Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
310
Favori
3.934.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem Benzema müslüman ülke arıyor Türkiye'ye geleydi hem yine avrupa kupalarında oynardı.

Fikirlerinde 200 milyon doların hiç etkisi olmamış galiba. 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Hocam burada kadınlar 90km'den daha uzun mesafelerde araba kullanabiliyorlar diye darılmış, tövbe estağfurullah haram habiballah haram, demiş ve bunun acısını çıkarmak için evine eskort çağırmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 8 Haziran 2023; 20:9:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Felix olayı gitgide ciddi bir hal alıyor sanki. Tielemans ve Felix gelirse ortalama oynasalar seneye ambargo koyarız heralde lige. Da arkadaş bu paranın kaynağı neresi ya. Borç batağına dönmeyiz inş. Gerçi boey Nelson satsak heralde baya Bi para yapıyor 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

DZEKO, HAZARD BEKLERKEN TRANSFER SONU KADROYA UMUT NAYİR, EFECAN KARACA KATAN FEBEM ANLIK...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 8 Haziran 2023; 20:10:38 >
  • İcardi olayı umarım sakız gibi uzatılmaz. Akşam pazarını beklersek avcumuzu yalarız geçen senelerde olduğu gibi. İcardi olmayacaksa acilen alternatiflere yönelmek lazım. Takımın şuan forveti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

Hocam Mustafa var &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle düşünün. Biz şuan Boey ve Nelson'u kolay kolay bırakıyor muyuz? Elimizdeki assetlerin gördüğü ilginin farkında mıyız? Oeki ya bu isimleri isteyen kulüpler acaba başkası alır mı korkusuyla fiyatı alelacele yükseltiyorlar mı? Hayır.

Bizde de aynı sorun var. Onlar ellerindeki değeri ne kadar çok istediğimiz bilip fiyatı yüksel tutmaya çalışırken biz de galeyana gelip fiyat yükseltmiyoruz. Pazarlık dediğimiz şey böyle ilerler. Çok büyük rakamlar dönüyor bu pazarda. Leblebi harcarmış gibi harcanamıyor ne yazık ki. Üstelik biz çok ciddi mali sorunu olan bir ülke ve bir kulübüz. Oldu oldu, olmadı olmadı. Elimizden geleni yapıp dengeyi iyi tutturmak yeterli.

Benim Sefieir Erden Bey'e ve Dursun Baron'a güvenim tam. Alınabiliyorsa mutlaka alacaklardır.

• Joao Pedro, Grillitsch bu iki ismi de az daha alıyorduk kıyısından döndük. Sonra Mata geldi, bu popülist yaklaşım Erden'de de var maalesef. Umarım bu hatalar tekrarlanmaz önümüzdeki transfer sezonu.

• Bugünüb açıklaması değil ama gördüğüm habere göre Okan Hoca zamanında ilerde bir gün İnter'i çalıştırmak istiyorum diye bir açıklama yapmış galiba. Hepsinin de mutlaka bir Avrupa hayali oluyor. Birader kalın işte kulüpte, hizmet edin. Bu ne bitmek bilmez hırstır. Bu kadar hırsla bir insan nasıl mutlu olabilir ben anlamıyorum.

2 3 zene sonra İtalyano İmportante İmparatore Fatiho Terima gibi satıp gitmez umarım.

• Ben Kerem olsam anında terk ederim. Yerin dibine girerim anında. Çokşükğr başkası adına utandık yine.
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Ben de hep yılda 200 milyon Euro kazanmak istemişimdir ancak Yüce Allah henüz basip etmedi.

• Onun için 22 yaşındayken Galatasaraya değil de Real Madrid'e transfer oldun değil mi

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt
    Hocam söyledim ya TR müslğman bir ülke değil, Allah'sız kitapsız bir ülke. Adam şeriat istiyor. Bu düzenin dünya için en uygun düzen olduğuna inanıyor. Gatta Suudileri bile yeterli seviyede görmüyordu o zamanlar o yüzden İspanya'yı tercih etti. Ama ne zaman ki Suudiler kadınlar 90 km'den uzun mesafelerde araba kullanamaz yasası çıktı adamın gözleri doldu mutluluktan ve mutluluğunu paylaşmak amacıyla evinr eskortlar çağırdı. O gün bir söz verdi. Dedi ki Allah nasip ederse sözleşmem bittiği gibi Suudi Arabistan'a gideceğim. Hemen gitmek isterdim ama yasal yaptırıö ve sözleşmeler elimi kolumu bağlıyor. Tam da sözleşmesi bitmişken kendisine bir de Allah'ın izniyle bi transfer teklifi geldi ve ücreti kontrol dahi etmeden imzaladı. O kadar mutlu oldu o kadar mutlu oldu ki anlatamam. Çocukluk hayali gerçekleşmişti. O da bunu kutlamak, bu mutluluğuna paylaşmak için evine yine eskortlat çağırdı. Mutluluğunu bol bol paylaştı.

Gerçekten gözlerimi dolduran bir hikaye. İslami o kadar çok seviyor ki etkilenmemek mümkün değil. Bu akşam 5 vakit namaza başlıyorum.

Erden Bey başarısının sırrını açıklamış: Cep Konyağı. Hiç eksik etmem demiş.

• Vay beeeee

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mareşaldan emir var:

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Ne kadar işsiz bir adamım yav. Ben bile kendi işimi ne ara yaptığımı merak ediyorum. Yoruldum lan paylaşım yapmaktan. Allah'ını seven bir admin bana günde 10 mesaj sınırı koysun lütfen ya.

• Mata sadece futbol oynasın diye gelmedi sanki. Biraz prestijde amaçlandı gibi geliyor bana. Sözleşmesi opsiyonluydu sanki devam edecek mi ?

• okan hoca yaktı ışığı galiba teklif tamam tielemansda ikna olursa geliyor belçika çikilatam&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.