Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (5908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shinji mikami Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 30 Misafir (5 Mobil) - 25 Masaüstü6 Mobil
5 sn
135.800
Cevap
359
Favori
2.521.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 59065907590859095910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şubata kadar kimse gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugi-uA kullanıcısına yanıt

Bence sallai ile barış yer değiştirmeli Gerisi makul

Zora giren gol lazım olan maçlarda at 2. yarı mertensi 10 numaraya, Berkan'ı çıkar, Sara'yı 8e çek

• Walla ben Dursun Özbek kadar şanslı başkan görmedim. Kendisi ve ekibi inanılmaz beceriksiz ama bir şekilde Osimhen piyangosu ile bugüne kadar kurtardı. Zaten daha önce de Icardi piyangosu ile kurtarmıştı (lige Seferovic ile başlamıştık aklım almıyor). Cidden ne zamandır bir tane düzgün sağ bek bulamamak nedir?? İlk önce Kerem A. sonra ise BAY ve Yunus sayesinde isyan çıkmasa da bir tane bile ofansif kanat oyuncusu bulamamak?? Hem de deli gibi para saçarak. 6-8 numara yedeği Mertens in yerine o kalitede 10 numara falan zaten hayal olarak kaldı.

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Barış bencil, şımardı biraz, osimheni besleyemiyor. Ben maçlarda dikkat ettim, barışın pozisyonlarında osimheni takip edin adam çıldırıyor. Barış topu alınca icardi de hareketlenmezdi.

Sallai de kötünün iyisi yapacak bir şey yok. Ama artık mertensin ilk 11 den kesilmesi, orta sahanın berkan torreria gibi mücadeleci olması lazım. Mertens yerine de sara geçmeli. Daha az gol yeriz. Mertens torreria sara olunca çok pozisyon veriyoruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt

Hemen hemen hepsine katılıyorum hocam Fakat devre arasında bu kadar transfer hayatta yapmaz bunlar (flaş bir satış olmazsa)

3lü stoper oynamak bence gereksiz Ayrıca icardi de yok ki 3lü oynayarak çift forvete dönesin Bu yüzden 4-2-3-1 devam edilmeli diye düşünüyorum Bunu da iyi bir atletik sağ bek alarak yapman lazım Kaanla olmaz Ayrıca jacobs da kaybedilmemiş olur

• benmisim kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk 11 hiç olmaz yedek de olmaz

Yönetim kadrodan memnun

Nerde çöp var doldurdular

Çift forvet demek çift santrafor demek değil ki hocam. Osimhen'i arkasında Mertens ve Yunus, kanat beklerse Sallai ve Mertens. Sara olmadığı için bu geçici formülü öneriyorum zaten. 3'lü oynadığında orta sahanın ilerisine bir oyuncu daha atabiliyorsun.

Hatay bile elini kolunu sallaya sallaya pas yaparak orta sahadan geçti..

Ayrıca yukarıda saydığınız oyunculardan Berkan harici katılıyorum. Berkan'in maç içinde sakatlıkları olsa da bence kendini geliştirdi. Hatta sol stoperde bazı maçlarda Apo'dan daha iyi oynadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 20 Ocak 2025; 9:51:15 >

Kanat beklerde sallai ve barış mı demek istediniz hocam

Şu var Barış da jacobs da kanat bek olayını beceremiyor Yaparsa bi sallai biraz yapar diye düşünüyorum

• Resmen fenerin uydusu gibi kullanıyor hull city macun ılıcalı

x (formerly twitter)
    Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) on X
    https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1881225322949202427

Evet. Valla becerebildikleri kadar hocam. Torrik-Berkan veya Torrik-Demirbay ikilisinin zaaflarını kapatabilmek için geçici bir çözümden bahsediyorum.

Daha önce aşili kopmuş, kazma mı kazma 31 yaşındaki stopere 11 milyon Euro. İşte rakibimden istediğim hamleler bunlar. Keşke Talisca da olsaydı.

• Takımın eksikleri neredeyse 1 yıldır belliyken transfer tahtası acilali 1 hafta geçti. UEFA listesi teslimineyse yaklaşık 2 hafta kaldı. Bu capsiz yönetimi istifaya davet etmeyecek miyiz sevgili Galatasaraylılar?

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Kalede 4 milyon euro alan kova olduğu sürece her maç minimum 2 gol atmak zorundasın

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt

Dzeko atletizmiyle öne çıkan bir santrafor değil ama Sanchez öyle.

Seneye olur da şampiyonlar ligine gidersek ne demek istediğimi anlarsın ama iş işten geçmiş olur.

• Aha böyle futbol kabizi adamların ağzına sakız olursun
    6,5 B görüntüleme · 1,2 B ifade | Tümer Metin: "Şu anda puan farkı 6 gözüküyor ama şimdiden söylüyorum. Puan farkı 3." 📰TV 100 #galatasaray #fenerbahce | Legend Futbolfacebook
    6,5 B görüntüleme · 1,2 B ifade | Tümer Metin: "Şu anda puan farkı 6 gözüküyor ama şimdiden söylüyorum. Puan farkı 3." 📰TV 100 #galatasaray #fenerbahce | Legend Futbol
    https://www.facebook.com/share/r/1DAs7s8Y4b/?mibextid=W40cHY

• Biz kaç sezondur beksiz oynuyoruz. En son sanırım beklerden verim aldığımız dönem Nagatamo ve Mariano'un olduğu dönemdi. Üstünden kaç sezon geçti en verimli bek Boey oldu. O da kısa sürede potansiyelini bulup gitti. Bayern performansı bizi bağlamaz.

Devşirme bek olmaz. Nereye kadar Kaan Ayhan, Barış, Sallai gibi asıl mevkisi bek olmayan adamlar ile idare edeceğiz? Takımın hücum sorunu yok. Sara, Mertens, Osimhen gibi isimlerin var zaten. Bek ve defans rakibin hücum gücünü kıramıyor bizim takımda. Sanchez yanına çakılı sağlam bir stoper, iki de bek buldun mu ligde zaten çok rahat Avrupa arenasında da baya bir ileri gideriz. Artık şu takımın 6 7 yıl bek sorunu olmayacak yatırımı yapması lazım. Dünyada resmen bek sıkıntısı var.

• hoksi kullanıcısına yanıt

Puan farkı 6 ya düştü diye davul zurna çalıp oynamadıkları kaldı. Samiyende tekrar 9 a çıktığında fabrika ayarlarına geri dönecekler bi kaç hafta sevinsin fukaralar

Gereksiz iş olmuş bence de

• Florya için ihale duyurusu yapıldı

www.galatasaray.org
    Galatasaray Spor Kulübü’nden bildirilmiştir
    https://www.galatasaray.org/haber/kulup/ihaleler/galatasaray-spor-kulubu-nden-bildirilmistir/57009

• 
Sayfa: önceki 59065907590859095910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.