Neden TL cinsinden yazılıyor her yerde? Daha mı çok kazanmış gibi oluyor böyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3198. sayfa)
-
-
Belhanda olsa net beş altı puan fazlan olurdu Belhanda gittikten sonra oyun planı değişti ve puan kayıpları başladı bazı oyuncular da vakitsiz gidişe tepki göstermiş olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabovski -- 16 Mayıs 2021; 11:4:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mito1172Ohoo şu yense bu olsa bu nedir arkadaşlar o zaman bende şunu diyeyim biz ilk yarı verdik sizin ağızınızın payını sizde 2.yarı verdiniz tamam ama adam gibi forvetimiz olsa ne olurdu diyelim bizde o zaman bu böyle sürer gider arkadaş. ayrıca ben başkanın o lafı alay yada küçümseme amaçlı söylediğini düşünmüyorum ne var yenersek fatih terim dövecek miydi bizi tebrik etmeyip? amma dert olmuş size hatayın 7 gol yemesi son olarak diyorum ki atsaydınız 7 gol sizde arkadaşım kim engelledi sizi? yalnız şaka maka ne dokunmuş size aniden çıkan piyangoyu 1 sayıyla kaçırmak arkadaş iyi ki de fark etmez diyordunuz kaçarsa yani he Ekleme feneri biz yensek ne olurdu? son dakikada atmasaydı o golü? bunu da kimse söylemiyor ya
Dünden beri tebrik ettik zaten sizi.
Hala gelip nie çirkeflik yapıyorsunuz?
Şampiyon olmuşsunuz, niye bizim konumuzdsıınıs?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bazıları terim 'i Galatasarayın önünde görmeye başlamış.
Çok yazık.
Son haftalarda gelen şansta terimin payı çok azdı.
Sadace bjk maçına iyi hazırlanmıştı. Onda da 4. Golü aramadı.
Yoksa antalyayı son dkda yendkk. Ligden düşmüş,karabükün 5 attığı denizliye averaj kasamadık, son maç 45 dkyı çöpe attık.
Sonra bize nankör diyorlar. Arkadaşlar terimi biz de çok seviyoruz. Ama avucumuza kadar gelen bir şampiyonluğu resmen biz istemiyoruz diye bıraktık.
Ha şampiyonluk filan önemli değil, zaten 2 gün sevinecektik en fazla ama ŞLnin yolu buradan geçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXYaw hehe terimin bu sene rezil.futboluna.doyamadiniz. Alanyayi yenmek icin 3. Sinif koy takimi gibi defans yapti bu takim. Hangi maci rahat rahat seyrettin bu sene
Alıntıları GösterTerimi istemiyorsan bari vizyonun olsun bu hamza yada okan olmasın diyorum
Boş konuşmuşsun. Ligden sonra herkes böyle kritiğini yapar. Eminin Fenerbahçeli dostlarımız da şimdi Kadıköyde 2 maçı yensek şampiyon bizdik diyordur. Hepimiz şampiyonluğu istedik birimiz kazandık. Her sene aynı takım alacak değil.
Ayrıca bu dalga geçer gibi mesajı Beşiktaş'lı biri yazınca komik buluyorum. Arkadaşım tebrik ettik bravo dedik en çok da Sergen hocaya. Daha ne bekliyorsun? Fenerbahçe şampiyon olsa ve bu söylediklerini onlar gelip yazsa okey dicem. Bizim 2006'da aldığımız kupayla 2021'de bizi mi kıskandırmaya çalışıyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Kadıköy'de ki iki maçı bırak , düşen Gençlerbirliğini yensek şampiyonduk
2.7 oran için niye saldırmadın galatasaray
-
Dün terim birşey çok doğru söyledi takımın yarısı gidecek Haziran da seçim var ne zaman transfer yapılacak ne zaman hazırlanılacak şl ön elemesine kaldı ki terim durumu bile belirsiz sizin yönetim gerçekten gs menfaatlerini düşünmüyor şampiyonluk gitmesinin tek sorumlusu bana göre terim değil yönetimdir doğru söyleyen belhanda gönderdiler ordan da başladı sıkıntılar -
Euro cok yukseldi hocamquote:
Orijinalden alıntı: Jax T.Neden TL cinsinden yazılıyor her yerde? Daha mı çok kazanmış gibi oluyor böyle
Alıntıları Göster
Ya Allah aşkına bu Beşiktaş Jimnastik kulüplüler hangi yüzle geliyor buraya. Bütün sezon boyunca en iyi biziz diye gezdiniz, hem başkanınıza hem de size ağzınızın payını verdikten sonra öyle bakakaldınız.
