Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.612
Cevap
159
Favori
253.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj yazan 3 arkadaşa cevap yazamadım. Özel mesaj gönderilmiyor.
    Dilerseniz qr gönderebilirim
    Dilerseniz şifremle giriş yapabilirsiniz
    Adedini 1000tlden verebilirim
    Özelden numaranızı iletebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan1985 -- 27 Ağustos 2024; 19:50:9 >
  • Sezonluk kombineme TC yazdirip ortak olmak isteyen duzenli olarak maclara gidecek arkadaslar DM’den ulasabilir.
  • Sezonluk kombine arayanlar için orta saha çizgisi 415 Blok 20.sıra yan yana 2 adet bulunur. Teklifleri değerlendireceğiz.
  • Kulübün aldığı kararla bilet transferi yalnızca tanımlı 3 kişiye yapılabiliyor.

Bu sebeple büyük maçlarda min. gişe fiyatına, normal maçlarda min. gişe fiyatının yarısına bilet almak isteyenler özelde tclerini iletebilirse 13 eylüle kadar kaydedeceğim sisteme.

Bunun dışında bütün sezona ortak olurum veya kombineyi satın alabilirim diyenler de varsa iletişime geçebilir.

413 doğu üst

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metuce -- 2 Eylül 2024; 9:5:40 >
  • Arkadaşlar numaralı üstten(401 blok, basın tribünü yanı) kombine mi bu sezonluk devrediyorum. Gişe fiyatına vereceğim. Almak isteyen varsa kimlik numarasını tanımlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 2 Eylül 2024; 11:9:12 >
  • Güney alt iki adet kombine mevcut. TC yazdırmak isteyen ulaşabilir.

Lig maçları gişe fiyatından verilecektir.

Derbi ve avrupa maçları ayrıca konuşulur genellikle o maçlara gidiyoruz

• Kuzey üst tek bilete kombine arkadaşları aranıyor. Lig maçları gişe fiyatından olacaktır. Avrupa ve derbi maçlarına genelde gidiyorum. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar numaralı üstten(401 blok, basın tribünü yanı) kombine mi bu sezonluk devrediyorum. Gişe fiyatına vereceğim. Almak isteyen varsa kimlik numarasını tanımlayabilirim.

kombinenin tamamen verilmesinden vazgeçilmiştir. dileyen olursa kinlik numarası eklenebilir.

• Kombine kardeşliği yapacağım 3 arkadaş arıyorum.

Doğu alt 113 sıra 10

• Arkadaşlar gişe fiyatı muhabbetini bırakın böyle kombine olmaz.atıyorum 10 maçlık paket yapıp indirim yap alalım sende paranı cebine koy gitsin yada gitmesin zaten 2 maça gidelmezse senin gişe fiyatı altına gelecek gişe fiyatı olacak zaten klüpten alınır
  • 20 bin bütçem var devri düşünecek arkadaşlar bana bilgi verirse sevinirim
  • 414 Blok doğu üst kombinem vardır. Avrupa Ligi maçlarını yada 1.dönem maçları paket olarak paylaşmak isteyen arkadaş varsa iletişime geçebiliriz.

• 414 dogu ust 12. Sira kombinem var, mac mac veya paket olarak paylasmak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir.
  • 2 avrupa (Tottenham ve D.kiev) 2 lig maçı(Antep,Rize) için TC tanımlanır . (güney üst 422 blok)

• 4 anadolu maçı (sizin seçeceğiniz)

1 bjk maçı

1 kiev maçı

Toplam 6 maç paket 25000 TL.

Doğu alt 113 sıra 10

• quote:

Orijinalden alıntı: fantayapar

4 anadolu maçı (sizin seçeceğiniz)

1 bjk maçı

1 kiev maçı

Toplam 6 maç paket 25000 TL.

Doğu alt 113 sıra 10

Özel mesaj ayarlarımda bir sıkıntı olduğu için gelen mesajları cevaplayamıyorum. Sıkıntı bitince dönüş yapacağım.

• Az alkmaar mac bileti nasil alabilirim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 16 Eylül 2024; 19:40:26 >
  • Rize macina 201 vip
    7000 gise alti
    Gise fiyati 11250
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.