Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5617. sayfa)

5 sn
134.042
Cevap
358
Favori
2.487.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 56155616561756185619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ertan Süzgün'ü izledim şimdi. anladığım kadarıyla sağa sola teklif gönderip herhangi biriyle anlaşmaya çalışıyoruz başka da açıklaması yok

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Zaten 3 tane yabancı alacağız maximum mika da ziyech yerineydi.Nelsson giderse onun yerine biri gelir bir de yusuf demir yada icardi yerine birini yazarız zaten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt

Jalmina tamamen kolpa bakmayın

3.5-4 maaşa hemen gelir lyon bırakmak istemiyor hala

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Her sezon 20 gol 10 assist civarı takılacaksa 5 milyon verilir ama bu adamda kuzey afrikalı arap zihniyeti seziyorum. Parayı alıp yatarsa çok pis söverim...

• Özellikle Berat'ın pozisyonunda sarı karta itiraz etmek tam komedi.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Şu transferleri bir an önce yapsak da Okan hoca kafayı lige ve AL'ye verebilse. Dinamo Kiev ile kritik maça çıkmadan önce hala Mika falan konuşmayalım ya.

• Mertens yerine alacağın adamda bütün bütçeyi zorlaman lazım. Mertens oynamadığında takımın iq sü nasıl düşüyor görüyoruz. Gerekirse diğer bölgelerden kısıp parayı basıp alacaksın.

Hatta memiktaş finansal sorunlardan dolayı rafa yı gönderecek deniyor. Öyle bir şey varsa o da bir ihtimal bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Ocak 2025; 18:37:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Geçmiş olsun minimum 2 hafta yazıyorlar.

• Sara 1 ay gitti sanırım bravo hocaya tebrik ederim 12 kişi oynamayı düşünsün şimdi.100 bin euroluk kupa için alternatifsiz adamı harcamaya değecek mi göreceğiz bakalım, sırada sara var demiştim haklı da çıktım tebrikler kendisine

• galataSARA

parçalar tamamlanmıyor

sıçtık

• Okan hoca ne diye sokar adami. Kupada full yedek cikacaksin elenirsen elen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Sara 1 ay gitti sanırım bravo hocaya tebrik ederim 12 kişi oynamayı düşünsün şimdi.100 bin euroluk kupa için alternatifsiz adamı harcamaya değecek mi göreceğiz bakalım, sırada sara var demiştim haklı da çıktım tebrikler kendisine

Çok negatifsin hocam sen

Başakşehir bizden çok daha eksik max 2 haftaya gelir sara

Orta saha ihtiyaç vardı ama bu kadar karalar bağlancak durum yok

Sara geçen sezon tam 4000 dk aralıksız sakatlanmadan oynadı kötü bir tesadüf

• Adam 21 Ocak 2022'den beri sakatlanmıyor. Net çekerim. Min 2.5 sene performans verir.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    Berat'ın maç esnasında net 6 sarısı 1 kırmızısı vardı, sadece 2 sarı verildi. Ona rağmen poktekizli başta olmak üzere ağlamaları bu yüzden. Her türlü pisliği çevirip yine yenememeleri kudurmalarındaki 1 numaralı sebep

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Seninle ilgili demiyorum ancak taraftar yedekle çıkılan kupa maçında gol yiyince gitti şampiyonluk diye kıyameti koparırsa hocası da as oyuncuları oyuna alır maçı almak için. Bakın son dakika penaltı kaçınca bile kulüp karıştı. Biliyorsunuz bizim takım 20 senedir her sezon en azın 30 lig galibiyeti aldığı için alışık değil beraberliğe falan. Hoca da o yüzden her maçı ölüm kalım maçı gibi kazanmaya çalışıyor. Çünkü 2.5 senedir hala birileri kişisel hırslardan ve egolardan dolayı adama saldırıyor.

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Yav adam 60 kere alsak saranin parasını çıkarmayacak kupa için alternatifsiz adamı heba etti ne diyeyimki ben şimdi buna.Su adam hatay maçında sakatlansa yapacak hiçbir şey yok da saçma kupada ne işi var adamın.Zaten o kadar şeyle ugrasiyorken zor virajda en iyi 3 adamdan biri gitti ki yerine demirbay oynayacak bir de.Kiev maçında bile sorun yaşayabiliriz.Puan kaybı yaşasak direkt olarak kendi yaptığı saçma sapan işten dolayı yasayacagiz

• Kimler kimlerle beraber

• Demirbay oynarsa bittik adamın gram umurunda değil ne olup bitmiş

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Baştan beri söylüyorum bunu. Önümüzde lig var hala hiçbir şey bitmedi. Daha deplasman maçlarına çıkmadık. Avrupa var yöneticilerimiz hangi kafayla yapıyor bilmiyorum uefa kupası pastası kesiyor. En önemli as oyuncularımızdan birisi sakatlıktan min 2 hafta yok. Bu leş kupaya u19la çıkar geçerim. Yedek bile yazmam.

• 
Sayfa: önceki 56155616561756185619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.