kadıköyde kaybettiğimiz sezon şampiyon oluruz at rez bekle |
🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3199. sayfa)
-
-
Hiçbir teknik direktör, yönetici veya futbolcu takımdan büyük değildir. Herkes birilerine karşı sorumlu olmalıdır bence. Fatih Terim'i sorgulayan birileri yoktu ve kendini takımdan büyük görmeye başladı. Ciddi bir sorun bence.
İyi kadroyla herkes şampiyon olabilir, asıl liderlik kısıtlı kadroyla kriz yönetebilmekte.
İki ay sonra yeni bir sezon, sayfa açılır tekrar ortalık karışır. Bir tane şampiyon olacaktı, oldu ve olacak Bu kadar basit.
-
Yeni bir td yeni bir yönetim ile baslanmali her sene çok kötü futbol ve kaos var td yönetimle kavga edip kaos oluyor zaten buda 2 senedir para etmiyor.
Oyun desen rezil bu kadro beşiktaştan daha iyi oynaması gerekir ama nerdeee .
Avrupa maçlarında eylül ayını bile göremiyorsun görsen fark takimi oluyorsun şampiyonlar ligine gitsen ne olacak terim 4 senedir yaptığı gibi averaj takimi yapacaktı.
Şampiyonluğun kaçması belkide iyi oldu tabii bunu iyi kullanırsa Gs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim nereye hayıflanıyorsun? herifler son 6 sezonun 3'ünü şampiyon kapatmış tabiki gelip sana çatacak.
-Sende Terim inadı var, onlarda değişim rüzgarı
-sende kiralık fetişti var, onlarda takımı sahiplenecek oyuncular
-Sende iş bilmeyen, altını teneke fiyatına satan başkan var, onlarda sponsorluktan tut , menejerlere kadar her numara var
Galatasaray tam anlamıyla reset gerekmektedir.
Ne yönetim, ne teknik kadro normal şartlarda durmaması gerekirken kıç yalayıcıları tarafından 2 yıllık başarısızlığa rağmen "İllede terim " tayfasıyla ne olmasını bekliyorsun?
sen şampiyonluğunu belhanda ile değil, sezona teirm ile başlayarak ve Arda transferi ile kaybettin
Terim kalırsa seneye de aynısı olacak. Yine sen rakip takım taraftarlarını çekeceksin
2000 yılından kalma uefa kupasının ekmeğini 21 yıldır yiyen, şampiyonlar ligi tarihinin en düşük puanını almış Çapsız bir hocayı takımın başında tutarsan her sene başka birini alkışlarsın
Galatasaray tarftarı karar verecek
Retro başarılarla övünmek mi?
yoksa gelecek başarılar için yeni bir sistem kurmak mı?
-
GS'li dostlara geçmiş olsun.
Bazen krizi fırsata dönüştürmek lazım. Takım, teknik ekip ve yönetim uyumsuzdu. Neyse ki çoğundan kurtulacaklar. Düzgün bir yönetim ve Avrupa'da modern futbolun ekol ülkelerinden yetiştiri bir teknik ekiple yeni bir Derwall jenerasyonu yakalayabilirler. Bundan ala bir fırsat olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tardis*Hatay ile olan maçı izlediniz mi biz 2-0 öne geçince adamlar sahada toplantı yapıp bizi yenmeye ant içtiler nerdeyse daha sonra oyuncumuz sakatlandı yerde yatarken vakit gecirmesin diye Hatay itiraz etti acele oyundan çıkartıldı Rıdvan oyuna girdi gol attık burda ne gibi Hatay'ın suçu olabilir bizim maça tamamen hırslı çıktılar
Sen ne anlatıyosun 1 dkda kendi kalesine bile bile kafa vurup gol atan akintoladan larine al da at diye önü pas atan sedattanda bahsetsene az
tek bir düşünce ile izlerseniz tabi böyle sonuçlar çıkar zaten o maçı oynarken averaj hesabı yapıyorduk onlarda bize yardımcı oldu bunların hepsi hesaplanmisti intikam için sizi heveslendirmek için son maçları yenildik strese girelim istedik ama Hatay maçında 7 tane attık ya onu özellikle ayarlamistik çünkü biz averajla şampiyon olacağımız bize söylenmişti
Gs li arkadaslar yalan yok dun sizin yerinize onlarin Smp olmasini istedim :)
Hatta cogu Fenerlide oyle.Sebepte belli idi.
