Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral'ın yapmış olduğu paylaşım. Gazetecilerden dinlediklerim sonucu; Lucas kalıyor. Kerem satılık değil. Zaniolo kadar bir teklif gelirse satılır. Boey ve Victor satılacak, teklifler açık. Adam başı minimum 20 milyon euro ile fiyatı açacaklar. Zaniolo 30 milyon euro aşağısına satılmayacak. Teklifler açık. Kaleci olarak yerli bir kaleci alınacağı söyleniyor. Aubameyang'a durum sorgulaması yapılmış. İcardi kalsa da gitse de. fark etmiyormuş. Di Maria'ya CL kozu kullanılacağı belirtiliyor. Roberto Firmino ile alakalı haberler sustu, belirsizliğini koruyor. İcardi transferi'nin büyük ölçüde bitirmek için yönetimin her şeyi yapacağı söyleniyor. Erden Timur'a tam yetki verilmiş. Ortalıkta konuşulan para ise 8 milyon euro verileceği yönünde. Paredes'in gelme ihtimali yüksek. Youri Tielemans'ın gelme ihtimali de masada. Diğer futbolcular; Alexis Sanchez Alex Sandro |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (13. sayfa)
-
-
Evet çoğu futbolcuya ardı ardına teklif yapmaya başladılar. Lig'in izlenme değerini yükseltmek için ne kadar futbolcu varsa alacaklar gibi.
Ama öyle olmuyor bu işler tabi, arap ligi mi prestij mi düşünün bi..
-
-
-
valla arkadaşlar yıldız isimler takımda olmalı iyi hoş ama aynı zamanda asker oyuncun görev adamında olmalı..
rasitsa torreira gibi isimler alınmalı..
zaten elimizde mertens var hadi en fazla bir yildiz isim daha alinsin.. daha fazla 30 yaş üstü adam almamak lazım..
20-28 yaş aralığında olmalı gelen oyuncular..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar
Bu 23 sampiyonluk hatira paralarini nasil aljcaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 yaşındayım ama Icardi gelmezse harbiden çok üzülürüm. Dünyanın en iyi futbolcusu mu değil. Ama takımla ve taraftarla inanılmaz bir bağ oluştu arasında. Rakip takım taraftarları bile adamı seviyor çok sempatik fırlama. İnşallah kalır ve başarılı olmaya devam eder. Yine hayırlısı diyelim. Bence Icardi'den sonra tek muadili benim için Lukaku olur aşağısı kesmez. O da performans olarak. Kalbimiz Icardi'den yana.
-
hocam açıkcası bizim için şuanda dünyanın en iyi oyuncusu konumunda yetenek ve performansı haricinde takım içi kimyası için bu durumu söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 7 Haziran 2023; 10:29:24 > -
avrupada başarı parolası be, bizi heyecanlandiracak şey bu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geçen sezon sol stoper oynamış genellikle pili bitti sanırım
ayrıca geçenlerde sol stoper ismi düşmüştü yine, abdülkerim e ruslar teklif yapmış 12 istemişiz
umarım apokerimi satıp kaanla idare etme gibi bir ahmaklığı yapmayız,sezon komple çöpe gider
-
O 8 saat önceydi hocam, şuan 25 lira. Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
morutan 10 numara pozisyonunda iş yapmazmı sizce ?
-
Yapmaz.
Bu arada Rıza Çalımbay küme düştü. İnşallah kimse anlaşmaz şu adamla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Giresun'la Sivas'ın arasında 4 puan var hocam ne küme düşmesi
-
Sivas düşmedi, Rıza düştü hocam. Takımdan ayrıldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi oldu demek istemiyorum ama adam o kadar kin dolu bir adam ki hiç üzülemiyorum da
-
araplar Icardi'ye sulanırsa işte o zaman fiş kopar bende.
Piyasanın içine ettiler görgüsüzler. Paraları futbolculara anlamsızca saçıyorlar futbolu geliştirme yok petrol parası saçılıyor etrafa.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X