Gece Emir gelmiş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5641. sayfa)
-
-
Böyle doğruları söylediği için bel altı küfürler havada uçuşur malûmlar tarafında. Kudurtmustur trolleri bu yorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayılıyorum bu kadına ara ara kırmızı şeytanlar dese keşke
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lyon’un Semih Şentürk’ü Batshuayi’si Mikaudatze dün yine 75’de girmiş. Şu adama 20 milyondan bir kuruş fazla teklif etmek bile saçmalık. Adamlar ayaküstü bizi öpmeye çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 12 Ocak 2025; 12:35:53 >
Valla Lemina ben de çok isterim ama yaşı da baya gitti 32 oluyor sanırım bir de sakatlık yaşarsa dönüşü çok zor olur , biraz genci olsa iyi olur.
-
Bodrumun salıncakspor karşısında 3 tane penaltısı verilmemiş ve kaybediyor. Yiyorsa şimdi ortalığı yangına çevirsene bear volkan?
Böyle satılmışlara karşı sezon sonunda gene şampiyon olacağız inşallah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Ocak 2025; 13:1:21 >
Malum forumdakiler kafayi yemis :D
x (formerly twitter)𝐎𝐃𝐈̇𝐍 (@Odin_Gs) on Xhttps://x.com/Odin_Gs/status/1878087904452370654?t=ZiM9uGkUXk8Uq1JAfKBIWA&s=19
Malum cümleyi duyunca utanıp kapatmıştım. Bugün gerisini de dinledim. O laftan sonra bile harbi harbi adamı dinlemiş hatta sohbete devam etmişler. Çok ciddi zeka problemi var bunların.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bütün iş butceni iyi kullanmaktan geçiyor.kalkip bu oyuncuya 25 bonservis 5 maaş verecegine romulo,artı mesela wendel transferine gir.ikisini 25 30 a getirirsin
Birboyuncuyla takilip kalmaya gerek yok.iyi bir tarama yapılırsa çok alternatif bulunur
Lemina romantizmini bırakmak lazım yaşı geçiyor zaten genç diri adam lazım bize
Bizimkiler gözlemci transferi pek yapmıyor.on milyon bonservis verdiler mi alacakalari adam yedek bile olamıyor😁
Her neyse lemina bedava,kalitesini ispat etmiş,iki üç sene daha rahat iş yapar ve iki üç mevkide görev yapabiliyor.ayni kalitede genç adam çok pahalı olur.
Bonservis yok diye bonservis kadar imza parası falan istiyorlar , Rafa Silva örnek , üç sene 30m euro.
-
-
Adam bir sürü iyi iş yaptı. Takımın vizyonu geri geldi. Avrupa'da kupa düşünüyoruz. Zaniolo, Icardi, Zaha, Ziyech bunları o güne geri dönüp sor kimse hepsinin geleceğine inanmaz.. Oysa ki sponsorluklar ile maaşları çözdü, cebinden milyon eurolar verdi yıllarca. Okan hocanın da başarısı ile bizi ileri taşıdı. Hata, eksik ve beklenmedik olaylar olur. Hakkımızı da en iyi savunan yine kendisiydi. Helal olsun.
Edit: Bunları transfer yasağımızın olduğu sezonda yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 12 Ocak 2025; 13:10:50 >
Vermeyeceksiniz,transferden vazgececeksiniz.rafa futbol hayatı boyunca en fazla ne kadar net maaş almış bakmak gerek.
Genç oyuncu alalım biz zaten karşı değiliz ama üç dört mevkiye yirmi verip genç oyuncu almak bütçe yeter mi bilemedim.
Sara tarzı bir iki transfer daha yapılmalı ama para seneye kaleciye harcanır, on numaraya harcanır ben rotasyonda kullanilacak orta saha için çok yüksek bütçe ayiracaklarina inanmiyorum.
Ntv de görmüştüm birkaç programda. Çok fazla tanımıyorum.
-
Ceza alacakları anlaşılınca hemen %30'luk sapmayı iptal etmişler
-
Icardi'yi özledim. Oynamadığı her gün hayatımızdan gidiyor giden gün de geri gelmez ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X