Cok fark acilmasin cok fazla acilmasin.
Ama sunu gorduk ki Bjk nin alti ustu bir sampiyonluk icin yapmayacagi cirkeflik atmayacagi iftira yokmus.
Daha 2 gun once cok degil 48 saat once adamlar bu kadar buyuk konusmamaliydik diyerek nefesi baska yerden aliyorlardi.Korku bacayi sarmayi birak daglara ulasmisti.
Simdi bakiyorum 2 gun onceki hallerinden eser kalmamis.Eski hallerine donmusler.
Simdi anliyorum ki zerafet ve asalet sonradan kazanilmiyormus😁
Tamam kutlamiyoruz niye kızıyorsun
Bu ligde bu sezon istikrarlı şekilde iyi oynayan bir tane bile takım yoktu. Ligin kaderini birçok maçta MHK ve TFF çizdi. Yönetim denilen vasıfsızlar seslerini çıkarmada çok sessiz kaldılar. Neyse ki gidiyorlar. Bize bu MHK ve TFF'i değiştirecek güce sahip bir başkan ve yönetim lazim.
Fatih hoca da düşünsün taşınsın. Bu rezil yavaş pas oyununa devam edecekse, ona görkemli bir veda hazırlayalım, bıraksın. Galatasaray'i artık izlerken uykum gelsin istemiyorum.
Gece 2 de yattim sabah 5 te kalktim o da parça bölük uyudum. Başım çatlıyor. Hala etkisinden kurtulamadim. Fatih terim istifa edecekmis galiba yerine çagdas atan gelsin. Alanyayi costurmustu bizide costurur.
quote:
Orijinalden alıntı: BABAHAKKIMantıklı yorum yazıp tebriklerini ileten arkadaslara teşekkür ederiz. fakat yazmadan geçemeyeceğim. BJK sezonun büyük bir bölümünü lider götürdü mü ? Evet. Herkes kendi takımına hakemlerin neler ettigini yazar çizer ama rakibinin neler yasadigini görmezden gelir. Oyüzden acip tarafsız gözle bakin demeyeceğim cünkü fanatiklik buna izin vermez. Son haftalarda ki büyük düsüsün ardından diger sarisin kardeşinizle potaya girdiniz ve meşhur gs Bali devreye girse şampiyon bile olacaktınız ama elinizde patladı. Birde su bizim rakibimiz fb muhabbeti var. Aslında bjk şampiyonluğu yerine fb olsa belki de daha çok isinize gelirdi çünkü amac ligde bjk yi herzaman yok saymak. Bu da olmayınca sahte kabadayi terim de gözünüzden düstü. Biz hatalarımizla size şampiyonluk hediye edecektik , yani sizin hatanızdan biz sampiyon olmadık.
6 maçta 13 puan verip liderliği veren kim? Lige en iyi başlangıcı yapan kim? 5. Haftada düşme hattında olan kimdi? 8de 8 yapıp liderliği alan kim?
Dua edin sergene devrede kaçmadı diye. Uzay takımısınız ya o yüzden 7 attığınız maçtan 3 gün sonra sahaya gömüldünüz
Çok şükür bir tane lekeli maçımız yok. Kulusiç ve akintola gibi kk bile bile vurup gol atmışlığı yok rakiplerimizin. Babacar gibi boş kaleye golleri atmayan forvetler kaleye gelen şutlarda elin çeken kalecilerde olmadı çok şükür. Var bir kez lehimize karar vermedi sadece son 6 maç verilmeyen penaltılara bak. Oyuncumuzu kafası yarıldı dizine tekme yedi kafasına kaç maç yumruk yedi donk vara bakılmadan. Çok şükür bizim hiç bi oyuncumuz 82 gün 3 sarı kartla oynamadı. Bırakmam seni bjk adı altında tüm sene fakir edebiyatı siyasetiyle algı yapa yapa geldiniz. Gün geldi hatay rize yanımızda değil dediniz. Karagümrük neden galip geldi diye sevindiler dediniz. Malatya hiç fark yemedi dediniz. Dedinizee dediniz. Karşınızda adam gibi yöenetim olsa şuan bjk diye bi takım kalmamıştı
Buraya gelip durum kasman manasız. Git konuna edebinle sevin tepin napıyosan yap.
