< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 12 Ocak 2025; 17:14:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5645. sayfa)
-
-
daha ne olsun
-
Trabzon'da sağ bek Malheiro'yu izliyorum da, kıskandım valla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha 5m geride ki viscayı ofsayt dedi Güzelim atağı kesti hakem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 12 Ocak 2025; 17:32:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gs başakşehir beinconnect 60 tl smart tv uyumludur
Banza'yı bugün Batshuayi ile kafa kafaya hatta üstüne para vererek takas ederdim
Acil kurtulmamız lazım şu ruhsuzdan
-
Zor kurtulursun Sağlam sözleşmesi var Sanırım seneye yeni zaha ziyech'imiz batsuayi olacak
Adam hat trick yaptı Helal olsun
Trabzonun sagbeki hattrik yapti bu adamin her golü jeneriklik.
-
Sara sız ilk maç bakalım sara etkisi ne olacak merak ediyorum
Çok eksikliği hissedilecek mi yoksa böyle de olabilir diyebilecek miyiz maç sonu
-
Torreira geçen haftalar gibi olursa orta saha delik deşik olur. Kerem hiç güven vermiyor.
-
Sağ bek hattrick yapıyor helal olsun. Bizde en son hangi sağ bek hattrick yapmıştır acaba
-
-
Adam ilk defa sakatlanıyor. Kafalarda soru işareti yok değil. Yoksa 35-40 a arsenal vs bir takımla anlaştılar da ondan mı oynamıyor
-
-
Almanci varsa 1 -0 geride başlıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 8 tane atıo yollayalım şu bodyci ağlarken izlemek istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kere de şaşırt be sn. buruk. Jelert sağ kaan 6 geç git işte. 3Lü gibi oynardı takım. Keremin gönlü olacak diye kötü performansa rağmen oynatıyorsun. Bugün göreceğiz koşmayınca etmeyince ne olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X