Bunu dün yazdım. GS kart görmüyor ligde avrupada başka zart zurt diye ağlıyorlardı bir ara. Bu lafı eden kimseler şerefleri varsa çıkıp açıklasınlar bu durumu. Kendi laflarına göre bu yapının dik alası değil midir ? |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4885. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Aradığınız algıya şu anda ulaşılamıyor. Dünkü mağlubiyetin acısı geçerse yenisini üretecek Güney Amerika sahillerinde şıpıdık terlikle dolaşan eleman. Kitlelerini çok boş bıraktılar saatlerdir
-
nelsson ile gene bi 3 lü dener mi okan hocam ben pek sanmıyorum :)
metehan(jelert) nelsson sanchez berkan
sara torreira kerem
mertens yunus
bats
bence böyle çıkacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 12 Aralık 2024; 12:38:46 > -
Akşam 3 atar 4 yeriz döneriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendilerinin de dediği gibi, bizim ligin gerçekliği yok
Ben istemiyorum sıktı bu rehabilitasyon muhabbeti. En son kimi düzelttik ki ayrıca? Performans verenlerin hepsi düzgün adamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar risk hep zaten.Yoksa taraftarın yatıp rüyasında bile görse saçma olacak oyuncular ki oyuncunun mental problemi yok.Roma taraftari kadar toksik taraftar yoktur dünya üzerinde, oyuncu sözleşme uzatmadi diye yuhaliyorlar, onun da performansı biraz düştü yoksa mental sorunlu adam degilki.Gecen sene yine gayet iyi oynuyordu bu sene düştü.
Genel olarak da dediğim gibi bu oyuncular bizim için risk de olabilir önemli olan riski almak sonuç olarak çünkü zaten mesela geçen sene peak performansinda pellegriniyi istesek 35-40m eurosu var minimum.Burda düşünülecek olan şu 1 sene önce çok iyi performans veren a kalite oyuncuyu burada kullanabilir miyiz , maliyet riski alınır mı bunu da teknik heyet düşünecek zaten
-
Ben de bi' ara "lan yanlışlıkla Barca maçını mı açtım" dedimdi.
Eyvah! "Bir Millet Uyanıyor"
Akşamki maça bir tahmin bırakayım
Malmö-1-2-Galatasaray
Goller biri gamsız ziyech diğeri bats atar
Edit=malmönün tek golü musleraya yazar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 12 Aralık 2024; 13:37:17 >
Maç önü toplantısına dün akşam Kerem ile katılmak çok yerindeydi.
İçeride huzursuzluk ya da tatsızlık şüphelerine bile yer bırakmıyor Okan Hoca.
-
umarım malmöyü canlandırmayız
-
Biz de öyle anında atarız. Dalga geçiyor .
Gökhan sazdagi almış GS.
Hep bilbao yüzünden. Bırak kazansınlar işte. Sen zaten 8 e girdin gibi bir şey. Uyandırdılar bunları
Neyse menerli hafızasını küçümsemeyin. Yarın itilen koç bunları stada çağırır hepsi koç tezahüratı yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Aralık 2024; 13:49:46 >
Bunlar uyanmaz hocam yav. Galip gelecekleri ilk maça bakar her şeyi unutmaları. Mesela Başak'ı şöyle 3-0 4-0 falan yensinler hiçbir şey olmamış gibi biz şampiyon olacağız demeye bile başlarlar. Yine Mourinho, En-Nesyri falan överler. Fenerli olmak bunu gerektirir çünkü :D
-
Saçmalama. Başakşehir'i hafta sonu hakemle yenip maç sonu Acun'un "yapıyı yeneceğiz" açıklamalarını şimdiden görüyorum.
-
zaha ya üstünlük kurduktan sonra listeye eklemiştik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X