Demirbay izleyeceğimize sallaiyi falan orta sahada denesin daha iyi. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5643. sayfa)
-
-
Okan Hoca bu akşam yine bir süpriz yapabilir. Bu arada beyler sara net 2 hafta yok mu şimdi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ereni bile alamamışlar o kadar bitti diye haber verdi yine rezil gs muhabirleri
-
Hacıosman baktın gs ımızı durduramayacaksın her tuşa basıyorsun. Kulüpler bütçe limitlerine göre transfer planlaması yapıyorlar sen sezon ortasında sırf gs a zarar verip aradaki fark açılmasın diye yırtınıyorsun. Sezon sonu yapının sapını sana da vereceğiz unutma bunu
İşte bu vatan hainleri yüzünden uefa kupası bir daha gelmiyor arkadaşlar. Görün bunların gerçek yüzünü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alanya sivasla oynuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu salıncakspor sezon ortasında yüksek senelik ücretli bir td getirse de şu durumda sezon sonuna kadar yıpranıp yeni sezonda gönderilse. Bunların çapı bu kadar çünkü
Transfer sezonu yarın başlamıyor mu? Adamlar da oynatıyor oyuncularını, çok takmamak lazım. Biz de yunus u oynatıp arkasından göndermiştik hemen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Torreira veya Sanchez'e bir operasyon yapılır. Ya kırmızı kart ya da büyük bir sakatlık.
Keçi artık gemileri yaktı, tüm Türk futbolunu satın alıp, her şeyi yapacak ikinci yarıda. Anadolu kulüpleri de başkanlarıyla satılık alayını aldı zaten.
-
Yakında top benim oynatmıyorum diyerek maça çıkmamızı filan engellemeye kalkabilirler.
O kadar basit bir zeka ve beceriksizce hareketler görüyoruz ki bu düşük iq nun arkasında kesin Ali ve acun vardır diyor insan.
#taraftaraişeme
Odeme taksitlerinde bir anlasmazlik var diye biliyorum TS ile.
Yabancı kuralı kalksa da bizim takımda her zaman bir kaç tane iyi yerli olmak zorunda. Berkan, Yunus gibi isimler karakter de koyuyor takıma. İnsanları birleştiriyorlar, Galatasaray'ı anlatıyorlar çünkü ne olduğunu daha iyi biliyorlar. O yüzden bize kesinlikle bir kaç yerli lazım.
-
Bugün çok önemli maça çıkacağız. Çağdaş Yatan a gereken dersi vermemiz lazım ve mener ile olan puan farkını 11 yapmamız baskı oluşturur.
#KONSANTRASYON
Bugün çok açık ve net saplamamız lazım yatana , saplarsak yarın konyadan puan bekliyorum.
-
-
yıllık izin sonrası ilk pazartesiyi yaşamak istemez reis
-
x (formerly twitter)Alkolik (@Alkolikyorumlar) on Xhttps://x.com/Alkolikyorumlar/status/1878370566387761221?t=lg5rDPWFCNTK1VajyVwR1w&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bunların adil yönetmesini geçtim yönetme konusu bile sorunlu.
-
Bu maçı alırsak yolumuz açık
Ben sağ bek de sallai torera yaninda Kaan bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X