Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
80
Favori
2.271.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36103611361236133614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam başkansan baskıya dayanacaksin.ben asla Terim olmasın demiyorum sadece bir teknik direktör gelsin şu tartışma bitsin diyorum.nuri de olabilir avrupadan isim yapmış bir adamda olabilir.okan gelse bile en ufak başarısızlıkta çok başı ağrır.is bana kalsa asla okani teknik direktör olarak almam.orasi kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    tudor iyi adam seçiyor,takımda çok iyi çalıştırıyor.taktik olarak biraz eksik ve oyuncularla iliskileri ,sosyal yönü biraz zayıf.genel olarak ortanın üstü teknik direktördur.

Yinede tam takip etmedim ama bir ara juventusta görev aldı.bu veronadae da hocalık yaptı.eksik yönlerini biraz daha gelistirmisse bize uygundur.

Şu hocalık tartışmasını bitirecekse gelsin takımın başına.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Şu aşamada kim başkan olursa olsun yabancı teknik direktör topuna gireceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle okan buruk gelir. Ama baskıyı kaldırabilir mi görmek lazım. İnter ve beşiktaş konuları cepte bekliyor. En ufak sallantıda eleştiriler başlar gibi onun için.

• Ozornwafor az biraz güven verse Marcao'u gözün kapalı satarsın da işte sıkıntı.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]

Arkadaşın dilinden Donk reis iyi anlardı hocam...

• creep32 kullanıcısına yanıt

Mohammed Gomis ile lig yürümez hocam, Gomisin yaşı başı belli kumaşı iyi ama 90 dakika oynayabilecek kapasitesi yok 2. yarı oyuna sokar gol attırırsın anca, Mustafa ise leş ötesi, gerçekten açın izleyin bu adam 10 pozisyon buluyorsa 1ini atıyor atamıyor, Beşiktaşta herkesin sövdüğü Bats bundan bin kat daha iyi. En azından o adam hızlı pres falan yapıyor, şutları berbat Mustafa tam bir sıfır.

Mustafayı çekeceğime 3 orta saha yerine 2 Orta saha 1 forvet alır, Taylan Berkan Cica üçlüsünden birini bir şekilde entregre ederim bir milyon kat daha iyidir.

Emre Akbaba'yı da yazmamışsınız bu arada, onu da ilk 11'de oynatmak mecburiyetindeyiz zaten. Bu sene sınır değişmezse ki takımlar ona göre transfer yaptık falan diyip değişmesine izin vermeyecektir ilk 11'de 4 türk bulundurmamız gerek. Kerem ile Yunus banko desek etti iki, mecburen Emre + Taylan / Berkan veya Emre + Halil / Ömer gibi 2 türk daha oynatmak mecburiyetindeyiz. Ben şahsen Kerem, Yunus, Emre üçlüsünü ilk 11'e güzel entegre edebileceğimizi düşünüyorum fakat 4. türk biraz soru işareti, eğer Okanın performansını beğenirsek Muslera yerine o olabilir belki.

Aslında en makulü Okan (veya başka bir türk kaleci) + Kerem Yunus Emre 4lüsü yabancı sınırı için ama hem Okan bize yeterli bir kaleci olur mu şüphesi var hem de Keremi satma ihtimalimiz. Diğer hiç bir türk oyuncumuz ilk 11 kalibresinde değil zaten kafadan atıyorum hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 22 Mayıs 2022; 15:58:41 >

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Dört turk oyuncu ile oynayacaksak kale ve defansın tamamı yabancı olamaz.

Mustafa leş felan değil, oynatmayı bilirsen, uygun oyun kurarsan leblebi gibi gol atar. Serdar dursun ikinci lig golcüsü dğru oyunda süpürdü ligi gördüğümüz gibi. Çok yanlış düşünüyorsunuz bence. son 3-4 yılda gelen tüm forvetler de kötümüydü. Diagne bile gittiğinde iş yaptı EPL'de.

• 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aynen dostum 4. Türk okan olabilir musleranın + kalmadı artık hem yaşı hemde sakatlıktan sonra eskisi gibi olmadı.

Dediklerinde %100 haklısın ama ben her halukarda orta sahaya harcarım parayı 3 alacagima 2 alsam bile ayni parayla alırım daha iyisini alırım,

paramız olsa zaten Pva, muslera,omar, gomis muhammed , cica, taylan , bayram , berkan morutan alpaslan gözüm kapalı yollarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye yapılanma ile ilgili en fazla değişiklik orta saha da bekliyorum herkes gibi. taylan berkandan biri gitmeli kim daha kötü diye ayırt edemiyordum ama son maçtan sonra kesin fikrim berkan. Berkanın tek sunduğu şey topsuz oyunda başarı, lig maçlarında da anadolu takımları al topla sen oyna sen büyük takımsın,ben kontra arayacağım dediği için bize lazım değil.Berkan nın topla ilişkisi sıfır olduğu aşikar, sağ tarafına top geldiği zaman semazen gibi dönmek zorunda. Enerjisi yüksek olduğu için kale ağzında fırsatlar yakalasa da hiç birini bitiremiyor.

