Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
24 Misafir (4 Mobil) - 20 Masaüstü4 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
310
Favori
3.934.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+1

Bu adama 5-6m diye pazarlık yapmak aptallıktır. O parayı vericek avrupada napoli,roma,bayern gibi klüpler var. Hepsi gözü kapalı verir.

• Maçın tamamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Ertuğrul İbrahimoviçtwitter
    “31 numaraya geri dönülecek Hafezle eskort partileri sona erecek Keremle 5 vakit namazı cemaatle kılacak”
    https://twitter.com/lukasbasgan54/status/1666778025852116992

ben mostafa ile icardinin yapacağı alemi merakla bekliyorum&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Basın-medya elemanları dediklerini çarpıtmasın, röportajları yanlış yere çekmesin diye konuşmuyor olabilir.

• Türk_o kullanıcısına yanıt

Çok iyi link, yağ gibi akıyor.

Zaniolonun peres e aldırdığı kırmızı kartta icardinin pasına hayran kaldım. O nasıl bir görüştür yiğidim. Her hareketin mi olay olur

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Okan hoca mütevazi bir adam. Bu röportaj net olarak sallamasyon.

• gsserhat kullanıcısına yanıt

gs tvde bugün konuştu doğru röportaj.hoca baya sinirlenmiş o haksız şampiyonluk lafına ve ağzına geleni söylemiş bence sonuna kadar haklı

• Bir defa PSG ile anlassak bile icardinin PSG den gelecek sene maaşını tam bilmemekle birlikte net 8 milyon civarı maaşı var.

İcardiyi alacaksan gelecek seneki maaşını karsilamamiz gerekiyor.tahminim ondan sonraki iki sene 4 civarı bir maaş teklif edebiliriz.benim kabataslak hesabım üç yıl için en az 16 milyon Euro maaş teklif edilir kendisine.

Bonservis ten çok maaşı bizi zorlayacak gibi duruyor ama o is pazarlıkla falan eninde sonunda olur.

Başkanın açıklamaları zaten belli.icatdi için sponsor olmak isteyen bir çok kişi olduğu için hepsi kulüp kasasından çıkmaz bu ücretin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 8 Haziran 2023; 16:50:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını xd haksız demedim zaten yüzde 100 haklı. Bu şekil ulu orta saplayacağına ihtimal vermemiştim xd hll olsun

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Adam resmen ekşi sözlük entrysi gibi bir demeç vermiş GS TV'de.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Hocam abuk subuk adamlara 10-13-15milyon bonservisler verdik yıllık bedelleri haric.

Icardi 4 senede 16milyon alsa kötü değil bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani Beşiktaş'ım UEFA'ya tam açıklama yapamamış.tam olarak biz beleşe olmayan iki şampiyonluk aldık şimdi beleşe beş puan istedik vermediler bu büyük haksızlık diye açıkça yazsalarmis.

Bence Beşiktaş'ın hakkı yendi.bu sene bittiğine göre seneye o sahada takır takir oynayıp kazandıkları maçların puanları gelecek sene geçerli olmalı.

Seneye Beşiktaş'ım lige on puan önde baslamaliki adalet yerini bulsun.

Ben Beşiktaş'ımi destekliyorum.

• TV8,5youtube
    🔥 Rıdvan Dilmen: ''Jorge Jesus'un Benzeri Yok!'' #shorts #yüzdeyüzfutbol
    https://www.youtube.com/shorts/d9Pj2lIZVHA?feature=share

• Fenermarktı gördünüz mü ?

Bizimkiler performansını arttırınca 1 milyon-1.5 milyon arttırmış. Fenerde ufacık bir kıpırdanma gördün mü ( Arda gibi) 4 milyon euroyu basmış geçmiş.
    Fenerde performansı düşen oyuncuların değerini düşürmemiş. Sebebi piyasası var cart curt demiş. Sizin ben marketinize tüküreyim.

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Üç senelik sözleşme diyorlar ama bu civarlarda bir maaş alır.sonic olarak takımda en fazla kazanan oyuncu olmalı.yillik maaşı dörtten aşağı kolay kolay düşmez.

Şimdi gelir gider işi biz taraftarin işi değil.hesabi yönetim yapacak.bana icardi gelsin mi derlerse evet derim.

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma hep Gomis'i gönderdiğimiz sene geliyor bu konularda hep.

O gittikden sonra diagne ardından falcao bize nelere mal olmuştu.

Yıllık ucretleri ile beraber 35milyon eurolarda fazla ödediğimiz hatırlıyorum.

Oysaki Gomis kalsaydı hem o kadar para harcamayacak hemde belkide, CL'de forvetsiz kalmayıp ikinci tura çıkıp Gomis e verdiğimiz parayıda çıkaracaktık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 8 Haziran 2023; 17:2:38 >
  • Ferdi Kadıoğlu 17 milyon Sacha Boey 16 milyon

Ben ikna oldum.

• Icardi'ye neyse hakkı vereceksin çok uzatırsak havada kaparlar adamı. Şampiyonlar ligi finaline çıkacak Inter'de böyle forvet yok.

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt
    Fenerin kevgire dönen samet-Slazai defans ikilisinin değerini düşürmeye eli gitmemiş sabit bırakmış.Fenerlilere söylesen leş gibi defans tandemleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 8 Haziran 2023; 17:14:50 >

• Çok seri belçika çikolatamı alayım

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.