Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
316
Favori
3.921.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 97299730973197329733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
    🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐x (formerly twitter)
    effectustasi (@effectustasi) on X
    https://x.com/effectustasi/status/1795133430914486702

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• ReadyForAction kullanıcısına yanıt

Zaniolo kalacak olsa lütfeder iki paylaşım yapardı adam tamamen basamak gibi gördü bizi.Hayali olan premier lige gitti orada da yapamadı.Muhtemelen italya ya geri döncek.15 milyon görürse yollar bizimkiler

Barış alper kesin kalmalı ne yapıp ne edip ikna edilmeli şl de barışa ihtiyaç var

Hem 10 numara hem kanat oynuyabilen biri lazım

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

O iş olmaz hocam yaşı geçti artık genç değil ki boey gibi olsun.

zaha fiziğiyle oynayan atletizmiyle oynayan birisi. Artık o esnekliği de yok. Bencillikten de kurtulamıyor takım oyunu oynasın tekniği ile. O yüzden yol yakından göndermek gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

hocam yeterince beslenilmiyor yine de bir şekilde atıyor, atmasını biliyor ama ben yine de biraz sahada hırs beklerdim. Yanından geçen topa koşmuyor, pres yok. Her santraforun tarzı farklı elbette ama şampiyon olmasaydık bu kadar olumlu karşılanmazdı futbolu.

• muRTah kullanıcısına yanıt

Eurovision olayını bilmiyorum ama Der Muri ekibi genelde BVB şarkılarını besteliyor. Normal bir şarkıdan uyarlamış olmaları muhtemel tabi ama Gundogan bestesini çok severdim, hala da dinlerim. Keşke gelse.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Zaniolo nun yarını dününden parlak olmaz. Hala piyasası varken göndermek gerek. Sorun ne yeteneğinde ne fiziğinde.

tamamen kafasız olması sıkıntı bu elemanın. Eğitilemez ve törpülenemez bu eleman. O yüzden azbuz ne ediyorsa postalamak gerek

• Kerem olayında tek suçlu yok. Gereksiz alınganlık yapan Kerem de aldığı senelik ücrete rağmen güzel gol katkısı veren Keremi ıslıklayan taraftar da suçlu.

Kerem in gol katkısına yaklaşmayan yabancı kanat oyuncularımıza bakabilirsiniz senelik ne kadar ücret alıyorlar. Ya da Keremin kaç katı alıyorlar demem daha doğru olabilir

Ama şu bir kesin ki bugün ile beraber taraftarla arası kapanmayacak şekilde açılmış ve kesin gidici gözüküyor. İnşallah para kazandırarak gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Mayıs 2024; 23:34:17 >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Oymuş. (Bunu hatırlayan hafızama sçym! )

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sessizce onu bekledim &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir transfer sezonu olur umarım. Artık iyi bir 8 numara bulabildiğimiz bir transfer sezonu olsun istiyorum. Demirbay, Oliveira, Ndombele bence hiç biri istediğimiz gibi olmadı. İnişli çıkışlı performansları var.

• muRTah kullanıcısına yanıt

oha harbiden birebir aynı. Ama Gundogan bestesi daha iyi &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Bize ndombele nin formda hali lazım aslında. İlkay dan çok yırtıcı dikine giden bir 8 güzel olur.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Az isim vardi https://www.fenerbahce.org/ hackliyordumda

• Beyler transfer mransfer onu bunu unutun.Şampiyonluğu kutlayın.O mevzuları zaten uzun uzun konuşacağız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReadyForAction kullanıcısına yanıt

Zaniolo'nun hala piyasası varken mutlaka satılması gerektiğine inanıyorum hocam ben. Nitekim geçen sene sakattı falan derken boş geçti, bu sene rezalet bir sene geçirdi, eğer bir sene daha kötü performans verirse tamamen elimizde patlar. Son maç sakatlanıp Euro24'e katılamayacak olması da tüy dikti açıkçası satabilecek miyiz hiç emin değilim ben.

Bir de Zaniolo hiç bir zaman bizim oyun sistemimize uyan bir oyuncu değildi zaten, biz Roma'da kavgalı falan diye fırsat transferi yapmıştık para kazanmak için, kazanamadık &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ Yoksa alalım da oynatalım değildi bizim derdimiz. Zaniolo kontra kovalayan takımlarda etkili olur, beygir gibi vücudu var hızlı koşabiliyor fiziği de sağlam. Ama GS'nin koca senede kontra oynadığı kaç maç var? Kapalı defanslara karşı iş yapabilecek bir oyuncu değil, hiç teknik değil bir defa o yüzden Aston'da bile iş yapamadı zaten.

Zaniolo'ya uzun top atacaksın koşacak babam koşacak savunmaya gelen defansa da omuz çakacak o tip bir oyuncu kendisi.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yeni gördüm, görünce duygulandım &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

çok paylaşıldıysa affola

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

İntikam için yaşıyor &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmparator u büyük ihtimal bu euro 2024 de çok arayacağız. 2008 de oyuncuların arasının çok iyi olmadığı takımı bile nasıl kenetlemişti kupaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Mayıs 2024; 23:42:57 >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. Para kazanma düşüncemiz pek tutmadı gibi ama hala İtalya'ya pazarlanabilir. Çok hareketli bir transfer sezonu bizi bekliyor. BAY için bizi cezbedecek teklifler gelebilir.

• 
Sayfa: önceki 97299730973197329733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.