Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
310
Favori
3.934.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tielemans bukadar iyi madem leicesteri kümede tutamadimi? premier leagueda oynaya böyle bi oyuncuyu baska kimse istemiyomu? sanki abartiliyo gibime geliyo bana ama ben izlemedim hic o yüzden bilemem tabi. süper sut atiyo felan yazmislar ama buraya gelen sut atmayi unutuyo. bunuda unutmayin. bisürü örnegi var.

bence ilk öncelik boey ve nelsson satilmali para gelmeli. boey yerine sag beke melt müldür alinmali.

----------------------transfer

mert müldür---transfer---abdül---kazimcan

---------------torreira--------transfer

rashica/zaniolo---zaniolo/transfer------transfer/rashica

----------------------icardi

transfer yazdigim yerlere cok iyi yabanci transferler gelmeli.

joao felix de balon. 120 milyona transfer oldugundada max ederi 50 felandi. ondan beridirde baya düsüste.

• Haydaa yeni sezon konusu açılmış bile 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Ahmet Nur Çebi: "Süper Lig için UEFA'ya başvurduk. Sorumuzu anlamamışlar. Gelen cevap anlaşılabilir değil. Bizim sorduğumuz sorunun anlaşılmış olduğunu düşünmüyoruz. Biz onlardan görüş istedik. Bir kez daha başvuracağız. Eksik bir cevap geldi, yeni gelen cevabı sizlerle paylaşacağız."

yürüyen bjk bu adam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • transfer görüş özetim: öncelik en çok forma giyen giyebilecek ilk 17 oyuncuyu tutmaktan yana olmalı, tutuğun adamın motivasyonlu olması lazım.

Sözleşmemiz olanlardan

muslere, boey, nelson, bardakçı, torreira, kerem, mertens, oliveira, barış alper, midstjö, kaan, kazımcan, berkan, zaniolo, leo

Yeniden almamız gerekenler

milot + ırz düşmanı

bunları ya tutmalı ya birebir replace etmeli... nelson satıp ramos almak gibi bir salaklığı yapmamamız lazım bence...

bunun dışında

* yeril kaleci >> uğurcan uyguna geliyorsa gelmiyorsa gerek yok ligi götürürüz avrupa nerede ne olursa önemli değil bence CL yarı final oynamadıkça benim için farketmiyor

* solbek >>adekugbe yerliden sayılacak ise kaleci ile aynı fikirdeyim...

* ön libero >> yerli de salih özcan tek kaliteli adam, yabancı tielmansla görüşüyormuşmuş olursa olur

* on numara >> yerli de hakan çalhanoğlu tek aday, yabancı da ne olur bilemem mertensimiz var nasılsa

bu takım mayısı görmeden şampiyon olur

satılacaklar:

geçtiğimiz sezonun çöpleri geri geldi unutmayın bunları 3e 5e bakmadan satmak lazım

* luyindama

* cicaldau

* morutan

* patrict van anholt

** mustafa muhammed (yabancı sınırında boşluk olursa bu kalsın türkiye kupası pandevi olsun)

yerliler çok sorun olmaz kiralarız sağa sola bugün inş. pendikspor lige çıkarsa veririz iyileri oraya kötüleri arda turanlı eyüpspora

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Ben şahsen inandım. Yıllık 200 milyon doların verdiği kararda harbiden de zerre kadar etkisi yok.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bu konudaki iki yüzlülük millet fark etmiyor sanırım bizimkiler gibi konuşmuş :):): yıllarca avrupada yaşadın paranı kazandın sabah sarışın öğlen zenci akşam latin götürdün lüksün anasını ağlattın , futbolunun sonuna gelince anormal teklif gelince de müslümanlığın aklına geldi :):):) bu kitlenin hepsinde aynı iki yüzlülük var bu konuda

• Rai-gy kullanıcısına yanıt

Uefa siz haklısınız dese ne olacak ? Cidden ne olacak ? Ne boş işlerle uğraşıyorlar arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 8 Haziran 2023; 19:25:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Bu hayatta en çok merak ettiğin şey kadınlar konusunda Kerem'in durumu. Çünkü insani bir durum olarak en çok karşı koyamadığımız şey büyük çoğunlukla bu. Müslümanlığından geçilmiyor da.

• hocam erkek adam sonuçta hahahhaha ama ben işin o kısmında değilim ya bunun gibi saçma sapan konuşmalara takılıyorum al paranı geç işte neyin şovunu yapıyorsun

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    Suudiler zorla söylettirmiştir.

Bizi ilgilendirmez tabi de, üzerine bir damla alkol düşünce gözleri kor gibi yanmaya başlıyor.

• Inter hariç her takımda oynar şu an Icardi. Juve Vlahovic tutmadı aylarca gol atamadı bir ara (10 gol), yedeğide Milik (7 gol). Milan Giroud 36 yaşında Ibra bıraktı. Roma'da Abraham kabzımalı oynuyor (9 gol). Lazio'da Immobile düşüşte 33 yaşına geldi. Inter çift forvet oynuyor golcüleride Dzeko değil Lautaro zaten 21 golü var ligde, yanında Lukaku ve Dzeko değişmeli oynuyor + taraftar istemez. Osimhen'i tutamaz Napoli, kısaca Inter hariç hepsinde oynar. İspanya liginde de oynar aslında ama maçtan sonra hadi ben kaçtım diyip uçağa atlayıp gidiyor bunları hangi takımda yapabilecek? Rahat dursa PSG'de bile oynar Messi ABD'ye gitti. Bayern'in bile forveti yok adam gibi.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt

JK'nin talebini okuyan UEFA yetkilileri:

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Onur Ayasyoutube
    10 Defa Okudum Bu Kızcağızın Ne Dediğini Anlamadım
    https://www.youtube.com/watch?v=H0g4isScchg
  • Mertens'den gol krallığı veya santrafor beklentiniz varsa, bu sizin yanlışınız. Mertens'in Kasım-Nisan aralığında ki maçlarını 90'ar dakika ona odaklanarak baştan izleyin, rakip alanda topsuz oyunda neler yaptığını göreceksiniz. Bunu ne Kerem ne Kazım ne de Arda Güler gibi şişirilmiş isimler yapabilir.

• Yeni konu hayırlı olsun arkadaşlar

• UEFA gibi bir kurumun bu tür başvuruda bulunan kulüplere gereksiz meşguliyetten uyarı vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Düşünsene 10 puan fark yemişsin ve 5 puanımız verilmiyor diye başvuru yapıyorsun. E demezler mi adama 5 puanınızı biz versek gene şampiyon değişmiyor sizin maksadınız nedir demezler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt
    Kişi ve kurumların hukuk önünde haklarını aramaya çalışmalarını prensip gereği zorlaştırmamak gerek. Kabul edilemeyecek seviyelerde iş yüklerine sebep oluyorsa bazı önlemler alınabilir. Ancak genel manada hukuki yolları tıkamaya çalışmaya dair her adım çok ama çok tehlikelidir.

• Kardeşim gel burada siyasi parti kur yüzde otuz garanti oy.

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Yüzde 30 mu? En aşağı yüzde 52 alırım hocam.

Dini konulara da çok hakimimdir. Eğer dilersem dini nasıl kullanacağımı da çok iyi biliyorum. Gerekirse rakıya süt katar suya su kattı süte çevirdi diye mürit toplarım ben. Kendime güvenim tam. Kütüğün ağladığına inandırılan bu insanları ben her şeye ikna ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 8 Haziran 2023; 20:2:10 >
  • Benzema hocam sen değil. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.