Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
310
Favori
3.933.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu Tielemansi ben tanımıyorum uzaktan şut atıyor onu anladımda Hamit gibi olmasın buda, oyun kurup adam adma mücadele yapabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 8 Haziran 2023; 17:16:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

dzeko var ya hocam milana vole taktı.hala iyidir dzeko

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

oliviera nın bir 2 gömlek üstü.muhtemelen fazladan bir 6 daha alacaz tilemans oyun kurucu şeklinde oynayacak

Çok iyi pas atar.70 metreye nokta atışı pas çakar

Oyun görüşü baya iyi

hem sağ hem sol ayağını çok kullanıyor.Her ikisiyle her yerden iyi şut çıkartabiliyor

Driblingi olivieradan daha iyi

• Sami Yen Habertwitter
    “Cenk Ergün: "Nelsson ve Boey için bize ulaşan bir teklif yok." ✅”
    https://twitter.com/_samiyenhaber/status/1666811238347862018

25 milyon altlarını teklifden saymıyorsak iyidir.şahsen ben kalmalarını isterim

• 37 ye gelmiş batarya bitmiştir onun sezonu onunla götüremezsin

form geçici klas kalıcıdır derler ya tabi her zaman klası vardır

Mesela bizim Hagi'nin geçen yaptığına bakın 40m den frikiği 90a takacaktı

Galatasaray’ın Neferitwitter
    “Hagi yine bildigimiz Hagi. Gram eksilme yok. Şuta bakın gözümün önüne Eski Hagi geldi resmen. Legend 💪”
    https://twitter.com/NeferiGala/status/1664743278447587329
  • Bu tielmans torreira kadar dinamik değil ama olivera kadar statikde değil.

İkisinin ortasında bir oyuncu gibi gördüm izlediğim iki üç maçta.tabi adamın premier ligde oynadığını ve rakiplerin çok daha iyi oyuncular olduğunda göz önüne almak gerekir.

Belçika milli takımında premier ligde oynayan 26 yaşında bir oyuncu bizde her türlü iş yapar.

Kararı kendisi verecek.premier ligde üst sıralara oynayan takımda rotasyon oyuncusu olmak mı?yoksa Galatasaray'a gelip ilk onbire yerleşen Avrupa kupalarinda oynayan ligde şampiyonluktan başka sonucu başarı kabul etmeyen bir takimda mi oynamak ister.

Sekiz numara olarak alabileceğimiz en iyi oyunculardan biri gibi duruyor.bunlardan daha iyileri için ciddi bonservis ücreti gözden çıkarmak gerekiyor.

Bu oyuncuyu alabilirsek pek itiraz eden olmaz gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çocuk da Instagramdan beğeni atıyor ama fakir torreria'sı dedikleri için pek kimse sallamadı sanırım..

• Bu artem nasıl oyuncu bilmiyorum ama daha öncede Rus liginden bir oyuncu istemiştik.demek ki oralarda da oyuncuları takip ediyoruz.

Yetiştirmek üzere genç oyuncu almak mantığına uygun gibi duruyor.fiyati uygun olursa bu tip transferlere pek karşı çıkmam.

• Yeni başlık hayırlı olsun.. tielemans ve joa felix iddiaları var ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt

tielemans a itiraz eden adam real barca taraftarı falan olur ancak hocam.. inanılmaz goller atan bir oyuncu çokta teknik.. oliviera kadar ağırda değil.. defansif olarak torreira kadar olamaz ama. ofansif olarak çok çok iyi.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Piyasda santrafor yok hocam milan giroud inter dzeko lazio immobile.Halen bu adamlara oynuyolar ve oynamaya devam edecekler enteresan şekilde.Bu arada İcardi intere asla gitmez bu saatden sonra.Takımın kaptanıyken arkasında durmadı inter taraftara yem etti.Kendi de diyor beni galatasaray gibi kimse sevmedi diye

• Usjksjslsjd

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

iki transferle bir kaç gömlek seviye atlatır bize.35lik mertens ligin ilk yarısı neler neler yaptı gördünüz.kafasını toplamış 23 lük felix ve arkasında oyun kurucu tilemansla takır gol atarız.İcardi rahat 30 gol çakar önümüzdeki sezon

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Tillemans güzel transfer ama bu Felix konusunda şüphelerim var. Ama scout ekibimizin bir bildiği var diyorum. O sukseli dönemini hatırlıyorum. 2 yıldır adı sanı yoktu. Yine bir risk transferi gibi ama tutarsa acayip bir yetenek.

• Linç yemeyeceksem Felix yerine ludoviç blas'ı tercih ederim, felix kiralık olacak iyi oynarsa satın alma imkanı yok blas'ın yaşı iyi ilerde para kazanma şansın var..

• mabovski kullanıcısına yanıt

Evet doğru Chelsea sadece kiralamak için 11 milyon euro vermişti biz iyi oynarsa kaça alabileceğiz ki Atletico en kötü 30 milyon euro ister. Felix iyi oynasa bile bizim için kiralık aşk olarak kalır.

Blas bizim için daha olabilir duruyor.

• 1 maçta hata yapan abdülkerimin direkt değerini düşürdüğünüde yazalım buraya :)

• Yeni konu hayırlı sonu şampiyonluk olsun..

Erden Timur’a Allah güç kuvvet versin dün Dursun Başkanın açıklamalarını dinledim. Bu adam kafaya koymuş Avrupa da başarı getirecek kadroyu kuracak.

• Bu felixi kiralama işi gerçekse mantığı icardi,rashitsa,sol bek,orta saha yerli kaleci alınacak.ustune iyi bir on numara alinacak bütçe kolay kolay kalmaz.

Hala o bölgede bir oyuncuya ihtiyaç duyulursa kiralık oyuncu bakilacaksa çok mantıklı olabilir.

Tabi elimizde martens,zaniolo,rasitsa hatta barış ve Kerem bile o bölgede oynayabilir.insallah yusufta bu sene iyi sinyaller verip rotasyana girebilir.yani takım içinden oraya çözüm bulunabilir.

Bence öncelik olmaz ama hoca eldekiler hariç oraya çok iyi bir oyuncu isterse belli bir mantığı var.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.