Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3614. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
80
Favori
2.271.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36123613361436153616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çaycısı bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvimopan1 -- 22 Mayıs 2022; 19:57:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• trabzonlulardan osnra ingilizler bile sahaya daldı be,

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alvimopan1 kullanıcısına yanıt

Sorma dostum yaaa sevindim ilkay için, çok iyi oldu vallaha aslanım ilkay ,

totem olsun bari bu premier lig city ye camp lig liverpoola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]
    🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]Evren İpektwitter
    “https://t.co/JkP5c7zOt9”
    https://twitter.com/evrenipek/status/1528420550401568776
  • Milan da şampiyon oldu
    Hakan çalhanoğlu laneti

• City şampiyon olmuş bugün çaylar torrent'den..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Balotelli bildiğin azmış 7. Gol neydi öyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes başlamış gene marcao güzellemesi yapmaya

O çok övüp bittiğiniz marcaoya 1 tane bile teklif yok . Bizim taraftar kendini uyutmaya devam etsin

Marcao kerem e yumruk attığı gün tüm kariyerini zaten bitirmişti . hiçbir scoot marcaoya olumlu rapor vermez

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Zaten satmaya niyetimizde yok.

• 68023967 kullanıcısına yanıt

Balotelli fifa oynar gibi oynamış valla 🤓 kıskandım adanayı , koskoca sezonda şöyle rahat bir maçımız yok

• amma velakin kullanıcısına yanıt

Ya çok kolaydı bu burak elmasın işi, burak+gedson gelecekti sorun çözülecekti. Aranmaya gerek yoktu, kötü de çıksa bundan kötü olmazdı. Denemiş olurdun + Kovmak gibi derdin olmazdı zaten bıraktırırdın bu adama kolaylıkla yarım dönem desen kabul ederdi bile belki.

özellikle terimcilerde gördüğüm pis bi huy var. vefa vefa diyorlar arkadaş bu vefa tek ft'e mi var ?. Bülent Korkmaz efsane kaptan değil mi? Burak burada bilmem kaç yıl şampiyon olup + avrupa kupalarında başarı sağlamadı mı ? Intere giderken para kazandırmadıysa, FT'de Aysal döneminde basıp gitmedi mi ? UEFA'dan sonra neden gitti FT İtalyaya ? En başarılı dönemde basıp gitmedi mi ?

Avrupada iyi oyun oynadı başak gibi bir takımla, şampiyonda oldu. Hep yazıyorum eğer Nuri olmayacaksa tek aday Okan şuan. Uzun dönem planlama takımı batıracaktır. Yabancı kısa dönem gelmez, gelse de başarılı olamıyor işte görüyorsunuz.

++

Ayrıca Okana gençleri oynatma konusunda baskı yapabilirsin, Çaycı dediğin adama yapamıyorsun yabancı olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 22 Mayıs 2022; 21:54:58 >

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Burak derken okandan bahsettin her halde.

Hayır Okan intere gittiği için camia kızgın değil ona.param verilmiyor diye intere imza attıktan sonra bilerek ankaragucu maçında kırmızı kart gördüğü için kızgın.

O zamanın başkanı Faruk süren bu zamanın başkanı damadı Burak elmas.zaten Burak elmas zamanında gelmesi pek mümkün değildi.

Şimdi bir fırsat doğdu.yeni başkan ne karar verir bilemem ama takımı sabote eden adamı ben teknik direktör olarak görmek istemem.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt

Ya bi maçta olanlardan diyeceksek bunu ohoooo, bildiğimiz kimsenin takımın başına gelmemesi lazım. Atıyorum Rudi Garcia geldi, gs'nin öz evladımı bu ilk hatada tazminat peşinde koşacak biri olacak oda.

• creep32 kullanıcısına yanıt

Sinyor terim sezon başı balotelliyi istememişti 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] 

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    O maç şampiyonluk maçı gibi bir maçtı.kotu oynamak,hata yapmak kabul edilebilir.tabi soner bunun bacağını kırınca çaptan düşünce burasaya takası falan gündeme gelince ağlaya ağlaya futbolu bırakırım Galatasarayı bırakmam diyen bizim altyapıdan gelen çocuğumuz Okan.

Yok teknik direktorken yine parası eksik yatar al başına belayı.

İlla turk hoca isteniyorsa benim için Nuri uzak ara tercih sebebidir.

Her neyse.sebebi intere gitmesi değildir.oyle hafife alınacak hoş görülecek bir durumda yoktur.karar yeni gelen yönetimidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 22 Mayıs 2022; 23:1:39 >
  • İleri 4'lü hattımız full yerli olursa geriye full yabancı dizebiliriz lakin alt yapı zorunluluğu olacağı için ozan kabak falan gerekebilir defansa...
    🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Ozan kabak 22 yaşında 2002 doğumlu olmalı en geç

Şu 4lü ile gol falan atamayız. Kerem bol bol top kaybedip gol yedirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvimopan1 -- 22 Mayıs 2022; 23:16:20 >
  • 
Sayfa: önceki 36123613361436153616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.