Etobo verdi o puanları. Umarım seneye FT olur olmaz. Emre, Etobo, Feg, Babel (Son dönemde ayakta kalan 2-3 kişiden biri olmasına rağmen), Falcao, Ömer, Şener gibi isimlerin tamamından kurtulmak lazım.
Etobo yerine beğenilmeyen Aytaç, Feg yerine Halil Akbunar olsaydı bu iki isim bile yetebilirdi şampiyonluğa.
Sezon boyu burada sövdük, saydık, bazı forumdaşlarla tartışmaya girdik, umarım birilerini kırmamışızdır. Yazık oldu son düzlükte 2-3 maç ile şampiyonluğu vermeyebilirdik.
Edit 1. sadece tabiki FT suçlu değil. Yönetim son düzlükte rakibe çalıştı, yani laf olsun diye değil direk rakip için uğraştılar.
Edit 2. BJK son 3 haftaya kadar şampiyonluğu sapına kadar hakketmiş bir klüptür. Tamam birçok verilmesi gereken kart verilmedi, evet Sergenin maç sonu açıklamalarının büyük etkisi oldu hem TFF hem MHK'de. Neden son 3 haftaya kadar diyorum, başkanın basiretsiz açıklamaları sergen hocanın kısıtlı kadroyla yaptığı rüyanın üstüne gölge düşürdü. keşke başı koparılmış tavuk gibi etrafa sallayacağına bekleseydi. zaten bjk normal şartlarda vermeyecekti. GS alabilirdi oda alamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 16 Mayıs 2021; 6:54:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X