|
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (9733. sayfa)
-
-
mvp konusunda genelde bay yazıyor millet ama bence uzak ara mertens
2.devre oynadığı topun ne kadar büyük olduğunu idrak edemedik bence
icardi nin atması gereken golü kerem in yapması gereken asisti tek başına yaptı sadece bunlar değil normalde ilk devre 30dk dan sonra yürüyen adam sahada her dk presini yaptı oyununu kurdu
mertens biraz tökezlese şampiyon olamazdık
bay da muhteşem katkı yaptı belki 20 25 getirecek ama onun yine alternatifleri vardı
2.sıraya bay ı yazarım 3.torreira
-
çok iyi olmuş.
-
tete rashitsa da aynı şekilde bana kalırsa -
Köy peyniri italya yolcusuymuş 13 milyon euroya
-
ERDEN TİMUR.
-
sosyal medya şaklabanlarının beklediği dönem geldi.
-
Kendine Halkın takımı diyen Terör Örgütüyle mücadelemiz
Şampiyonluk alınarak devam ediyor.
Bunlarda yalan yanlış görüntülerle PR yapmaya tüm kollardan yükleniyor.
F*tö ve Hocaefendinizi seveyim sizin...Kripto Ananaslar.
-
Dayıcım zorla bize o vitaminsizi aldıracaksın
-
Sürekli fetö dillendiren, bu kadar fetöyü yücelten başka bi oluşum görmedim.
Fetöyü ağızlarından düşürmüyolar. Ülkede terör örgütü reklamını yapmak serbestmi ?
Neden artık ceza verilmiyor ?
Biz o zaman fenere pkk lı diyelim mi ? (absürt geliyor dimi kulağa ? mantık aynı mantık )
-
Fb maçı gerçekten gözümüzü açtı
Fatih Terim'in lafı vardı...Sen rakiple Fiziksel olarak eşleşmediğin sürece, Teknik kapasitenin bir önemi yok diye.
Adamlar bizi 10 kişi sanki biz 9 kişi oynuyormuşuz gibi gösterdi.
Üstüne Prag ve Kopenhag maçları...Bu takım Avrupa'da önce rakibe fiziksel olarak cevap verecek
hem koşu hem pres hem 2'li mücadele olarak.
Ondan sonra Ziyech sihirini yapabilir.
Bu yüzden 6/8 numara - Sağ Bek ve 10 numara tamamen bu karakterde olmalı.
-
Hayır gelmez. Boey kariyer sezonunu geçirecek benden söylemesi. Barış alperden bile daha çalışkan biriymiş yapı olarak. Berkanın arkadaşından duymuştum :)
-
En az Dombili Reyiz kadar zar atılmayı hak eden bir isim bence. -
Kim bunu paylaşan yavşak? Bir de duyar kasmış it, kendi uydurduğu yalanına! -
Hepsi bundan çünkü...Ne eksik ne fazla
Mentaliteleri tamamen çamur at izi kalsın üzerine kurulu.
Yönetimin sadece bunun üzerine bir ekip kurup sosyal medyada kuş uçurmaması lazım
İş çığırından çıktı...Tek tek tüm sayfalar kapattırılacak
zaten terör örgütü propagandası denince fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum.
-
işte hüsonun hayal ettiği menevbahçe
x (formerly twitter)Krampon Sports (@KramponSport) on Xhttps://x.com/KramponSport/status/1795140017876082779 -
Ali gideceksen bile gitmeden şu rezilliği yap öyle git
-
Ben farioli istiyor diye duydum ajax
-
icardi alkol komasına girmesin la
Herif bide paso meşale ile geziyor alev alacak deli.Her yerde dans ediyor bir haftaya bira göbeği yapar.Eritecez aslanım onu kampta yarasın şimdilik
-
Şu Derin Galatasaray pelerinden hala satışa çıkartmadık mı? Satan firmalar fahiş fiyat koyuyor, ekmeğini kulüp dışında herkes yiyecek.
Ayrıca bazıları da hatalı üretim. Gayın harfinin üzerindeki nokta eksik mesela burada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X