Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (4888. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SimurgFC , luckylukegs , SimurgFC Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 28 Misafir (10 Mobil) - 20 Masaüstü11 Mobil
5 sn
138.896
Cevap
367
Favori
2.597.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 48864887488848894890
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek bir Galatasaray gurmesi bilir ki sezonun 3 puan alması en zor maçı:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • galacimbom kullanıcısına yanıt

-Dikkat edelim

-Aman aman aman (yeeeee sesi 1-0 dk 4)

-Olacak iş değil..

• Bugünkü maç zor geçecek

1) Fazla eksik var

2) Malmö gibi takımlar bize her zaman ters gelir

3) Okan’ın deplasman fobisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

Dramatize ya da romantize etmek değil bu. Ajitasyon da değil. Sizin için farklıdır bilemem ama benim için Galatasaraylılık kıymetli ve değerli bir gelenek. Başka diyecek bir şey yok. Yolunuz açık olsun.

• https://x.com/lemarcaspors/status/1867203448585982269

Tüm operasyon hakemlerini FİFA hakemi yapmışlar. YAPI gerçekten de çalışıyor.

• Kaleci falan bakıyorlar mıdır acaba bizim sıcaut ekibi?

Kaledeki dedenin keyfine göre maç kazanamayız, bize maç kurtarması gereken adam lazım.

• Galatasaray'ın yedekleri bile Malmö'yü yenebilecek kalitede olmalı. Dolayısıyla bu maçta berabere kalmak bir eleştiri sebebidir. Rakibi küçümsediğim için bunları söylemiyorum. İsveç şampiyonu ve saygıyı hak ediyorlar her türlü. Fakat büyük takımlar zor şartlarda bile kalitesini gösterebilmelidir.

AL'de 5 maçta toplamda 4 gol atabilmiş bir takım. Hata yapmadığımız sürece beraberliğe kitlemek zor değil.

• Bu kadar eksik / sakat olduğu için kağıt üstünde beraberlik iyidir derdim ama gönlüm galibiyetten yana. Saldır cimbom!

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

İlk yarı bitene kadar takım dayansın maksatlı yedek kadro çıkıp çanakkale geçilmez oynasın zerre laf etmem.

• naak98 kullanıcısına yanıt

AL'yi önemsemiyorsanız etmezsiniz tabii ki hocam. Ligde berabere kalınınca ortalığı yıkıyor millet.

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

AL'yi önemsiyorum ancak bu maç trabzon maçı kadar önemli değil. Bu takımın en büyük önceliği daha fazla kayıp vermeden ilk yarıyı kapatıp transfer yapmak olması lazım.

• Malmö toplam kadro değeri 38 milyon euro. Vasat bir takım.

Çok eksiğimiz var işte biraz dengeledik diyelim.

Normal topumuzu oynarsak Allahın izni ile yeneriz.

• Akşam şu anı görmek istemiyoruz. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Demin yazmayı unuttum.

Muslera ve oynarsa Metehan dan korkuyorum...

• 1905sss 1 kullanıcısına yanıt

O zaten Muslera'dan da beter , Samet bile yanında Maldini kalıyor.Defansif farkındalığı -lerde olan defans oyuncusu mu olur yav bu genç oyuncularla kim ilgileniyor görmüyor mu bunları

• Sizi çok iyi anlıyorum ama Trabzon ile berabere kalsak bile (böyle bir şey olsun istemem) en kötü senaryoda puan farkı 4'e düşecek. Evet, Fenerbahçe yeniden umutlanabilir belki ama Galatasaray'ın eninde sonunda ipleri eline alacağına inancım tam.

Trabzon maçını telafi edebilme ihtimalimiz daha yüksek tıpkı Eyüp maçında olduğu gibi. Malmö maçını telafi etme ihtimalimiz Ajax'ı yenmemize bağlı.

• Gs Avrupa liginde bir şeyler hedefliyorsa eksik falan dinlemez yener geçer.Malmö öyle ahım şahım takım değil.Fb geçen seneki konferans liginde wifi şifresi takımları büyüttükçe büyütmüştü ve sonunda patlamışlardı.Futbol tabiki mücadele,takım oyunu ister ama kalitemizi koyup yenmemiz lazım.Şu maçtan 3 puan alınırsa ilk 8 yüzde 70 garanti olur.Okan hocamın kuzey avrupa takımlarına bir fobisi var inşallah saçmalamaz ve Muslera kaleye gelen her topu içeri almazsa alabiliriz bence.Batshuayiden şüpheliyim bir şeyler yapar mı çözemedim

• Bışar Özbey:

" Acun Ilıca'nın geçen hafta aldığı altın kelebek ödülünü transfer markete girmişler kupa diye..."

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

Muslera'nın düşen performansı nedeniyle kaleci seçimimiz kolaylaştı. Artık normal bir kaleci yeterli olacak bize. Belki bütçe ayıramazlarsa seneye de Muslera ile devam edebilirler gibi görünüyor ama ayırırlarsa da öyle über biri olacağını sanmıyorum. 25li yaşlarda ortalama bir kaleci yeter bize.

• Adamların sol tarafları tehlikeli

Muslera

Sanchez-metehan-abdül

Jelert-torreira-sara-berkan

Mertens-yunus

Bats

Bence böyle çıkacak

• 
Sayfa: önceki 48864887488848894890
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.