Adam gibi sataşmadan laf sokmadan herkes şampiyonluğunu dilediği gibi kutlar sevinir. Ama genele bakmadan yada unutarak burada laf sokmak olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tribünlerin 1985 senesinde neden siyahın yanında kirli bir beyaz tezahüratını söylediklerini şimdi daha iyi anlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Rem0te
Gs li arkadaslar yalan yok dun sizin yerinize onlarin Smp olmasini istedim :)
Hatta cogu Fenerlide oyle.Sebepte belli idi.
Cok fark acilmasin cok fazla acilmasin.
Ama sunu gorduk ki Bjk nin alti ustu bir sampiyonluk icin yapmayacagi cirkeflik atmayacagi iftira yokmus.
Daha 2 gun once cok degil 48 saat once adamlar bu kadar buyuk konusmamaliydik diyerek nefesi baska yerden aliyorlardi.Korku bacayi sarmayi birak daglara ulasmisti.
Simdi bakiyorum 2 gun onceki hallerinden eser kalmamis.Eski hallerine donmusler.
Simdi anliyorum ki zerafet ve asalet sonradan kazanilmiyormus😁Normal, BJK'den 6-8 puan geride 3. olduğumuz zaman yani 6-7 hafta falan öncesinde FB'nin şansının olduğu dönem lig böyle bitecek dense çoğu GSli de FB olamasın diye kabul ederdi. Rekabetin özü bu. Tamam BJK de ezeli rakip 2 takım için de ama şampiyonluk sayısında kim daha yakınsa ona bakar herkes önce. GS 23 olacağina veya FB 4. yıldızı takacağına 2'si de ben olamıyorsam daha geride olan BJK olsun der veya BJK devrede yoksa TS Başakşehir vs. İşin doğası bu.
Öteki dediklerine de zaten katılıyorum. O kadar iftira yalan algı malgı değdi mi yani sonunda? Maçını alsan sen zaten çok yüksek ihtimal şampiyonsun sen önce kendine bak dedik, al işte yendin oldun şampiyon. Yok teşvik yok zart yok zurt. Unutuldu gitti hepsi hiç yaşanmamış gibi. GS de böyle dramatik şampiyonluk kaybedebiliyormuş yani, umarım herkes başarının da başarısızlığın da saha içinde olup bittiğini iyice anlamıştır bu sezon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tuttuğunuz takım şampiyon olsaydı tarihin en anlamlı şampiyonluklarından birisi olacaktı ama Beşiktaş şampiyon olunca ezik bir şampiyonluk oldu. YERSEN 😎
Tebrik etmekle kişiliğinizden bir şey kaybetmezsiniz 🤙
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
trabzonspor transferlere bile başlamış bizim daha seçim var gelecek olan adamın işe hemen odaklanması transfer görüşmelerine heyet göndermesi kiralıkların bonservisi alınacak mı alınmayacak mı karar vermesi sözleşmesi bitenler gidicek mi yeniden sözleşme mi yapılacak gerçi mustafa başkanın söylediği gibi ekonomik olarak iyimiyiz o da belli değil başkan değişince gerçekler gün yüzüne çıkıyor türkiyede saçma bir şekilde kısaca bi ton iş var
üzülerek söylemeliyim ki seçilen kim olursa olsun şöyle bir durumda çıkıp TD aramaz Fatih Terime sözleşme götürür başarısız olursada kimse başkanda suç bulmaz terimin tdlik kariyeri son bulur.
galatasarayda bu sezonda transfer çalışmaları sürekli devam edecek gibi bir de erken açıcaz ligi hadi hayırlısı
temmuz sonu yeni konuda görüşmek üzere
elimizde kiralık olan;
Henry Onyekuru 11 Haziran 2021 tarihine kadar monaconun hesabına 4 milyon 350 bin Avro göndermesi lazım
Mostafa Mohamed 1,5 Yıllık Kiralandı zaman olarak bir sıkıntımız yok ama futbolcunun aidiyet duygusunun gelişim göstermesi adına 4 milyon Dolar ile bonservisinin alınması sezon başında çok iyi olabilir
Halil Dervişoğlu herhangi opsiyon yok pazarlığa oturmamız gerekecek
Eteboo herhangi opsiyon yok umarım pazarlığa falan oturmazlar
Saracci herhangi opsiyon yok pazarlığa oturmamız gerekecek sürekli sakatlandığı için satın almak isteyeceklerini sanmam
Gedson FT kalırsa 1 sezon daha kiralanması için rui costa ile bir şekilde çözebilir ama sanmıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X