Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4885. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir (9 Mobil) - 30 Masaüstü10 Mobil
5 sn
135.909
Cevap
359
Favori
2.525.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48834884488548864887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu dün yazdım. GS kart görmüyor ligde avrupada başka zart zurt diye ağlıyorlardı bir ara. Bu lafı eden kimseler şerefleri varsa çıkıp açıklasınlar bu durumu. Kendi laflarına göre bu yapının dik alası değil midir ?

• naak98 kullanıcısına yanıt

Aradığınız algıya şu anda ulaşılamıyor. Dünkü mağlubiyetin acısı geçerse yenisini üretecek Güney Amerika sahillerinde şıpıdık terlikle dolaşan eleman. Kitlelerini çok boş bıraktılar saatlerdir 🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• nelsson ile gene bi 3 lü dener mi okan hocam ben pek sanmıyorum :)

metehan(jelert) nelsson sanchez berkan

sara torreira kerem

mertens yunus

bats

bence böyle çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 12 Aralık 2024; 12:38:46 >
  • Akşam 3 atar 4 yeriz döneriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doblolu Esnaf kullanıcısına yanıt
    Kendilerinin de dediği gibi, bizim ligin gerçekliği yok

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Ben istemiyorum sıktı bu rehabilitasyon muhabbeti. En son kimi düzelttik ki ayrıca? Performans verenlerin hepsi düzgün adamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Bunlar risk hep zaten.Yoksa taraftarın yatıp rüyasında bile görse saçma olacak oyuncular ki oyuncunun mental problemi yok.Roma taraftari kadar toksik taraftar yoktur dünya üzerinde, oyuncu sözleşme uzatmadi diye yuhaliyorlar, onun da performansı biraz düştü yoksa mental sorunlu adam degilki.Gecen sene yine gayet iyi oynuyordu bu sene düştü.
    Genel olarak da dediğim gibi bu oyuncular bizim için risk de olabilir önemli olan riski almak sonuç olarak çünkü zaten mesela geçen sene peak performansinda pellegriniyi istesek 35-40m eurosu var minimum.Burda düşünülecek olan şu 1 sene önce çok iyi performans veren a kalite oyuncuyu burada kullanabilir miyiz , maliyet riski alınır mı bunu da teknik heyet düşünecek zaten

• 433 instagram sayfasında oylama var. Desteğimizi esirgemeyelim &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    Ben de bi' ara "lan yanlışlıkla Barca maçını mı açtım" dedimdi.

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt
    Eyvah! "Bir Millet Uyanıyor"

• Akşamki maça bir tahmin bırakayım
    Malmö-1-2-Galatasaray
    Goller biri gamsız ziyech diğeri bats atar

Edit=malmönün tek golü musleraya yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paker -- 12 Aralık 2024; 13:37:17 >
  • Maç önü toplantısına dün akşam Kerem ile katılmak çok yerindeydi.

İçeride huzursuzluk ya da tatsızlık şüphelerine bile yer bırakmıyor Okan Hoca.

• umarım malmöyü canlandırmayız

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

Biz de öyle anında atarız. Dalga geçiyor .

• Gökhan sazdagi almış GS.

• Louise Attaque kullanıcısına yanıt

• Hep bilbao yüzünden. Bırak kazansınlar işte. Sen zaten 8 e girdin gibi bir şey. Uyandırdılar bunları

Neyse menerli hafızasını küçümsemeyin. Yarın itilen koç bunları stada çağırır hepsi koç tezahüratı yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Aralık 2024; 13:49:46 >
  • defaulticus kullanıcısına yanıt

Bunlar uyanmaz hocam yav. Galip gelecekleri ilk maça bakar her şeyi unutmaları. Mesela Başak'ı şöyle 3-0 4-0 falan yensinler hiçbir şey olmamış gibi biz şampiyon olacağız demeye bile başlarlar. Yine Mourinho, En-Nesyri falan överler. Fenerli olmak bunu gerektirir çünkü :D

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

Saçmalama. Başakşehir'i hafta sonu hakemle yenip maç sonu Acun'un "yapıyı yeneceğiz" açıklamalarını şimdiden görüyorum.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

zaha ya üstünlük kurduktan sonra listeye eklemiştik &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 48834884488548864887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.