"İcardi'yi gönderelim, elimizde patlar, attığı 23 golün önemi yok, derbilerde ortada yok, bu sene katkısı yok." diyenler vardı. Şu an ne düşünüyorlar zaar? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 27 Mayıs 2024; 15:40:51 > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9683. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hocam onu malum yetkili kişi, şimdi 1 sayfa yorumlayıp sentezler, fotosentez yapıp cezanın haklı olduğuna kendini ikna eder. Buraya yazıp bizide ikna ettiğini düşünür...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkçası bu sene bende pek beğenmedim sakat vs olayına pek inanamiyorum, gelecek sene göreceğiz. Ha dersenki gönderelim mi? Yok tabiki gönderdim mi 10 adam alıyoruz 1i anca tutuyor o tutanda bunun kadar iş yapar mı belirsiz (ornek: gomis sonrası kaos)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 27 Mayıs 2024; 15:51:39 >
Ben istatistik olarak degil fakat özel hayati yuzunden karsi tarafa dalga malzemesi verip klubu kucuk dusurdugu icin gonderilmesi taraftariydim.fakat Sampiyon olunca wanda narayi unutuyorlarmis öğrendim. O konuda endisem yok. artik Fakat yaşlanacak Para ediyorken araplara itrlenmeli yerine genç aç hizli biri alinmali tevez aguero gencligi gibi o potansiyelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İcardi daha 3-4 sene üst düzey oynar neden gönderelim ?
Ne olur ne olmaz elimizde patlamasin sakatlik fln ondan dedim zirvedeyken 40 a fln satmak lazim onun gibisi suan yok.
İcardinin tek eksiği kamp
Yaz kampına herkesten önce gelmesi lazım.Şöyle 15-20 gün çift antremanlı özel olarak çalışsa zaten eski haline döner
-
Hagi neyse icardi de o.Galatasaray adına ikon oldu.Sözleşmesi bitene kadar tutulmalı.40m e satsanda icardi kadar verim alacağın bir forvet hattı kurulmaz
-
-
x (formerly twitter)
x.comhttps://x.com/fanatikcomtr/status/1795074526977401342?t=d41T2sCkO7VFmzuzyoLWHQ&s=19
-
arkadaşlar şampiyonluk kutlamasını TV den yayınlayacaklar mı ? yoksa YouTube katıl dan mı verilecek sadece. bilgisi olan var mı ?
-
Yok 10 sene oynar
-
Beşiktaşli akrabalar instagram hikayelerine tebrikler yolluyor seneye biz de varız yok öyle rekor kırmak diyorlar bakalim.
Kısacası kendini bilmez bir kaç kişi hariç, söke söke şampiyon olduğumuzu biliyor. Ve kendi takimindan başka takıma yalakalık yapmıyor.
Puhahaha efendi ismailmiş. Bakalım neler yapmış:
- İnternet çağında göz göre göre yalan söyledi: "2014'te liderdik, otobisimiz kurşunlardı şampuanlığı kaybettik".
Gerçek: Otobüsü kurşunlanmadan önce de Galatasaray'ın ardından ikinciydi, otobüs kurşunlanma hadisesinden sonra puan ortalaması öncesine göre daha yüksek.
2. Çamur attı: Bükemediği eli, öpmek yerine gerçek şampuanlık cart curt.
3. Haset etti: Okan'ı övüyorsunuz beni niye övmüyorsunuz temalı röportajından ben utandım.
4. Liyakatli oldu: Teknik ekibe hangi yeteneği dahilinde alındığı belli olmayan oğlu, babası yaşındaki adama defalarca yumruk attı. Başka birinin oğlu olsa içerde olacaktı belki.
Ne kadar efendi bir insan olduğu yetiştirdiği çocuktan da belli.
Buna karşın Okan hocamın hiç kimseye zararı olmayan, kanser hastası oğlu üzerinden yapılmayan çirkinlik, iğrençlik kalmadı. Bu adam size küfür etmesin de kime etsin?
Çakma ligden çekilme tehditi için kongre düzenleyeceksin, kongrede kurucumuz Ali Sami Yen'e küfürlü tezahürat yapacaksın, başkanın bu rezilliğe alkışlayıp destek çıkacak, sonra Okan hoca bize üff yaptı :(
İstiyorlar ki taş attıkları, kendilerine çiçekle karşılık versin. Yok öyle bir dünya, keseceksiniz sesinizi oturacaksınız. Ağzına sağlık Okan hocam.
-
Galatasaray, elde ettiği şampiyonlukla yaklaşık 240 milyon lira geliri kasasına koydu
🔸Lige katılım: 38 milyon 30 bin lira
🔸Şampiyonlar payı: 77 milyon 625 bin lira
🔸Performans primi: 85 milyon 836
🔸Şampiyonluk: 39,8 milyon liralıkhttps://www.haberturk.com/galatasaray-kasasini-doldurdu-3689846-spor
Cok cok az para bu ne lan 6.5milyon avro yapar ndombele ve zaha maasi anca ediyo 2sinin
Bu lig sampiyonluk tutarinin artirilmasi lazim. Cok dusuk resmen sogusluyor tff bizi
En buyuk ve tek gelirimiz stad sponsor + clden gelen para ..
okan hocanın, icardinin, berkanın vs hepsini ağzına sağlık. şarkının doğru versiyonunu söylemişler.
-
Fatih Terim'in çöpleri de geldi geri. Çikuldau, morutan vb bu heriflere kulüp arayacağız yine. Morutan zaten fena sakatlanmisti son durumu nasıl bilmiyorum, elde kaldı gibi.
Tete, zaha, olivera falan gibi adamlardan da nasıl çıkacağız bakalım
hocam işte bu yüzden sürekli Avrupa'ya gitmek gerekiyor. maalesef kulüplerin başka gelir kapısı kalmadı. her sene CL ye katılım şart bunun yolu da şampiyonluktan geçiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X