Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
316
Favori
3.921.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 97279728972997309731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sezonun ikinci yarisi Berkani kazandik. Birde Zaniolo geri donse ve Sacha Boeyi bir sekilde kiralasak tadindan yenmez. Sonra iki ortadaha transferiyle CL de harikalar yasariz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

Cevapladığım mesajımda da söyledim ama şu sahaya inme mevzu kadar gereksiz bir şey yok...

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Kerem'e ayip edildi vegiderse kendisini mumla arariz. Ayni ayıbı Berkan'a da yaptı taraftar ve sonrası malum. Ama Kerem'in gidecegini sanmıyorum. Kerem, Berkan, Barış, Yunus gibi adamlar mutlaka takimda kalmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adamın febe nefreti Galatasaray sevgisinden daha fazla &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• ReadyForAction kullanıcısına yanıt

Hocam ıslıklanma bence de doğru değil zaten yav, o ayrı bir konu orada taraftarın anlık yanlış bir tepki verdiğine katılıyorum

Benim söylemek istediğim diğerleri varken neden Kerem ıslıklandı muhabbetine bir cevap. Kerem o aralar çok formsuz olmasına rağmen sürekli oynadığından ıslıklandı, yoksa örneğin bizim yedek forvet Vicius gerçekten topçu değil ama dakika 90da zaman geçirmek için giren oyuncuyu taraftar niye ıslıklasın

Kerem konusunda yedek kalacak olsa ben kesinlikle kadroda bulunsun isterim bu arada gitmesini isteyenlerden değilim. Yerli sınırı varken klübeden oyuna girecek veya haftada 3 maç oynayacağımız dönemlerde lig maçlarında etkili olabilecek güzel bir hamle oyuncusu olabilirdi bizim için ama Kerem bunu kabul edecek bir oyuncu değil maalesef. Hep ilk 11 olup hep pohpohlanmak istiyor ama şahsen GS ilk 11i kalitesinde olduğunu da düşünmüyorum ben.

Adam ın fener nefreti Galatasaray sevgisinden kat kat fazla hahahahahahahah&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Ligin en buyugu biziz. 20 Takimli ligde yogun mac trafiginde bile Sampiyon olmayi bildik. Kirilmamis bir rekor varsa, biz hemuz kirmadigimiz icindir.

Bizim taraftar stadi terkediyor kutlamalar bitti. Herkes gidince Ali Koc ve ekibi gizlice stada gelip kutlama yapabilirler 😀

• Önceki seneler yaptigimiz hatayi yapmayalim. Ilk transferlerimiz 8 ve 10 olmali. Bu ikisini hallettikten sonra diger mevkiler tamamlanir.

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

8 numara, 10 numara, sağ bek, yedek forvet, minimum 1 kanat oyuncusunun hepsi aynı değerde şart hocam bizim için şuan. Bu 5 mevkide idare eder oyuncumuz bile yok

• Kerem 10 milyona felan gitse göbek aticam. Hadi insallah. Seneye savunmamiz abdulkerim haric yabanci olmasi lazim.

Kanatlarda BAY artik sol acigimiz olmali. Saga zaten adam lazim. Forvetede keske Enis Destani biz alsaydik,kacirdik elimizden.

Parayi basip Can Uzunu alsak Icardiyi yedeklesek. Dortmunddan Salihi alsak 8 numaraya,10 numaraya genc ve yetenekli,Baturina diyolar super olur.

• Arkadaşa aramızda para toplayıp viski yollamak lazım şampiyonluk viskisi &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt

Hocam can keleş yarık sezondur o performansı veriyor.

oğuz Aydın 3 senedir üstüne koya koya ilerliyor aşama aşama gidiyor.birden parlayan bir oyuncu değil yani

okan hocamın elinde gerçek potansiyelini gösterir. Umarım erken davranıp Oğuz’u alabiliriz.

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

şu mesaj baya komikmiş ya. hayatında şu kalitede kutlama izledi mi, hatta son şampiyonluklarında doğmuş muydu acaba? başkanları taraftara paralı köpekler diyordu, tavukları pişirmişem çalıyordu, bir tane kangal bulup getirmişlerdi bütün platforma işemişti hayvancağız. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Depay bosta, alsak hem forveti yedekler hemde sol acikta oynar.

Beygir gibi guclu,hizli ve sert sutlari var. Keske alsak.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Aslında örnek verirken ondan önce bunu ıslıklasınlar madem diye değilde kıyas yapmak için söylüyorum. Ama söylemek istediğini anladım. Formda bir kerem güzel işler yapıyor bunu gördük. Kerem mental olarak kendini toparlarsa kalsın isterim. Ama vücut dili ben gidiyorum gibiydi hocam. Kendi için de takım için de hayırlısı olsun diyelim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Derin gs falci meroş ve icardi oldu bu yil

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Boey transferi sonrası yanmıştı epey, hala yanıyor bölümdeki 3-4 meşhur üye gibi.&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Lan ferdi gidiyor mu haha

Fener bu sezon yerlerini doldurmayacak transferler at fava bekle.Ali bırakmaz o koltuğu

• 
Sayfa: önceki 97279728972997309731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.