Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5633. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SuatUstaaaa , Maestro725 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 40 Misafir (3 Mobil) - 38 Masaüstü4 Mobil
5 sn
124.137
Cevap
354
Favori
2.313.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 56315632563356345635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bence bizim toplumsal kültürümüzle ilgili.

Sokak röportajlarını görüyorsunuz, adam iki lafı bir araya getiremiyor geliyor burada, twitterda yapı mapı , hakkımız yendi , ligi bitirmeyiz diye konuşuyor.

Yani eğitimsiz insanlar sosyal medyada böyle umarsızca itibar suikastı yaparken hakem olmak da çok zor. Gencecik çocuklar baskıyi kaldiramiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt

İlk yarıda da şu pozisyon es geçildi. Portekizli söğüşçü pozisyonu Instagram'ına koyar mı? Koymaz.

Ama az kaldı, bunların malumlaaaar maalumlar diye bağıra bağıra battığı günleri de göreceğiz. Başkaları bunları Galatasaray nefretiyle uyuttu, arkaplanda 3-5 tane çöp topçuya kulübün kasasında kalan son kuruşları da verdi. Bunların derdi hala malumlar.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Baskıyı kaldiramadiklari da doğru bir etken fakat bence en önemlisi hiçbirinin futbolu bilmemesi.Bu büyük sorun yani futbol içinde maç kaderi belirleyen ana karar mercii olarak görev yapan kişilerin futbolu bilmemesi çok çok büyük problem.Bu şekilde gidildiği sürece 10 sene sonra da aynı şeyler konuşulur devam eder.1 adım bile ileri gitmek zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt

gözlerinde biz Tanrı olduğumuz için

o yüzden ellerinde olmayan sebeplerden ötürü bize isyan ediyorlar. Yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 11 Ocak 2025; 20:50:51 >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Provokatör hasancığım beni engellemişsin ama bahsettiğin sokak röportajındaki elemanlardan bir gram farkın yok. Burada boş yapacağına savcıya git de doping şikayetinde bulun. Yalancı herif seni.

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Futbolu bilmemekten kastınız kurallara hakimiyet mi? Yoksa futbolcu geçmişi olmamaları mı?

Kural bilgileri zayıf ise zaten sıkıntı büyük.

Bir de işin standardizasyon kısmı var, mesela bu sene haken seminerlerini kim verdi?

Kural tercümesi çok önemli ben seminerlerin de ülke futbol kültürüne uygun olmasi gerektigini dusunuyorum

Seminerleri verenlerin de iyi hakem olduğunu düşünmüyorum.

Mesela şimdi Ingiltere futbolunun kültürü farklıdır her pozisyona faul çalınmaz daha sert müdahalelere izin verilir, Ispanyada ise hakemler o kadar sertliğe müsade etmez. Hakemleri bu minvalde kalibre etmeniz lazım.

Ediliyor mu? Bence edilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donnarummathebest D kullanıcısına yanıt

Kral çok eskiden PSGli efsanevi bir forum kullanıcısı vardı. Adamı delirtmişlerdi ve forumu terk etmişti. Kendisini çok severdim. Acaba o sen misin?

• demircibu kullanıcısına yanıt

Sezon sonu kesinlikle o paralara satılmalı zaten. Ama devre arasında kendisini ararız maalesef.

• Lyon 2-1 yenildi Uzatmalarla birlikte son 15dk oyuna giren Mikautadze hiçbir iş yapmadı Takım da kötüydü Belki bundan ama son 10-15dk oyna giriyorsun Hiç bir fark gösteremedin

• Beyler potansiyelli Türk 6-8 ve Berkan'dan daha iyi topçu var mı piyasada? Şöyle bir düşündüm de aklıma kimse gelmiyor.

Salih Özcan sanırım kiralandığı yerde oynatılmıyormuş, o denenebilir.

• hasanmerto kullanıcısına yanıt
    Kuralları bilmemekten bahsediyorum tamamıyla.Seminerlere kim gelirse gelsin , hangi pozisyon örnek olarak gösterilirse gösterilsin anlamıyorlar, genel olarak kapasite sorunları da büyük oranda mevcut.Ben mesela farklı kulüplerde is de yaptım belli başlı şekilde farklı klasmanda bulunan takımlarla onların da en önemli sorunu futbolcularin çoğu söylenenleri uygulama olarak yapamamasiydi , genel olarak bizim kendi futbolun icinde bulunan kisilerimizde de bu sorun mevcut yani genel olarak.Az çıkan iyi oyuncuyla zaten yabancı sentezlenip takım kuruluyor da hakemlik için sadece turk hakemler var ve havuzu da dar işte o yüzden burdan hakem çıkmaması gayet doğal , oyuncu nadir cikiyorken hakem daha da nadir cikiyor doğal şekilde.Hani genç yaştan belli bir zeka olarak potansiyeli olan ve ilgisi olanları egiterek anca belki düşük oranda duzeltilebilir bu.

• potansiyel diyorsak yunus emre konak var ama mevcut halinin çok forma giyeceğini sanmıyorum.

• Ligin kalan maçlarında hakemlerle, TFF ve MHK ile yapamadıklarını pilot kulüpler üzerinden yapacaklar, izleyin görün. Sakatlamaya oynayacak hep pilot kulüpler.

En az 3-4 takviye lazım ama bu yönetimde o çap yok gibi.

• YAPI denen organizmanin Organigrami

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PunkBunny kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar sakatlanmaması bile mucize. Bu kadar rezil ve dar bir kadro kuran yönetime söveceksin.

Ayrıca adam 9 yedekle çıktı ama yedekler rezil oynadı. Maç öncesi ve maç sırasında Çağdaş ayısı ortamı çok gerdi. Sonuç olarak eylül ayından beri yenilmezlik serimiz var ve bozulsun istemedi hoca.

Vizyonun hesabını git yönetime sor.

İlk 11 sağlam olsa bile UEFA hedefi falan hikaye ayrıca. 2 tane hamle oyuncun olmadan UEFA'yı mı alacaksın?

• İstatistiğin önemi.

Ne kadar güzel oynarsan oyna işin sonunda yıldız, oyuna kararter koyan bireysel ayaklara ihtiyaç duyarsın.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • FreeShah kullanıcısına yanıt

Erden baba Zaha ve Ziyech'in kalan maaşlarını da ateşlese keşke&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Temiz para. Kara geçtik en azından şu son sakatlıktan sonra bir tedirgin etmedi değil. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• 
Sayfa: önceki 56315632563356345635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.