Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
312
Favori
3.931.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi bari GS tişörtünü çıkarmıyor

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Wanda'ya Fenerbahçe tişörtü giydirmiş olması ihtimali çık kafamdan...

Edit: Acaba 3 yıldızlı formayı mı yoksa 5 yıldızlı formayı mı giydirdi? Veya başta 5 yıldızlı formayı giydirip Fenerin aslında 3 yıldızlı olduğuna ikna ettikten sonra 3 yıldızlı formayı mı giydirdi?

Aklımda deli ihtimaller

Edit 2: Aslanım de banaaa

Edit 3: Şu sesi çıkarabilir misin aşkım:

Minik Dostlaryoutube
    Kanarya Ötüşü Sesi Dinlet
    https://www.youtube.com/watch?v=BFEPhISj-68&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 7 Haziran 2023; 17:53:29 >

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Bu Mordor Ordusu'ndan bu dünyayı kim kurtaracak? Allah'ın görgüsüzleri...

• Elimizdeki tek koz Şampiyonlar Ligi. Kendini kanıtlamak isteyen oyuncular bizi tercih edebilir , döneminin sonuna yaklaşmış oyuncuların parayı tercih etmesi normal. Ona göre bir transfer politikası izlemek gerek. Açıkçası Erden Timur olduğu sürece benim kafam rahat. Icardi giderse çok üzülürüm orası ayrı.

• Avrupada FFP, ABD'de spor dallarında sözleşme üst limitleri varken, buna müsaade etmemeleri lazım.
    Sonuçta futbolda kapitalizmin oldukça yaygın afyonlarından biri. Sermayenin iğrenç yüzünü bari sporda görmeyelim.

• Halil İbrahim Gökeryoutube
    Galatasaray Şampiyonluğu Sonrası Ali Koç - Jesus Toplantısı
    https://www.youtube.com/shorts/kl6c9KgKMeE?feature=share3

Jj dede Ali Koç toplantısı 😁😁😁

• Bugün menerimin ikinciliği de gidiyormuş diyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabovski kullanıcısına yanıt

Bütün sene balonticos dedikleri, hakemlerle ilerliyor dedikleri takımın kendilerini her anlamda ezdikten sonra şampiyon olmasını aştılar mı acaba. Asıl balonun kim olduğunu, hakemlerin kimi ittirdiğini anlamıştır bazıları umarım.

• mabovski kullanıcısına yanıt
    Gidecek zaten Beşiktaş parçalar Kenyayi.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne ya Benzemayı da almışlar yıllık 200M euroya. İşin b ku çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osonguler kullanıcısına yanıt

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için de başvuru yapmışlar. Kabul edilirse bu saatten sonra buraya futbolcu gelmez. Altyapıya yatırım yapmak şart.

• ALLAHIN ARSLANI BU ADAM.

• MonkeyDLuffy_ kullanıcısına yanıt
    Allah yazdıysa bozsun

• Uğurcan ile anlaşmışız 35 milyon tlye

Doğru olsa bile bu Trabzonun satacağı anlamına gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Allah'ın görgüsüz Arapları alamasın da kim alırsa alsın be.

Bu arada 100'er milyon Euro'lara herkes pek şaşırıyor ama Beckham'ın Amerika'ya zamanında 50 milyon dolar maaşla transfer olduğunu kimse sanırım hatırlamıyor. Arrrapp ırkın özür dileyin lütfen.

• osonguler kullanıcısına yanıt
    Benim kanım sarı kırmızı akıyor hocam. Ama yıllık 200 milyon dolar verirlerse kan nakli gerçekleştiririm. Şeriatın en baba savunucusu olurum. Kimse kusura bakmayacak, 200 milyon dolara kanım sarı lacivert akar benim.

Haa ama zaten zenginimdir. 5 6 milyon dolarım vardır. O zaman öyle olmaz. Diyecektim ki ben bile inanamadım kendime; 200 milyon dolara ben fenerli olurum birader, güzel para.
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Icardi'nin "attığım golü hatırlamıyorum" dediğini yazmışlar, şimdi gördüm. Gerçekten dedi mi? &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Bu şartlar altında büyük kulüplerle mücadele etmek artık imkansız hale gelmek üzere. Bir oyuncunuz gösterdi mi bu büyük kulüpler rahatlıkla vakumluyorlar. Bknz: Boey, Nelson.

PL'ye yükselen takıma 200 milyon pound ödeme yapılırken bizim etimiz ne budumuz ne? Çok iyi bile mücadele ediyoruz. Hele hele Real Madrid artık saçma sapan bir noktaya evriliyor. Tartışmasız hükümdar oldular. Yalan olmasın çok iyi bilmiyorum ama altyapıları bile çok iyi çalışıyor diye biliyorum. Yani transfer de değil sadece. Barcelona baş edemiyor edemiyor adamlarla bizim ne haddimize. 20 sene önce ellerinden bir kupa aldık obile başımızdan fazla.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.