|
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (280. sayfa)
-
-
Kuzey üst tek bilete kombine arkadaşları aranıyor. Lig maçları konuşulur. Avrupa ve derbi maçlarına genelde gidiyorum. Bugün son gün. İlgilenen arkadaşlar pm atabilir. 2 Kişilik yer vardır.
-
414 dogu ust 12. Sira kombinem var, mac mac veya paket olarak paylasmak isteyen arkadaşlar özelden yazabilir. Bilet fiyatlari gise fiyatından daha düşük olacaktır. -
Arkadaşlar devir kapalı mı -
evet hocam artık kapalı önceden atanmış olan 3 adet tc harici kimseye devir edemiyorsunuz
-
Bundan sonra bize biri devredemiz mi yani hocam?
Normal sarılan biletlerden almadığımız sürece maça girme imkanı yok yani. -
evet hocam kombine bilet devir hakkı için belirlenen 3 adet tc kimlik numarası hariç biletlerini kimse devredemiyor bir bakıma daha iyi biletler satışına sunulduğu zaman rahatlıkla bilet bulabilirsiniz biz antep maçına ailece gideceğiz eşime ve çocuklarıma da bilet aldım hem de yan yana şimdiye kadar ilk defa rahat bilet bulabildim hem de yan yana seçme hakkıyla young boys maçına 30dk vardı ve hala bilet alabiliyordunuz passo dan
-
Bütün ailesine kombine alıp devir yaparak kâr yapmaya çalışanlar yüzünden maça bilet bulamiyoruz kulübe devredin de rahat rahat alalım şu paok biletini… -
Arkadaşlar PAOK maçına gidemeyeceğim. Basın tribünü yanındaki 401. bloktan biletimi gişe fiyatının bir tık altına vereceğim. Gitmek isteyen varsa gidebilir.
-
PAOK maçı 414 doğu üst blok gişe altı fiyatına devir edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 24 Eylül 2024; 22:34:14 > -
Güney üst 422 blok 1200 tl
-
Kombine komple devir yapılabiliyor mu acaba?
Ben komple satın alsam seneye yenileme hakkı da bende olsa böyle bir sistem olabiliyor mu?
-
Devir hakkı sezon başında kısıtlı bir süre oldu maalesef karaborsa olayları nedeniyle bende 2 yıldır alamıyorum -
Teşekkürler.
Üzüldüm ya yeni sezonda almak da mümkün değil. -
Eğer sezon başında belirlenen en fazla 3 kişi devir sistemi önümüzdeki sene de olursa karaborsa işi azalır bilette bulunabilir diye düşünüyorum. çünkü kulübün ilan ettiği gişe fiyatı ile kombine sahibinin kulübe devir bedelleri arasında bir pazarlıkla anlaşılabiliyor o belirli kişiler de -
Çok teşekkürler hocam. Faydalı bilfi olsu benim için. Takip edeyim konuyu belki birileri bir sebeple gidemez öyle öyle yavaştan dahil oluruz :) -
Kasımpaşa maçına 414.Blok Doğu üst 1500 TL QR Kod verilir. -
Az alkmaar maci icin bileti olan varmi -
devirler kapalı sanırım hocam QR Kod ile giriyorlar sanırım dikkat edin.
-
Hadi ya tesekkurler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X