Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
312
Favori
3.931.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral'ın yapmış olduğu paylaşım.

Gazetecilerden dinlediklerim sonucu;

Lucas kalıyor.

Kerem satılık değil. Zaniolo kadar bir teklif gelirse satılır.

Boey ve Victor satılacak, teklifler açık. Adam başı minimum 20 milyon euro ile fiyatı açacaklar.

Zaniolo 30 milyon euro aşağısına satılmayacak. Teklifler açık.

Kaleci olarak yerli bir kaleci alınacağı söyleniyor.

Aubameyang'a durum sorgulaması yapılmış. İcardi kalsa da gitse de. fark etmiyormuş.

Di Maria'ya CL kozu kullanılacağı belirtiliyor.

Roberto Firmino ile alakalı haberler sustu, belirsizliğini koruyor.

İcardi transferi'nin büyük ölçüde bitirmek için yönetimin her şeyi yapacağı söyleniyor. Erden Timur'a tam yetki verilmiş.

Ortalıkta konuşulan para ise 8 milyon euro verileceği yönünde.

Paredes'in gelme ihtimali yüksek.

Youri Tielemans'ın gelme ihtimali de masada.

Diğer futbolcular;

Alexis Sanchez

Alex Sandro

• mabovski kullanıcısına yanıt

Evet çoğu futbolcuya ardı ardına teklif yapmaya başladılar. Lig'in izlenme değerini yükseltmek için ne kadar futbolcu varsa alacaklar gibi.

Ama öyle olmuyor bu işler tabi, arap ligi mi prestij mi düşünün bi..

• 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Futbolcular kadar açgözlü insan ben görmedim. Hepsi çok ama çok sonradan görme oluyorlar.

İmza parası falan yok. Yıllık 3 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme. Gelsin imzalasın. Bak yıllığı 1 milyon dolardan pazarlık payı bile bıraktım. 3×4'te anlaşırız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla arkadaşlar yıldız isimler takımda olmalı iyi hoş ama aynı zamanda asker oyuncun görev adamında olmalı..
    rasitsa torreira gibi isimler alınmalı..
    zaten elimizde mertens var hadi en fazla bir yildiz isim daha alinsin.. daha fazla 30 yaş üstü adam almamak lazım..
    20-28 yaş aralığında olmalı gelen oyuncular..

• Arkadaslar
    Bu 23 sampiyonluk hatira paralarini nasil aljcaz

• 30 yaşındayım ama Icardi gelmezse harbiden çok üzülürüm. Dünyanın en iyi futbolcusu mu değil. Ama takımla ve taraftarla inanılmaz bir bağ oluştu arasında. Rakip takım taraftarları bile adamı seviyor çok sempatik fırlama. İnşallah kalır ve başarılı olmaya devam eder. Yine hayırlısı diyelim. Bence Icardi'den sonra tek muadili benim için Lukaku olur aşağısı kesmez. O da performans olarak. Kalbimiz Icardi'den yana.

• tahatto T kullanıcısına yanıt

hocam açıkcası bizim için şuanda dünyanın en iyi oyuncusu konumunda yetenek ve performansı haricinde takım içi kimyası için bu durumu söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 7 Haziran 2023; 10:29:24 >
  • avrupada başarı parolası be, bizi heyecanlandiracak şey bu

• Jeasme kullanıcısına yanıt

geçen sezon sol stoper oynamış genellikle pili bitti sanırım

ayrıca geçenlerde sol stoper ismi düşmüştü yine, abdülkerim e ruslar teklif yapmış 12 istemişiz

umarım apokerimi satıp kaanla idare etme gibi bir ahmaklığı yapmayız,sezon komple çöpe gider

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    O 8 saat önceydi hocam, şuan 25 lira. Hayırlı olsun.

• morutan 10 numara pozisyonunda iş yapmazmı sizce ?

• DISTURBED kullanıcısına yanıt
    Yapmaz.

Bu arada Rıza Çalımbay küme düştü. İnşallah kimse anlaşmaz şu adamla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Raconların Efendisi Sn. Erden Baron'un Galatasaray için düştüğü haller ibret verici. Galatasaraylılık bir hastalıktır, hepimiz hastayız.

Edit: Yukarıdaki şey elbette makara. Söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama bazen belli olmuyor. Ciddi ciddi "hocam inanma" diye uyaranlar oluyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 7 Haziran 2023; 10:57:17 >

• nil2014 kullanıcısına yanıt

Giresun'la Sivas'ın arasında 4 puan var hocam ne küme düşmesi

• Exheo kullanıcısına yanıt
    Sivas düşmedi, Rıza düştü hocam. Takımdan ayrıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi oldu demek istemiyorum ama adam o kadar kin dolu bir adam ki hiç üzülemiyorum da

• araplar Icardi'ye sulanırsa işte o zaman fiş kopar bende.

Piyasanın içine ettiler görgüsüzler. Paraları futbolculara anlamsızca saçıyorlar futbolu geliştirme yok petrol parası saçılıyor etrafa.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.