10 kişi bırakmasa Fener bugün öyle kolay puan alamazdı. Bize gelince foul çalmıyor Fenere gelince direkt atıyor adamı. Biz Hatay maçında kötüydük Sara eksikliği hissettik ama hakem de az değildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5897. sayfa)
-
-
Haftaya nasıl bir pislik yapı olacak çok merak ediyorum
Son göztepe maçında göztepenin 3 puanını çaldılar gene benzer bir şey bekliyorum
-
fener bizim maça kadar asla puan kaybetmez geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sezondan önceki son 3 sezonda Biri Napoli'nin Diğeri Sevilla'nın 1. Forvetiydi. Napoli her zaman şampiyonluğa Sevilla orta sıralara-küme düşmeye oynadı.
Gol sayıları arasındaki fark yalnızca 2. Osimhen önde.
Ben kıyas yapmam ki, Hangisi daha iyi istatistikler konuşuyor.
-
bizim forvetler armut olmasa sorun yok kale önünde dalga yapıyorlar
bizim en büyük düşmanımız barışla osimhen
iki kazma
-
Benimki nasıl doğruysa bu da doğru saygi duyarım
-
2 iptal de çok doğru kararlar. Yabancı var olmasa şu an maç 5 ti. Teşekkürler mener
-
ads kalecisi fbye gelir mi yedek olaarak?
-
çoktan yapılacak senaryo yazılmıştır kOÇ tarafndan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fener bu maçı 2 gün önce kazanmıştı zaten. Adana demir gibi berbat bir takım her türlü yiyecekti o golü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sana söyleyeyim fenerli olarak, Trabzonla şampiyonluk yarışında olduğumuz sezon Trabzon deplasmanında İrfan can kahveci 2. dakikada böyle pozisyonda atıldı. Neticede o maçı kazansak da trabzon şampiyon oldu çünkü hakem desteği o maçta olduğu gibi karşımızdaydı.
-
bodrumspor maçından bu oyuna oyun olarak geriye gidiyoruz. çok net görülüyor bu
-
Galatasaray futbolunda düşüş var,
Fenerbahçe futbolunda yükseliş var.
Bundan daha kötüsü Göztepe,Samsun,Beşiktaş,Trabzon,Eyüpspor büyük maçların hepsini dışarıda oynayacağız.
Trabzon dışında Fenerbahçe bu maçlarda puan kaybetmişti puan farkı oradan geliyor zaten. Fikstür olarak ibre Fenerbahçe'ye döndü bence.
Acilen transferle falan o eski ateşi geri yakalamamız gerekiyor. Barış,Yunus kardeşlerde Kerem ağabeylerinin izinden gitmeye başlamış.
-
Okan koçuk size gelecekse neden olmasın :D
-
Operasyon diyorsunuz da Mertens'in kendini basitçe yere attığı pozisyon ve bugün İrfan'ın golden önce topa müdahalesine VAR izleme kararı veriyor hakem de faul diyor. 3-0 değil bu maçın 4-0 olması gerekiyordu halen operasyon diye ağlıyorsunuz. Bu yazıyı da sadece ağlıyorsunuz yazdım diye silerler ama hiç tahrik yok. Açıkça yazayım da silmeyin 2 tane ceza vermişler ikisi de saçma sapan.
-
-
Geçen gün neden bana terso yaptığın şimdi ortaya çıktı hatayı zar zor yendi fener diyince nasılda dişlerini çıkardın.Bende gsli biri yazdı diye okuyordum.Kuyruk acın belli oldu
Yabancı var getirdiniz onu da mı satın aldık yoksa bak iki gol iptal etti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 19 Ocak 2025; 20:51:10 > -
kırmızı kart pozisyonunda maç bitti direkt. Zaten leş gibi takım zor direniyordu ondan sonra çöktüler direkt. Bizim ofsayttan çıkmayan ve kazmalık yapan arkadaşları tebrik ederim.
Bu arada Göztepe bunlara karşı futbol oynayacak 2 3 takımdan biri, nasıl bir katliam olacak bakalım göreceğiz.
-
Mertens'e verilen penaltıyı izlemedin sanırım. Fred'in pozisyonunda Fred topa değiyor ondan sonra rakip geliyor faul bile yoktu ama hakem faul verdi. İçlerinde bir tek elle yüze vurma pozisyonu kartlıktı onun dışında değildi. Pozisyonları net hatırlamasam da öyle futbolla yatıp kalktığınız belli bir tek o maçta Fred'in hareketini tamamen hatırlıyorum onun dışında da pozisyonları kısmen hatırlıyorum.
-
Siz getirmediniz mi olum niye isyan ediyonuz yabancı var tamamen kusursuzdur.Yabancı var geldi gs puan kaybetti dediniz.Helal olsun mis gibi kararlar çıkardı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X