Yalnız admin konuyu o kadar mükemmel bir anda kapatmış ki. Paylaştığım twitte ''maç kalmadı lan ne yapcaz biz şimdi :('' denmiş admin eski konuyu kapatıp hadi yenisine geçelim demiş. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (14. sayfa)
-
-
Araplar devreye girmezse olur çok da güzel olur.
-
www.goal.comGalatasaray'ın istediği efsane futbolcudan kötü haber: Yeni takımı belli oldu! | Goal.com Türkçehttps://www.goal.com/tr/haber/n-golo-kante-den-galatasaray-a-kotu-haber-yeni-takimi-belli-oldu/bltb1e76e8b5f9afd2d
-
Haberlerden bağımsız bu kadar forvet arayan takım varken biz İcardi'yi alamayız,o isterse bize gelir .
Mehmet Özcan:
"Bayern Münih, Icardi'nin durumunu sordu, transferde devreye girebilirler."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 7 Haziran 2023; 13:32:12 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orta saha + kanatları makine gibi dizelim de varsın icardi olmasın topu ceza sahasına götürebilirsek zaten forvette barış alper olsa yine bi şekilde gol olur. Ama ben sanmıyorum ki erden timur kötü bir forvet getirsin yine sağlam biri gelecektir. Yedeği de satılmazsa mohamed olur.
-
İşe yaramaz,ırz düşmanı,alkolik maçı bırakıp garilarin peşine giden,sakatim diye oynamayın alem yapan bir futbolcu olduğunu söylesinler bayerne.muhtemelen sözleşmeyi kapıp yatacaktir.hatta kesin gibi bir şey.valencia var miss gibi çok daha iyi.
Geçen sene talip yoktu noldu bunlara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vlahovic alacaklar diye biliyorum.alamazlarsa sıkıntı
ayrıca icardi gibi maç sonrası klüp alem akan birinin öküz gibi disiplin istiyen bayerne sıcak bakarmı bilemedim.inşallah bakmaz dimi
-
Valla Bayern olmaz İtalya olur o da olmaz Fransa olur +Wanda faktörü var. Biz istediğimiz kadar şartları zorlayalım İcardi bu performansı göstermişken parayla kandıramazsın gibi geliyor.
Hocam Elit takımlar olmadığı sürece kalacaktır.Bayern örnekti ama vlahovic alacaklar onlar.İtalya daki mobbingden dolayı dönmez ve ekstra sözleşme maddesi var.Fransa hiç yapacağını sanmam zaten en tepeyi gördüm ama olmadı demişti.Yaparsa Atletico yapar ondan korkmak lazım.Wanda yağlı sözleşme kaparsa kalır.
-
İspanya'da var demizor dostum zor bilemedim.her seyi gectim bu adamın elemelerde takımda olmasi lazim. Yoksa Ogulcan ile cikacaz
İcardi İtalya'ya falan gitmez.roma istemiş falan.sen icardi olsan zaniola gibi futbolcunun ailesinin bile tehdit edildiği antrenmanlara bile çıkartılmasını bir kulübe gidermisin büyük ihtimal icardi İtalya defterini kapamistir.
İspanya'da Barça Real hariç gerisi fasa fiso.
Bizde futbolu bırakır.atletico falan ne verirse üç aşağı beş yukarı bizde veririrz gibi duruyor.
Abdül diyorlar trabzondan satarlar mı bilemedim..
-
Icardi hakkındaki haberler inandırıcı gelmiyor. Hele B. Münih çok saçma onlar Icardi gibi disiplin sorunu oyuncuyu kesinlikle almazlar. Ayrıca Icardi PSG de gözden düştüğünde kimse istemedi de Türkiye liginde bir kaç gol attı diye tüm takımlar istemeye mi başladı bana mantıklı gelmiyor.
-
Trivela SportstwitterTrivela Sportshttps://twitter.com/trivelasports_/status/1666409220357455873?t=IYniwV4W22froefVTwDb1A&s=19
Kahreden haber geldi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Italian Football News 🇮🇹twitter“Galatasaray linked with Zakaria, Arthur and McKennie #Transfers #Juventus #McKennie #Arthur #Zakaria #Galatasaray https://t.co/GbozrZPwPe”https://twitter.com/footitalia1/status/1666346456817577984
gardi mesaiye başladı
zakaria alırsak off anam off.torreria ile yıkar geçerler
galiba juventusu abluka altına aldık yazın fena çıkartma yapacaz oraya
-
Icardi yoksa ben varım diyor
Çıkış tünelinde gördüğümüz ilk saniyeler biz:
@song.x.d Mustafa Sarıgül orijinal | Ramazan offf offff şu yürüme şeklini değiştir #mustafasarıgül #akım #tiktok #mizah
♬ orijinal ses - songlistenx.xsonglistenx.xtiktokMustafa Sarıgül orijinal | Ramazan offf offff şu yürüme şeklini değiştir #mustafasarıgül #akım #tiktok #mizahhttps://www.tiktok.com/@song.x.d/video/7240825888051399941
-
Samet'ten ucuz.
Bizimkiler İcardi transferini 1 hafta içinde yapmazsa devlet destekli arap takımları parayı basar alır.Onlar için çerez parası bile değil.Bir çok onaylı twitter hesabı icardiyi paylaşıyor.
Avrupa ile uğraştığımız yemiyor bir de bunlar çıktı başımıza.
Juve,atm,roma,b.münih takımları ile anılıyor.Bizimkiler işi hızlandırmazsa şansımız çok düşecek.
Açıkçası benim bu transferi gerçekleştirme ihtimalimizi %5 görüyorum. O da İcardi'nin bizi istemesi.İsmi geçen takımların bizim verdiğimiz parayı çok rahat verecek seviyede olduğu bir durum var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 7 Haziran 2023; 16:39:30 >
Herkese merhaba,
Konumuz için son yıllarda görülmemiş, oldukça kaliteli ve bir o kadar da bilgilendirici bir ana sayfa hazırlıyorum. Birkaç gün içerisinde yayınlayacağım. Akabinde sezon içerisinde periyodik güncellemeler de yapılacaktır.
Önemli bir hususu belirtmek istiyorum. Sözüm size moderasyon,
Bu sene ana konu sahibi olarak attığınız her adımın takipçisiyim. Hiçbir yorum sahibini haksız ve kaidesiz olarak keyfi yaptırımlara uğratmayacaksınız! Biz kimsenin hakkını yemeyeceğiz ama hakkımızı da asla yedirmeyeceğiz. Moderasyon plan programınızı bu açık uyarıya göre yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X