|
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4886. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Saat 7’de kalkarım, 2 bardak soğuk su içerim. Ondan sonra biraz yatarım. 7.30’da ajansı açar, Galatasaray’ın galibiyetlerini dinlerim. 7.30 ajansı bittikten sonra tıraş olurum. O günün meyvesi neyse getirirler; elma mıdır, armut mudur, işte onu yerim. Ondan sonra tam 9’da işe başlarım. Eve Acun gelir, 1’e kadar goygoy, yapı işleri falan konuşuruz. Bana ait gelen evraklar varsa onları okuruz. Gazetelerde en çok Galatasaray havadislerini okurum. İlanları falan hiç okumam. Saat tam 1’de yemeğe otururuz, yemeği yerim. Yemekten sonra biraz yatar, istirahat ederim, 1 saat kadar. Ondan sonra bir namaz kılar, tekrar işime giderim. Holdingte çalışanlara “Aferin evladım” derim. Akşam eve gelirim, evde bir kadeh viski içerim. Zaten yaşanılanları ancak böyle unutuyorum yahut cin tonik içerim. Sonrasında yemeğimi yerim. Saat 10.30’da yatağa girerim, uyurum. 8 saat yatakta kalırım; uyurum, uyumam, genelde de uyuyamam. Şimdiye kadar şaşmadı, inşallah bundan sonra da şaşmaz.
-
Eksiklerimiz olmasa vurur geçeriz derdim ama mecburen Ziyech falan oynacak sanırım, afakanlar basıyor o gamsızı sahada hayal edince.
Umarım akşam en kötü beraberlikle sakat vermeden maçı bitiririz.
-
adamın sesiyle okudum afk
-
Aralık ayında Ali Koç istifa sesleri hiç hayra alamet değil, hoşuma gitmedi hiç. Küresel ısınma iyice kendini hissettiriyor mevsimler kaydı normalde şubat gibi istifa sözlerinin başlaması lazımdı.
-
Ahahha ben de okuyorum bu ne yazmış diye ahahhahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her maç üstüne gelen topu kaleye alan kova gidip aynı şekil bir kova gelirse ona da veryansın olur , Muslera fiziken değil kafa olarak bırakmış bir defa zorlamaya gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, Muslera kova. Takımın kaptanına photoshop yapın paylaşın. Sosyal medyada linçleyin. İyi Galatasaraylısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahı var.
-
yeşilli arkadaş bugün umarım en azından bir 15-20 dakika dayanır da oyun planımız işler bari
-
Prag maçıyla beraber coştular işte Avrupa kupası geliyor, lig bizim demeye başladılar ki o maçı da şansa aldılar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kaledeki yeşilli arkadaş bugün gol yemez rahat olun hem yönetim hem hoca sözleşme için sene sonunu işaret etti,kolsuz muslera modu kapanacak, 8 kollu muslera modu açılacak çünkü senelik 4m€ güzel para :D
-
devre arası hem kanat hem de 10 no oynayan bir oyuncu. bir stoper
iki tarafta da oynayabilen bir bek ve stoper mutlaka alınmalı. ekstra bir orta saha daha olsa güzel olur tabi.
devre arası ilk günden indirmeleri lazım oyuncuları.
-
Avrupada yola devam eder isek 3 oyuncu ekleyebiliyoruz, 1. Sallai zaten 2 transfer olur gerisi yerli rotasyon oyuncusu olur ligde kullanılacak
-
salai nin yanına mutlaka kanat ve stoper eklenmeli listeye
-
Devre arası Pellegrini + sağ bek çeksek süper olur
-
valla çok güzel olur hocam.
bench ten girip net katki veren adam alınmalı. pellegrini gelse mertns sara tor üçünü birden yedekler ama bize düşürmezler bence.
-
Klasik fenerliler işte. Balık hafızası var bunlarda. Bir maç alınca fabrika ayarlarına dönerler tekrar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X