< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5642. sayfa)
-
-
Yaz
Dear Uefa,
Yaza yaza hükümet düsecek…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim mi sizin mi yoksa Mika'yı transfer edemiyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Umuyorum ki Szymanski, İsmail Yüksek, Samet ve Becao gidecek onlardan gelen parayla borç silinir + 1 tane de stoper çekilir merak etme sen hatta El-Nesyri giderse Kolo Muani ve Dybala isterim ama bizimki akşam pazarından ancak Talisca çeker. :)
Adamlar her sezon GS batıyor diye dolaşıyor, kendi kulüplerini bizimkinden daha zengin zannediyor, ondan sonra kendileri transfer yapamayıp biz yapınca bu paralar nereden geliyor diyor. Ve bu her sezon 3 döndü halinde sürüyor.
Sponsorluk gelirleri, stad gelirleri, forma gelirleri, avrupa gelirleri her kalemde bari üstünlüğümüz var, üstüne her ay bir rekor kırıyoruz, başarıdan başarıya gidiyor takım. Oyuncu satışı diyorlardı sadece Boey 30+5 milyon + 2 maç geliri parasına gitti.
Kendi takımlarının 11 sezonluk başarısızlığına kılıf olarak "ama ekonomimiz düzeliyor" diyen bu kitle gerçeklerden bi haber. Daha doğrusu onların gerçekliği ile bizim gerçekliğimiz farklı, farklı dünyada yaşıyorlar.
Bunların her şeye inanmasının, araştırma yapma gibi bir yeteneklerinin olmamasının ceremesini malesef biz çekiyoruz., her gün olmayan şeyler iddia ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 12 Ocak 2025; 13:52:57 >
-
TFF istifa etmelidir. Sezon ortasinda kural degistirip, Galatasarayin yuksek harcama limiti oldugunu ogrendikten sonra tekrar kural iptal ederek;
1- TFF yi ciftlik gibi yonettiklerini
2- Koyduklari kuralin malum takimin zararina olacagini anladiklari an tekrar iptal ederek bu kulube hizmet ettiklerini
3- TFF Baskaniyla bu kurumun guvenilmez oldugunu ilan etmistir.
Malum takimi yaptiklari gibi Turk Futbolunuda ahtapot gibi saran ve kilcal damarlarindan sizip ele gecirmeye calisan Koc Otomotiv personelleriyle Turk Futbolunda paralel bir YAPI kurulmustur.
Biz bu oyunu bozariz!
TFF Istifa!!!
Sanırım mikayı alacağız
-
Szymanski 15 milyon Euro
İsmail Yüksek 20 milyon Euro
Samet, Becao ve Serdar Aziz 3ü toplam 5 milyon Euro'ya giderler.
Etti mi sana 40 milyon Euro borcu sildik kaldı 20 milyon Euro üstüne 1 tane sol ayaklı stoper, kiralık için de Kolo Muani çektin mi tamam paradan artabilir bile ama bizimki akşam pazarından Talisca getirecek yine de bu paradan artar belki 2 stoper bile alınabilir tabi Laporte veya John Stones (sol ayaklı değil ama ayağı çok iyi) olursa ben tek stopere de çok okeyim. Ben ikisini de isterim ama imkansız gibi bir şey. Demem o ki borcu bitirmemiz kolay zaten İsmail için Benfica'nın Kerem ve Orkun transferlerindeki başarısından sonra bir isteği var o olmazsa bile en kötü Avrupa'da United gibi toparlanmaya çalışan bir takım 20 milyon Euro verir ki ederi daha fazla ama biz bir türlü kullanamadık verimli.
Kardes konulari karistirdin sanirim.
5m maaş istiyormuş lavuk
Lyon tamamda mika hala ikna olmamış
-
Yok karıştırmadım sizin yazılarınıza istinaden yazdım istesek sizden daha az borcumuz olur. Sizde satılacak ederi olan az adam var, bizde halen genç piyasada iş görecek adamlar var, 1-2 tanede işe yaramayan adamı ucuza satsak kafi.
kaynak?
-
Hasta evde yattigim ,canım sıkıldığı ve muhabbet etmek için yazıyorum😁
Symanski 15 ,İsmail 20 falan etmez.be sezonki performansları kötü artı Türkiye ligini daha vasat gördükleri için çok yüksek bonservisle oyuncu göndermek zor.mesela İsmail 15 milyon dense Galatasarayin talip olmasını asla istemem,symanski zaten Galatasaray da oynayacak düzeyde bile oyuncu değil bu adamları Avrupa'nın üst düzey takımları pek talip olmaz
Ancak koç holding alacak takıma sponsor olursa yada ticari ilişkileri varsa o paralara çıkabilir.diger üçe beşe gönderilecek oyuncuları pek bilmem talip bulunabilir.mesela şu stoper salazai transferinde olduğu gibi koç holdingle iyi ilişkileri bulunun başkanlara daha sonra ikili ilişkilerle transfer yaptirabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 12 Ocak 2025; 14:13:2 >
Geçen sene Yapılan mali kongrenin toplam rakamlarını buraya link olarak attım ve Galatasaray kara geçmiş şeklinde zaten yazmıştım.diger takımlarla karşılaştırma pek yoktu.hatta bir mali kongrede floryadaki araziyi almalarında futbol takımı giderlerine eklemislerdi ona rağmen bilonco oldukça iyi çıkıyordu.
Yine de gelirler bu kadar artmisken gelen bütçeyi har vurup harman savurmadan akıllıca kullanmak şart.
Geçmiş olsun Çağdaş hanım.
-
x (formerly twitter)Birkan (@birkankarada) on Xhttps://x.com/birkankarada/status/1878102650316587502?t=LMGF7TWXO9T_hmISkiL9Rw&s=19
Ama bu hiç ahlaklı bişey değil. İkinci kısımdaki yayını ben canlı izlemiştim Sergen hoca evet ilgili cümleyi kullanıp "evet kapanır neden kapanmasın" dedi ama devamını da mealen şöyle getirdi "fener iyi oynamıyor puan farkını kapatabilecek gibi görünmüyor" dedi adam. Allah hiç kimseyi sözleri arkalı önlü kesilip biçilen ünlülerden yapmasın vallahi zor durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hahahah
70 milyon Euro limiti olduğunu öğrenen TFF, maydonoz şeyi avuçlamasın diye apar topar kararı geri çekmiş.
Böyle rezillik görmedim.
Oğlum üst üste konacaksınız üst üste.
odatvMHK'ya dikkat çeken atama: Federasyona 'Koç' damgasıhttps://www.odatv.com/spor/tff-mhkde-istifa-ve-atamalar-koc-holding-baglantisi-120080917
Koç holding çalışanına mhk görevi. Hayırlı işler. Yapı çalışıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Şu kabasakal bir çuval inciri mahvedecek yenileceğiz gibi bir his var içimde inşallah öyle olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X