Şunu unutmayın:
- Siz iyi olduğunuz için şampiyon olmadınız,
- Biz hata yaptığımız için şampiyonluğu verdik size.
Sizin şampiyonluğunuzun baş mimarları: Hatay, Alanya ve Çağdaş YATAN denilen vasat teknik direktördür.
Hadi yallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek tek oyunculara yüklenmek pek doğru değil belki ama linnes ve luyindamanın yaptığı akılalmaz savunma hataları hala aklımda
quote:
Orijinalden alıntı: Dert Sahibi
Irkçı bu adam ya, türkiyeye tatile bile gelmezBencede ama o şekilde bir rol model lazım bize günümüzde şuan 40yaş hocalar bence en iyisi. jose mourinho boşta adamı onu getirecek vizyon sadece Ünal Aysalda var.. Burak elmas çıkmış futbolla direk ben ilgilenecem sonra terim diyor tey allahım başkanın işi futbol yöneticiliği iyi o zaman gel futbol şubesine ama yok hepsi aynı üstümde kimse olmayacak dediğim dedik.. Türk futbolu özelleşmediği yani takımlar satılmadığı sürece umudum yok
quote:
Orijinalden alıntı: -Realist-
Euro cok yukseldi hocam
Alıntıları GösterBen de onu diyorum işte her zaman kazanılan paraya yakın zaten 40 milyon euro alacaklar haber sitelerinde vs 400 500 milyon yazılıyor sanki çok daha fazla kazanmışlar gibi bir algı yapılıyor anlamadım neden acaba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jax T.Neden TL cinsinden yazılıyor her yerde? Daha mı çok kazanmış gibi oluyor böyle
Alıntıları GösterKiskandin mi :D
dun ki hayal kirikliğim geçince bi dusundum. Sergen iyi bir ivme yakalamişti Teknik direktorlukte Bjk ile kendini kanitladi eğer akilli olursa futbolculukta yaptigi hatalari yapmazsa avrupada onemli takimlarda goruruz bizi basariyla temsil eder.
quote:
Orijinalden alıntı: maverick666Kiskandin mi :D
Alıntıları GösterAaa bloklamadığım bi bjkli. Araya kaynamışsın hadi bakalım git ötede eğlen
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurguner
Neyse bjk nin böyle şamp. Olması iyi oldu ezik bi şampiyonluk oldu. Onlarda farkında haketmediklerini -
Mantıklı yorum yazıp tebriklerini ileten arkadaslara teşekkür ederiz. fakat yazmadan geçemeyeceğim. BJK sezonun büyük bir bölümünü lider götürdü mü ? Evet. Herkes kendi takımına hakemlerin neler ettigini yazar çizer ama rakibinin neler yasadigini görmezden gelir. Oyüzden acip tarafsız gözle bakin demeyeceğim cünkü fanatiklik buna izin vermez. Son haftalarda ki büyük düsüsün ardından diger sarisin kardeşinizle potaya girdiniz ve meşhur gs Bali devreye girse şampiyon bile olacaktınız ama elinizde patladı. Birde su bizim rakibimiz fb muhabbeti var. Aslında bjk şampiyonluğu yerine fb olsa belki de daha çok isinize gelirdi çünkü amac ligde bjk yi herzaman yok saymak. Bu da olmayınca sahte kabadayi terim de gözünüzden düstü. Biz hatalarımizla size şampiyonluk hediye edecektik , yani sizin hatanızdan biz sampiyon olmadık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X