haramzadelere, ananasıyla ünlü malum takım ve onun lobilerine algılarına montaj ve iftiralarına ve tffsine rağmen eze eze aldığımız şampiyonluğun kutlamaları saat kaçta başlıyor arkadaşlar ? |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9686. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mümkünse Fransa liginden topçu alalım yada İtalyadan epl bize yaramıyor hocam ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha yolda dubois falan var. Bir kamyon oyuncu var bari yerlileri alırken takasta kullansak öyle işe yararlar
Hocam işin daha komiği, 2. olan Fenerbahçe de ilk 3 maddenin tutarını alıyor zaten üç aşağı beş yukarı. Yani şampiyon olarak biz sadece 40m lira, yaklaşık 1m€ fazladan para kazanmış olduk maalesef.
Bu yüzden şampiyonluğun tek önemi şampiyonlar ligine gidilen kapının açılması zaten. Şampiyonlar ligine katıldığında 1 maç bile oynamadan süper lig şampiyonluğunun 40 katını alıyorsun.
-
Seneye onları çok güzel 2 deplasman bekliyor biri Trabzon biri Arena bakalım nasıl maç olacak şimdiden merak ediyorum
Hocam icardinin topuk golünü canlı mı izlediniz. Ben sırf totem olsun diye gitmemiştim maça. Çok şanslısınız valla
Çıplak gözle nasıldı bizim takım birde rakip olarak sizden yorum alalım.
Futbolcuları yıllar yıllar önce takımın antremanlarını yaptığı Grand Cour'a toplamışlar.
-
Sözleşmesi dondurulur artık hocam geri dönerse de
Bizim maç özellikle kadıköyde çok ama çok gergin geçeceği net belli :) ama bunun Trabzonu da var:)
İnstagramdabunu paylaşıp ağlama yar müziğini ekledim diye arkadaşım resmen çıldırdı :)))
Metrodan otobüse doğru giderken her yerde gs taraftarı var . Valla gitme şansım olsa hamsik imzalı formayı giyer giderim yani :)
Umarım avrupada Türk takımları olarak başarılı oluruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaha 5m
Tete 6m
Nelsson 15
Kerem 7
Zaniolo 20
Ziyech satamazsın satsan da 5 belki.
-
Evet canlı izledim hocam. Yani en iyi maçıydı diyemem ama Konya'yı gayet iyi analiz etmiş Okan Buruk. Fb maçında yapılan hatalar yapılmadı, Konya hiç etkili olamadı. Değişikliklerden sonra tam o anlarda Trabzon da öne geçince tribünler ateşlendi. O ara birkaç pozisyon buldu Konya, biri de gol oldu zaten.
Borsada Gs sportif utanmasa taban yapacak.Bu gs hissesinin tahtacısı fenerli ya da İcardi düşmanı herhalde başka açıklaması yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 27 Mayıs 2024; 18:44:54 >
Zaten şöyle 2-3 takımla şamp. ligine gitsek ligde bu kadar kavga gürültü çıkmaz herkesin gözü şamp. liginden gelen para
Köhn canlı yayında sövdü ahahahhahahaha işte özlediğimiz GALATASARAY
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sene FB çok saçmalamazsa / aşırı kötü bi kura çekmezlerse gider hocam zaten, 2 takım katılırız.
FB'nin 2. olarak olası rakipleri Anderletch, Twente falan bu sene. Sadece Benfica var FB'yi aşacak, bir de Rangers ama onlarla da 1. torba 2. torba olarak ayrılacağından karşılaşmıyorlardır heralde.
-
Nereden izlicez arkadaslar kutlamayi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Köhn ne sövdü ya 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Berkanın burayı kes demesi (gülerek)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X