Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
80
Favori
2.272.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36113612361336143615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu oyuncuyu su fiyata satarız,sunu su fiyattan okuturuz diye konuşuruz, sonra gelen paralar çöp oyunculara harcanır, satılan oyuncu kalitesinde adam almak için daha yüksek paraya daha çöp oyuncu alırız...
    valla artik önemsemiyorum ben, kimse satilmasin nasil olsa uzun vadede zarar edip yerlerini dolduramayacaklar.
    sanki kendi derdimiz bitti de kuluplerin maliyesini de düşünüyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Ya sen satmak zorundaymış gibi davranma ama gene de sat. Yıllardır satmadı da ne oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alvimopan1 kullanıcısına yanıt
    Marcaoda keremde maasi yüksek olmayan verimli oyuncular.butun şampiyonluk kovalayan takımların borcu var ama sadece Galatasaray zor durumdaymis gibi bir hava estiriliyor kamuoyunda.

Üstüne takımın borçlarını odeyebilecek mal varlığına var.

Arkadaş yazmış kadro korunur üstüne iki orta saha adamı alınır yola devam edilir.seri boşa çıkıyordu bu sene bir kulüple anlaştı mi bilmiyorum.yine elnemy gibi gedson gibi kulübünde pek yer bulamayan iki oyuncu kiralanir yada boşta oyuncu alınabilir.

Oyunculara verilen maaşlar düştü.babel feghuli gibi oyuncular gidiyor.

Ben medyada estirilen Galatasaray iflas ediyor,mutlaka oyuncu satmak zorunda gibi haberlere itibar etmiyorum.

Biz medyanın bu takım aleyhine çok salladığını gördük.

Hangi kaynak böyle atıp tutuyorsa bir daha onları takip etmeyin çünkü amaçları belli.

Ekleme yapayim.uefa liginde marcaodan iyi savunma oyuncusu görmedim.oyle ciddi rakamlarla gelmezlere hiç gelmesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 22 Mayıs 2022; 17:34:8 >

• japon karınca kullanıcısına yanıt
    Haklısın, Gomis ve Fernando olayında da çok net gördük bunu. Doğru düzgün bir hoca gelecekse Marcao ve Kerem 1 sene daha kalmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Marcao hariç abartılacak oyuncu yok. Keremin takım oyununa katkısı çok kötü. Nelsson cicaldau pva satabildiğin her oyuncuyu sat.

Medya ile alakası yok ibra toplantısında belmas anlattı durumu.
    Gelirin düşüyor nike ın veridiği 9.5m dolar hariç ederinde gelirin yok

O Burak başkanın dedikleri doğruysa şu an teknik direktöre neden 2.8 milyon euro tazminat ödememiz gerekiyor onu bir anlatsın.yanlis anlamayın.torrentin maaşını bilmiyorum.burdan tazminat isini duydum.

Söz verdiği 100 milyon euroluk sponsor işi ne oldu onu anlatsın.

İşte iki üç adam getirdi kulübe herhalde aylik 100biner euro maaş veriliyor bu adamlara.

Yani kalkıp başarısızlığa kılıf aramasın.baskansan kulübün paraya ihtiyacı olduğu zaman ya kaynak bulacaksın yada kendi cebinden takviye yapacaksın.

Kaynak bulurum dedi herkese söz verdi.

Kulüpten apar topar gitmesi en iyisidir.

Sözlerinin benim için geçerliliği yoktur.

Ekleme yapayim.oyunculari turk olan ve olmayan diye sınıflandırdim kendi kafamda.keremi pek sevmem hareketlerini şımarık bulurum.eksiklerininde farkındayım ama turk olarak keremden iyisini bulmamız neredeyse imkansız.ancak zar atarız düşeş gelirse olur.birde unutmayalım keremin bu düzeyde olağanüstü bir tecrübesi yok.bir iki sene önce alt ligde oyna bir sene sonra marşilya,lazıo ,barcelona gibi takımlara karşı deplasmanda oyna.gercekten kolay değil.kalirsa inşallah seneye çok daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 22 Mayıs 2022; 18:1:51 >

• Premier lig de neler oluyor öyle çok heycanlı... Ben liverpool 'cuyum aslında kloopcuyum bakalım neler olacak...yayıncı çok kötü 5 maç aynı anda dönüyor bütün goller kaçtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tff niye konuşturmuyor adamı

• creep32 kullanıcısına yanıt
    City tiyatro yapıyor

Eyvah liverpoolu umutlandıracak sonra kupayı götürecek müzeye diyorsun yani 😅

Emrenin pro lisansı yok galiba o yüzden konuşamıyor diye biliyorum. Hiç sevmem kendisini ama çok başarılı gidiyor liderlik özelliğide var ileriki yıllarda başımıza bela olacak potansiyele sahip ali koç gidince direk fenerin başına

• Liv 1-1 Wol
    M.City 0-1 A.Willa

• Dk 65

Maçları kaçırmayın...

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Villa çok sıkı savunma yapıyor Wolves öyle değil Liverpool şampiyon olur.

• Liverpool yatsın kalksın Coutinho ve Gerrard'a dua etsin

• Wolves'e de helal olsun korkusuz oynuyorlar Villa gibi kapanmadılar

• creep32 kullanıcısına yanıt
    City sonlandırdı tiyatroyu :)

• Jimenez az becerikli olsa Lvp fark yemişti

• Balotelli ile Yunus şov yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 36113612361336143615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.