Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31863187318831893190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni başkan adaylarının nerdeyse HEPSİ Terim ile çalışmak ister büyük bir faktör çünkü... Şu takıma tudor geldi büyük değişikliğe gitti ilk 11i nerdeyse dağıttı yeni 11 kurdu ama şu durumda olurda yeni teknik direktör gelirse ne bütçe var ne başka bişey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

2 gol ile şampiyonluk kaçtı. Hatayspor maçı büyük bir önem arz ediyor 7 0 mıydı neydi.
    Galatasarayda 2 gol ile nasıl şampiyonluğu kaçırdı şaka gibi sadece 2 gol son iki maçta denizli ve malatyaya +2 gol atamadılar

Son iki maç gol.yemeden kapatsalar yetiyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://beinsports.com.tr/haber/fatih-terimden-yonetime-cok-sert-aciklamalar

röportajın sonu çok iyi "yarın itibariyle ailem ile birlikte bodruma gidiyorum amerikaya gidemiyorum vizem yokmuş " dsa.fkhjasşdjasf

• Hocam konuda çok tahrik var bi baksanız

• Tüm futbolcuların yorumları , Fatih Terim’e sahip çıkar , yönetime sallayan cinsten.

Muslera dahil. Muslera bile yönetime alttan mesaj veriyorsa , bu yönetjm büyük boklar karıştırdı...

Ben Fatih Terim ve futbolculara gelecek sezon için simdikinden daha fazla inanıyorum

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Devletin polisine karşı çıkmak normal mi? Keşke polislerimiz Amerikan polisi gibi olsa. Keşke mermileri havaya atmak yerine oradaki teröristlere sıksalardı. Ben enayi miyim dışarıya çıkmıyorum bu kekolar dışarıya çıkıyor terör estiriyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 bin € benservis harcayarak şampiyon oldu adamlar

Demekki herşey para değilmiş eyyyyy GALATASARAY YÖNETİMİ !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Tüm futbolcuların yorumları , Fatih Terim’e sahip çıkar , yönetime sallayan cinsten.

Muslera dahil. Muslera bile yönetime alttan mesaj veriyorsa , bu yönetjm büyük boklar karıştırdı...

Ben Fatih Terim ve futbolculara gelecek sezon için simdikinden daha fazla inanıyorum

Şeref haysiyet onur bilmem ne muhabbeti gereksizdi başkanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Bize sus payını 7 yıl oldu vermediler kardeş bi alo de unutmasınlar. Arada beşiktaş galatasaray başakşehir şampiyon oldu ama sıra bi türlü bize gelmedi bi el atsan

Alıntıları Göster

Hocam size biz bile yardım ettik gittiniz Sivasspor'a yenildiniz ne yapalım, sizin kendi içinizde büyük problemler var .

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

https://beinsports.com.tr/haber/fatih-terimden-yonetime-cok-sert-aciklamalar

röportajın sonu çok iyi "yarın itibariyle ailem ile birlikte bodruma gidiyorum amerikaya gidemiyorum vizem yokmuş " dsa.fkhjasşdjasf

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

• 🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: josrdr

Ahahahhahshsh

hocam belli olmaz belki geri döner

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Hocam konuda çok tahrik var bi baksanız

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

• Şampiyonluğu kaptırmadık, BJK ortak etti. Doğrusu elbette bu.

İşleri iyi yönetememeden dolayı bu şampiyonluk kaçtı.

Örnek, akbaba’nın penaltısı. Bu adam penaltıcı da biz bilmiyoruz? Denizli maçı harbi averaj maçıydı. Bu maç daha iyi olabilirdi.

Elbette BJK Hatay maçı normal bir skorla bitse farklı şeyler konuşulurdu.

Çok sular akar bu sezon üzerine.

Acaba takım 6.cı 7.ci mi olacaktan şampiyonluğa giden bir sezon oldu. Sergen hocanın da deyimiyle, belki de lig tarihinin en zor sezonuydu.

Bjk’yi tebrik ederim.

Fenerlilere sabır dilerim.

GALATASARAY’lılara da sağlık olsun, seneye inşallah derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malatya için averaj takımı olarak anılmak istemez demişti başkan sanıyorum ki Hatay artık her karşılaşma öncesi averaj takımı olacak anılacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: 68023967

Hocam güzel hoş yazmışsında elini vicdanına koy bu şeref yoksunu ruhsuzlara bu sözleşmeyi imzalatan bunu okeyleyen kimler? Haa şunu da söyleyeyim daha FT’ye sıra gelmedi önce yönetimi haşlama vakti sonra FT

Dursun Özbek yönetimi. Belhandanin feghoulinin marianonun gomisin maiconun serdar azizin fernandonun vs vs hepsinin sozlesmesini onlar yaptı

Mustafa Cengiz yönetimi sadece Falcaoya yuksek maas verdi onu da başka türlü almak mümkün degildi zaten. Düşün bir devrede 20 gol atmış diagnenin maaşı 33 yasindaki sag bek marianodan ya da 120 maçın 65ini kaciran serdar azizden daha düşüktü

Suanki yönetime futbolcu maaşları uzerinden sallanmaz

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt

nasıl korkmuşlardı ama . nasıl algı yapıyorlardı. bırakın şampiyon olurlarsa olsunlar. bu korku onlara 10 sene yeter. ölü galatasaray 3 buçuk attırdı.

• 
Sayfa: önceki 31863187318831893190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.