< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Ocak 2025; 17:31:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5616. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Bir ara iyiydi ama şu anda durumu ne acaba?
-
Benim mesela bu tarz oyuncu istememe sebebim çok fazla karavana boş transfer yapmış olmamız-correa için diyorum- üstüne bir de takımda atlet,dinamik oyuncu fazla olduğunda bariz şekilde iyi ve güçlü bir oyunumuz oluyor tabii bunların arasına akıllı,teknik oyuncu sokmak da büyük iş ama genel olarak bu tarz güçlü oyunculari daha çok istiyorum mika öyle bir oyuncu dar alan becerisi de var , hızlı üstüne golculugu de iyi.Gouri o kadar güçlü,mucadeleci değil de daha inceci,teknigi falan daha iyidir.Ben tamamiyle bu tarz oyunculardan yanayım hani aşağı yukarı bazı özellikler farklı olur ama ana profil olarak oyun tarzimiza da bakınca profil olarak doğru oyuncular bunlar bende.Suan ben belli yaşta oyunculardansa sara gibi profilleri tercih ederim.
Danso yada başka biri bilmiyorum fakat 25 milyon euro stopere sıkmak pek akıl karı is değil bence gördüğüm en saçma yangınlardan biridir 25 verdiğin stoperin ayağı da iyi olsun bir zahmet ama danso öyle biri değil üstüne dediğim gibi 25 super lig kulübü için stopere veriliyorsa en az 60 milyonluk etkisi var bence dünyanın en gereksiz işlerinden birisi olur.Medina mesela aynı takımda çok daha iyisi ama istemem maliyetten dolayı ki mika gibi doğru profil olmasına rağmen burda mevkii olarak da o ayrımı yapmak lazım.
İsmi çıkan oyuncularin da çoğu bilindik oyuncular zaten 2 üyelikle falan hepsi rahat şekilde izleniyor , sadece correayi cl dışında izlemem çünkü la liga izlemiyorum bana hitap etmeyen bir lig.Futbolla hobi olarak az çok ilgilenler zaten ligue 1deki oyunculari izliyordur o yüzden normal bence.Portekiz liginden falan isim çıksa o zaman şaşırtıcı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yazılanlara göre Atletico'nun rotasyonun önemli bir parçası, bu sezon.
Hatta sürekli kullanıyorlar niye bıraksın yazıyordu millet.
Okuduğum bu, benim bir fikrim yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ziyech Arabistan dedikoduları çıkmış İnşaAllah doğrudur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu correa mertens ten çok arda turan a benziyor. Oyun görüşü mertens kadar iyi değil gibi ama hızlı topu kontrolü savunması iyi ve ince işleri iyi yunus gibi.
6 sene mertens gibi oynayabilirse gelsin direkt verelim parası neyse. Mertens keşke genç gelseydi çok iyi olurdu diyorduk bir anlamda gerçek olsun bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Ocak 2025; 17:45:55 >
Benim duyduğum 20m bonservisi bir oyuncuya gömeceklermiş correa ziyeş yerine düşünülüyormuş.
-
Ziyech komple bitti denebilir. Kupa maçında da yoktu. Göndersinler de kurtulalım şundan. Zahadan da kurtulmak lazım
15 civarına oluyorsa olur ama içim her zaman mikadan dolayı bir buruk olur benim.Sinirsiz bütçemiz bile olsa dünya üzerinde bize en uygun olacak adam kendisi bence ki okan buruk büyük ihtimalle öyle bir bütçeye sahip olsa yine mikayi alır koyardı bir şekilde.Bu tarz olarak Terrier de var zaten bu tarz yönlü hücum oyunculari ligue 1 bazlı oluyor.Junior kroupi var mika civarı fiyat isterler sanırım da oyuncu gelmek ister mi bilmiyorum buraya.Yine mesela marsilyadaki elye wahi olabilir aynı şekilde bilmiyorum oyuncu burayı ister mi ama osimhen arkasında olmaz o da kenarda oynayabilir yada yan yana oynar osiyle
Skriniar opsiyonsuz gelirse bu arada o da gelmemeli kesinlikle.Form tutması martı bulacak bizde form tutup italyaya kaçacak sonra , öyle bir enayilik yapmayalim
Mertens her ne kadar iyi oynasa da bu takıma topla dripling yapan çalım atan mertens gibi oyun aklına sahip bir 10 alınırsa bu takım bir seviye daha yukarı çıkar.
Şu an en büyük sorunumuz bence bu. Özellikle zor maçlarda şapkadan tavşan çıkaracak bir oyuncuya daha ihtiyacımız var.
Hayır kabul etmiyorum. O Fener'e yanlayan çağdaş ı kepaze ederek yenmeliyiz. Benim içim ancak 5 0 gibi bir skor ile soğur.
-
3-5 verip keşke jakub moderi alsak orta saha rotasyonuna.Alinabilir bir risk bence oraya ciddi birini de dusunmuyoruz ya tutarsa yapabiliriz
Tek tip taraftar yok.herkesin değişik bir dusuncesi var transfer için.
Kim transfer edilse mutlaka bir muhalefet ve beğenmeyen taraftar olacak.
Avrupa piyasası belli.hem genç ve potansiyelli hem de direk bizim takımda oynayıp katkı verecek oyunculara 10 20 aralığı bonservis isteniyor.(20 üstü zorlanırız)
Özellikle Fransa ligi bütün Avrupa'ya futbolcu sattığı için daha fazla bonservis istenmesi doğal.
Her neyse yazılan her şeyi kafaya takmamak gerekir.sonuc olarak biz taraftar olarak karar verme aşamasındaki kişiler değiliz.
2 aya 30'una girecek bir oyuncuya 17 milyon vermezdim.
-
Atletico 12-14 arasi istiyor diyor ertan çok para.7-8 olsa yine hadi denebilir de o paralara alırsak saçmalık
o paralara tabi almayız ama en az 7-8 olur zorunlu opsiyonla zaten amaç kiralık correada ziyeş yerine
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X