Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9684. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
309
Favori
3.935.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96829683968496859686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS'a yakışmadı FB ye yakışıyor böyle şeyler. Ben şahsen rahatsız oldum. (Küfürlü bestelere eşlik edilmesi.)

GS Saijder gibi küfürsüz küfretmeli.

• Yıllarca, efendi olalım; küfürletmeyelim seviyenize düşmeyelim dedi kulüp. Daha ortada hiç bir şey yokken; yaptığın kongrede Galatasaray'in kurucusuna, rahmetli olmuş birine alkışlarla küfür ettin, futbolcuların maç sonu taraftarla birlikte ana bacı küfür etti. Sesinizi çıkarmadınız. Hala mhy savunuyorsunuz. Kutlamada doğrudan bir rakip, isim belirtmeden edilen küfürlü tezahürati üstüne alınıyorsun ve ahlak dersi veriyorsun öyle mi? Hadi ordan iki yüzlüler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sezon başı Morutan'ı isterlerken Konferans Ligi'ne katılacak bir kadro kuruyoruz diye geldiler kadroları da asla düşecek bir kadro değil. Şimdi kümedeler. Sebebi belli fenerbahçe artığı.

• felsefesever kullanıcısına yanıt

videoda Ankaragücü değil Emre Belezoğu'nun yıkıldığı anlar görünüyor. Adamı hiç sevmem ama vicdanım var ve ben bi insanım kimsenin üzüntüsünden keyif almam. Siz keyfinize bakın mesajımı görmemiş varsayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

tete,zaha,oliviera bir şekilde satılır hocam ama Rumenlere mecbur kulüp bulunacak. daha aklımıza gelmeyen bir ton böyle oyuncumuz vardır Allah bilir. Kiralıkların hepsi gider. keşke ziyech falanda satılsa zaniolo yu falan satıp adam akıllı kanat ve orta saha almak lazım.

• YavuzÇ. Y kullanıcısına yanıt

Okanin çocuguna sezon boyu okadar kufur edildi dalga gecildi belki birdaha turkiyede hicbir takim calistirmayavak baska ulkeye yerlesecek 2 gun sonra ne olacagini bilemezsin. Okan buruk şampiyon olmuş o heycanla küfürde eder dalgada gecer.

Stadi silahla basan başkanin yaninda devede kulak

Eger yakismicak konusuna gelirsek galatasarayda bircok sey yapiliyor yakişmayan ama sampiyon olunca unutuluyor. Bendee unutucam artik.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Hocam genelde beinhaber ve takım kanalı veriyor

• TV den izlemesi daha keyifli oluyor hocam küçük ekrandan izlenmiyor böyle şeyler akşam bi takip edeyim beini

• Şampiyonluğa ulaşmak hele de rakibin kendince rekorlar kırdığı bir sezonda bunu başarmak çok önemliydi. En sevindigim şey ise rakibin teknik direktörünün biletini kesmemiz oldu. Bu tip adamlar Türk futbolunu geren, kaosa sürükleyen, sadece kişisel çıkarlarını düşünen, tedavülden kalkmış adamlar. Yıl boyunca bizi, kendi topçularını, federasyonu ve hakemleri suçlayan birisi nasıl Fenerbahçe'nin teknik direktörü olur hayret. Bakın bunun gibiler, başka hiçbir takımda sezonu tamamlayamazlar.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar ligimizin yayın ihalesi 500 milyon dolardı. Şampiyon 60 milyon dolar alıyordu aşağı yukarı. Ülkemizi tanınmaz hale getirenler utansın.

Medya da bu ÇÖP parayı her sezon sonu allayıp pullar sırf birilerine yaranmak için. Halkı uyutmaya çalışırlar. Yeter ki mamaları verilsin yapmayacakları köpeklik yok.

• gktgemre kullanıcısına yanıt
    Aslında bir nebze haklısınız ama ben biraz ahlaksızımdır. Çok alay ederim çok da keyif alırım. Çok zevk alıyorum.

• 10 senedir şampiyon olamamanın gerginliğini bugün çoğu fenerlide gördüm. Siz tebrik etmeseniz de ben sizi gösterdiğiniz mücadele için tebrik ediyorum deyip kendime yakışanı yaptım. Ama yine de yakayı kurtaramadım. İnanılmaz gerginler ve bize sarmaya yer arıyorlar. Çok da ikili diyaloga girmeden konuyu kapattım. Sakin bir yapıya sahibim ve iyi niyetle bakmaya çalışıyorum. Tek tük arada tebrik eden de yok değildi diyemem. Ama çoğunluk büyük bir sinir krizi geçiriyor. Ha şunu da ekleyeyim kuşlar dediğimiz tayfa hakikaten bir ve beraber olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReadyForAction -- 27 Mayıs 2024; 17:6:6 >
  • Ali Koc Kutlama yapacagiz dedi, Sampiyon olacagiz demedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İte it gibi muamele edeceksin. Twitter'da kuduruyorlar kudursunlar.

Adamın çoluğuna çocuğuna bile küfü edildi. Az bile yapmış. Efendilik isteyen önce efendi gibi rakip olmayı öğrenmeli. Lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee.

Yok öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 27 Mayıs 2024; 17:10:17 >
  • ReadyForAction kullanıcısına yanıt

bjknin toplam kupa sayısında fbyi geçmesine rağmen fb yalakası haline gelmesi çok üzücü bir durum hakikaten. Resmen biz büyük değiliz, febem ne isterse onu yaparız kafasındalar. Salıncakta sallanmaktan memnunlarsa kendileri bilir tabi.

• Kilo Moana kullanıcısına yanıt

tolunay ı da unutma düşen 2 takımı yönetip bu ligin gerçekliği yok diyecek karakterde biri

• ReadyForAction kullanıcısına yanıt
    Asıl Beşiktaş şampiyon olsun fener olmasın ben göreceğim o beraberliği😀 asıl yıkımı o zaman yaşayacaklar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bize yakismadi diyenler neyin kafasini yasiyor? Yapamadıkları kalmadi. Herkese hak ettigi gibi davranacaksin

Şampiyon olduk bitti gitti. Bu sene limitte yok.

Gideceksin parayi 8 numaraya gomeceksin. Kampa o 8 numara gelecek. Sonrasında 1 sag bek , 1sol bek almamiz şart.

Erden Timur ve yönetim transfer işlerinde bu sezon cok buyuk sictilar. Bu sene artık bahane yok.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• RedPyro kullanıcısına yanıt

bu adamın fb nefreti benden fazla&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 96829683968496859686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.