Güney alt iki adet yan yana kombine mevcut. TC yazdırmak isteyen ulaşabilir. Lig maçları gişe fiyatından verilecektir. Derbi ve avrupa maçları ayrıca konuşulur genellikle o maçlara gidiyoruz. |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (281. sayfa)
-
-
cumartesi gününe kadar tekrar aktif ettiler hocam kulüp açıkladı cumartesi akşama kadar tc eklenebiliyor
-
Tc yazdırma işi bitse buraya yazmayız hocam zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaş maçına gidemeyeceğim için 414.bloktaki kombinemi gişe fiyatından devir edecegim.
Merhaba, samsunspor maçı için 2 adet bilet arıyorum. Kombinesini devredecek olan varsa iletişime geçebiliriz
Kombine devretme açık mı hala? Sadece TC'si son belirtilen tarihe kadar kayıt edilenlere devredilemiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonlandı hocam devir işlemleri sadece belirtilen tc lere devredilebiliyor.
-
Arkadaşlar merhaba. Ajax maçı için bilet işini nasıl halledebilirim. 4 kişi gitmeyi planlıyoruz. Daha önce hiç yurtdışı maçına bilet almamıştım.
Gs - Eyüp
4x yanyana 115 direk yükleme
Tc - pasaport olur
Adet 5500
Trabzon maçına 414.Blok Doğu Üst
2 adet yanyana gişe fiyatından bilet verilecektir.
Trabzon maçına 405 blok kuzey üst kombinem gişe fiyatına verilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pw.Onur -- 15 Aralık 2024; 21:1:28 > -
2 adet 9 maclik 5. kategoriden Bati Üst kombinemiz var. Fener derbisine kendimiz gideriz, diger maclari düzenli gidecek arkadaslara gise fiyatinin altindan veririz. Passo‘da 3 kisilik transfer listesini yarina kadar doldurmamiz lazim.
Göztepe maçına kuzey üst 405 qr devirli bilet mevcuttur. İlgilenenler pm atabilir
Göztepe macina 2 adet Bati Üst verilecek, ilgilenen özelden iletisim kurabilir.
3 adet kale arkası aranıyor. gişe fiyatının altına verebilecekler dm'den iletişme geçebilir.
-
Merhaba
Göztepe maçına 2 adet güney üst bilet arıyorum elinde olan mesaj atabilir mi
Hocam nedendir bilmiyorum ama özel mesajlara su an cevap yazamiyorum. O yüzden özelden sordugun soruna buradan cevap vereyim: Biletimi baskasina verdim, umarim baska yardimci olacak birini bulursun.
9 yaşındaki kızımla maça gitmek istiyorum ona bilet almasam sıkıntı olur mu şehir dışından geleceğim problem yaşarmıyım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7 yasindan itibaren bilet gerekiyor, gerisi görevlilerin inisiyatifine kalmis.
arkadaslar merhaba, sehir disindan 3 yegenim gelecek. cocuklar galatasaray'i cok sevdigi icin maca goturmek icin soz verdim; ama kendim ve 3 cocuga passolig + bilet fiyati cilgin bir rakam cikiyor. burdan bi sansimi deneyeyim dedim. sampiyonlar ligi maci icin bulmak zor biliyorum; o yuzden konyaspor maci icin kombinesini ucretsiz devredecek biri varsa cok makbule gecer. en azindan 1 tanesini bile ucretsiz sokabilirsem ne mutlu.
edit: cocuklar 10-12-14 yaslarinda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandalkepceopratoru -- 14 Ocak 2025; 13:56:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X