Osimhen bitiricilik konusunda son haftalarda hayal kırıklığı gerçekten. Sürekli ofsatya düşüyor. Son 9 maçta penaltısız 1 golü var. Dalga geçtiğimiz nesri şimdiden fark attı. Umarım toparlar. Ofsayta düştüğü ya da kaçırdığı pozisyonların üçte birini atsa şimdiye 16-17 golü vardı ligde. Puan kaybedilen çoğu maçı da almıştık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5900. sayfa)
-
-
O maç tamamen şans lyon korkunç pozisyona girdi.Bizim hatay maçı gibi bir türlü atamadılar
Hedefimiz avrupa liginde ilerlemek dedi hocaları fener maçına ciddi asılcaklardır.Mika bize gelmedi bari şu maçta iş yapsın
-
fener bizim maça kadar takılmaz.o maça en kötü 4 puan önde çıkmalıyız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 puanı aldılarmı?
Hatay bu ADSden ne kadar iyi bir takım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadolu takımı gibi oynadılar kırmızıya kadar
Havaya girmeleri daha iyi bizim için
Her sene olduğu gibi sezon sonu kaybettiklerinde dalga geçmesi daha zevkli olur
-
O zaman bizim forumda trolluk yapabilirler mi yani anlamadım?
Fener'in favori, Galatasaray'ın kırılmak üzere olduğu iyi sinyal vermediği dönem adamlari Kadıköy'e gömdük.
Bugün 60 dakika hicbir varlik gosteremediler. 10 kişi kalmasalardi baska bir sey konusuyorduk.
Hicbir motivasyonlari yok.
Lyon ve Göztepe maçlarindan saglam çıksinlar sonra bakariz duruma.
Geçen sene dzeko ve icardi içinde aynı şeyler dendi.İcardi durdu durdu en kritik maçlarda goller attı.Marifet 10 kişi kalmış küme düşecek ads ye 2 gol atmak değil
Sara ve osinin yanına iyi alan açacak adam gelsin golleri saydırmaya başlar
-
Kurtarmaz 4 puan
deplasmanlarımıza bak:
hatay da kötü takım ancak en azından sahaya 16 yaşındaki çocuklarla çıkmıyorlar. ileri hücumcuları rivas-aboubakar-fernandes
bugün ads'de genç genç çocuklar oynadı. ki hatayın ben ligde de kalacağını düşünüyorum. her şeyi geç kalecisi daha 16 yaşnda çocuk. degaj yapmaya bile gücü yetmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 19 Ocak 2025; 21:7:7 > -
Sorun Osimende değil.gol atması da önemli değil takımı önde tutuyor etkisi çok büyük.takım ayak uyduramıyor orta sahasız topu alan koşuyor böyle oluncada hop oturup kalkıyoruz.
Oshimen iyi topçu ama iyi bir santrafor değil,bitiricilik sorunu var bu adamı çift fotvette icardi'nin yanına üzerine defans çeksin ve asist yapsın diye koyacaksın,ileride top tutar,top indirir,asist yapar iyi bir savaşçı Elmander'in uzum boylu siyahi atletik versiyonu
O zamana 4 puana düşer, maçı da verirsek geçmiş olsun..
İlk 8 yaparsak fenerde ilk 24 yaparsa şubatda derbiye çok iyi hazırlanıp çıkacaz
Bu hafta kritik.hatay maçını unutup bu iki maça focuslanmak lazım.Taraftarın kulubün çaycısına kadar linç etmesi yerine şu iki maç için destek vermesi lazım
İlk 8 yaparsak işimiz çok kolaylaşcak
-
Bizim maçta yine kornerlerden duran toplardan gol arayacaklar.başka türlü yenemezler bizi karambol gol arayacaklar
bizim kanatlarımız besleyemiyor maalesef, asist özürlü yunus ve barışla ne yapacak aadaam?
-
İzlediğim kadarı ile fener sezon başında beri yavaş da olsa futbolunu geliştiriyor. Sakin ama disiplinli oynuyorlar. Bizde ise pata küte hücüm oyunu ve düşen performans mevcut. Bu fikstür ile şampiyonluk zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 19 Ocak 2025; 21:10:37 > -
Ben bunu çok dile getirdim. Bizim en kritik maçimız Kiev.
Farklı yenmek zorundayiz zira Hollanda'dan 1 puanla döneceğimiz kesin degil.
Ilk 8 de en kotu averajli 2 takimdan biriyiz. Gercekten 15 puanla cikamayabiliriz. 9. 10. 11. 12. ve 13. siradaki takimlarin bizi gecme ihtimali az degil coğunun son maçı çer çöp üşenmedim baktim.
Biz ilk 8 Fener de ilk 24 yapamazsa en kotu senaryoylq karsilasiriz. Fazladan 2 maç hem de tam derbi maçı oncesi.
Hayirli kayip olmuştur umarim gole bogmak zorundayiz.
hakem hataları olabilir.önemli olan oyun gücü bulduğunu atacaksın.biraz set oyunu oynamamız lazım aceleci top oynuyoruz
Puan farkı 6’ya indi diye bir anda heveslenmeye başladılar yine lol. Gerçi bizde biraz kendimize gelmemiz lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X