< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 27 Mayıs 2024; 17:29:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9685. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Fırıldaka fena sarmış, rezil etmeye doymadı valla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Sezon öncesi kamplara da bahane uydurmayıp katılırsa kimseye laf ettirmem
-
Şampiyonluk kutlaması bein de canlı yayın olarak veriliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Morutani almamismiydi Ankaragücü
Onu sattık. Ama cicaldaou geri gelecek.
-
fenerlilerin matematiğine göre bizde 5 yıldız olduk
oldu ya bunlar 1 kere şampiyon olmadan 6.yıldızı taktık diyelim o zaman ne hesabı yapacaklar da yıldız ekleyecekler çok merak ediyorum.
-
İcardi
Barış transfer/mertens transfer
torreira torreiranın ayaklısı
transfer abdül nelsson/davinson transfer
muslera
Takımın hali budur. 8 numaraya ciğersiz fiziken güçlü biri lazım. Koşmayan oliveira dayı tarzı oyuncu olmamalı.
Davinson nelsson durumuna göre stoper de lazım olabilir. Abdül iyi hoş ama avrupa arenasında ezer geçerler gibi geliyor.
-
İcardinin en büyük handikapi Wanda bence
Keşke doğru düzgün biriyle sevgili olaydi 😁
Gönül işte otada konuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irreplaceable -- 27 Mayıs 2024; 18:0:45 >
He o Casper gene kiralanır Eyüp falan alır yada 😁
Hocam biraz ne ekersen onu biçersin muhabbeti yalnız bu. Emre Belözoğlu FB'de iken GS'ye yaptıklarıyla, FB'de aradığını bulamayacağını anlayınca da GS ile arasını yumuşatma çalışmalarıyla her iki camiadan da nefret edilen çok nadir isimlerden biri oldu. Gerçekten en azından şuan benim aklıma böyle her iki takım taraftarının da net nefret ettiği bir isim gelmiyor aklıma.
İşte gençliğinde sen umursamaz, bir taraf pohpohluyor diye karşı tarafa bol keseden terbiyesizlik yaparsan sonucu da bu oluyor
Örneğin Volkan da zamanında GS'ye az çektirmedi ama en azından o adam FB'li diyebiliyorsun, Fenerbahçeli taraftarlar destekliyor. Emre ne olduğu belli değil bi o tarafa yanaşıyor bi karşı tarafa yanaşıyor herkesin antipatisini topluyor sadece.
-
Paketle çöz getir mis gibi boştalar
-
Zaha
Tete
Nelsson
Kerem Aktürkoglu
Zaniolo
Ziyech
Bu 6lidan dehşet para bonservis gelirleri gelecek
-
Valla hocam bende sattık diye biliyordum ama emre bello açıklama yaptı morutanı almamak için oynatmıyorum falan diye.
lozan ın gizli maddeleri gibi bir madde falan varsa sözleşmesinde, amortiden çıkmış gibi çıkar gelir takıma süpriz olmaz.
Morutan çarpraz bağ koparttı 8-9 ay yok muhtemelen maaşını öderiz devre arasıda yollarız
-
Yalnız o değil de tek mağlubiyetini biz Trabzonspor’dan alıp şampiyonluk yolunda en büyük darbeyi yemek nasıl bir his acaba :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2025'e kadar sakatmış bir de
2026'ya kadar Ankaragücü ile sözleşmesi var diyor ama kimse bilmiyor ne olacak durumu. Gerçi geri dönecek falan da olsa 12 yabancı sınırında bizde kalması mümkün değil, en kötü lisansını çıkartmayız ne yapalım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X