Taylanın en azından sunduğu birkaç özellik var, araya pas atabiliyor. Pas kalitesi iyi bence, yaptığı hatalar genelde çevre kontrolü eksikliğinden idi. Dinamizmi çok düşük değil.

Çikaldau ise en karmaşığı bence, normalde romanya milli takımında 2 tane 6 numaranın birisi olarak oynadığı oldu sık sık. Orda gelip top alıyordu yardımcı oluyordu, bizde takım iyi olursa yukarı çıkacağını düşünsem de adam sorumluluk almıyor, dokunmuyor topa, bu yabancı sınırı varken böyle topçulara kontejan ayırmamız saçma olur.

• @creep32 @tanhu11

Dediğiniz gibi sanki 4. oyuncu olarak Okan mecburi gibi, yada Taylan / Berkan ikilisinden biri yanına gerçekten sağlam bir orta saha konularak kullanılmak zorunda. Açıkçası PvA yerine bi türk bek koyabilir miyiz falan diye düşünüyorum ama çok zor geliyor, kimsenin 5-10dan aşağı ağzını açacağı yok zaten. Dediğim gibi Yunus ile Emre bu açıdan bize gerçekten ilaç gibi gelecek, yoksa şuan ki kadro ile 4 türkü tutturup üzerine transferler yapmak net imkansızdı, en azından 4'ün 2sini bunlar, 1i de kerem oluşturacak neyse ki.

@J.McNulty

Hocam o konuda maalesef size hiç katılmıyorum, bu adam ilk geldiği 2 ay fena oynamadı ondan sonra tamamen sıfır. Bu sene özellikle takip ettim ben, gerçekten her açıdan her yerden her şekilde pozisyon buldu gerek burada olsun gerek Mısır milli takımında ama yok atamıyor, ilk geldiği dönemdeki performansının 1/10u yok. Artık gece hayatına mı takıldı, Bi yere kapak attım diye mi kendini saldı, Fransaya gitmesine izin vermedi bizimkiler diye mi küstü derdi ne bilmiyorum ama mentalitesi tamamen bitmiş, kendi bile şut çekerken gol atacağına inanmıyor.

Çok net söylüyorum bu sene Mustafa forvetimiz olursa çekilecek çilemiz var demektir.

20 milyon avrupadan kazandıysan maaş vermedin sanki
    Seneye avrupada yoksun ligde de para kazanamadın. Sponsorlar rezalet yayın geliri rezalet

Satmadan döndürme imkanın yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]  hanginiz fake hesapla mesaj attı lan ftye

• cılkını çıkarmamak lazım yeter yahu

Olmuyor kardeşim işte tutmuyor , kovup kovup geri getirmeye uğraşıyor muridleri

Terim gelirse bu sezonu da unutun derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 22 Mayıs 2022; 16:41:58 >
  • Alvimopan1 kullanıcısına yanıt
    Sadece biz maaş vermiyoruz bütün takımlar veriyor.butun takımların yayın gelirleri düştü.ustune evet bonservis harcandı ama oyuncu maaşları düşürüldu.uefaya giden takımlar içinde hangisi bizim kadar gelir elde etti.

Elimizdeki iyi ve genç oyuncular düşük bonservisle satarak sadece bu sene değil önümüzde ki senelerde de avrupaua gidemeyeceğiz yada ilk turda eğleneceğiz.buyuk takım oyuncularını ucuza satarak borçlarını bitiremez.

Düşük mü sat dedik seneye daha pahalıya satıcağını nereden biliyon.
    Bak bilancoya diğer takımla ne alakası var
    Diğer takımlar 23 m euro harcamış mı
    Ortasaha alıcam diyorlar neyle alıcak hayrına mı oynayacaklar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Berkan solbek denenebilir.biz oyuncu alırken pahalı alırız satarken ucuza satarız.o yüzden satma taraftarı değilim.

Kaleci artı solbek turk olursa elimiz rahatlar ki zaten pva ile dönüşümlü oynarlar.olursa iyi olur.

• Alvimopan1 kullanıcısına yanıt
    Senin yazdığın konular kulüpte para yok oyuncu satmak zorundayız.

Eee adamlar sana niye yüksek bonservis versin nasılsa satacaklar derler.

Marco satılır kerem satılır ama bu sene satmak zorunda değiliz.iyi teklif gelirse satılır.ben marcaoyu satım ozanı alabiliyorsunuz üstünde para kalıyormu o zaman satarım.

Senin dediğin kendi oyuncunu degersizlestirmek olur.

• Okan Buruk ,Galatasaray'ı istiyorum diyor adam bas bas bağırıyor.
    Biz hala Torent çöpüyle seçim bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36103611361236133614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.