MUSLERA NET TOPARLANMIS IYI OLDU. kaan sara girince iyidi de ondan once les TAKIM 1 AYDIR GERIDEN OYUN KURMUYOR ANLAM VEREMIYORUM ARTIK. OYUNDA SORUN VAR HOCA 3LÜYE DÖNMESI LAZIM ACILEN |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6194. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Android.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Okan tarihimizin en pahalı kadrosu olmasa bizi küme düşürür o kadar eminim ki. Mesela elmas dönemine gelseydi net küme düşmüştük
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden çıldırırdım ama artık ben de hak veriyorum. Bu maç iyiydi ama.
-
Bence sen maci bile izlemedin. Takımı beğenmiş 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-0ı beğenmeyenlere 3 gün önce 1 golü olan kieve nasıl yattığını bir hatırlatıyım istersen
-
Çöplera demek ki küfür istiyormuş aylar sonra gol yemedi. Küfür iyi geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yedirirler mi size o maçı shhdjdhdhdhd maç sonunda suspus oturur Ali başkanınızı alkışlarsınız :)
Yav yemişim Feneri. Onların kötü oynadığı elbette biliyorum, ama ben önce kendime bakarım. Zaten ligin kalitesi düşük o yüzden birinciyiz. Yoksa gidip rigaslara, malmölere, Kievlere berabere oynarsın işte.
Akıl öyle dese de gönlümüz GS diyor 🙃
İzledim maçı ve takımı beğendim. Katılmıyorsan sebebini adam gibi söyleyebilirsin tartışırız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hakemi ayrı federasyonu ayrı yayıncısı ayrı yorumcusu ayrı. Yedirirler mi gariban göztepeye o maçı. Döve döve yenecek tescilliler.
Yarin Kadikoy Sari Kirmizi.
-
Takimi begenen birini bloklarim hocam ya trolluk yapıyorsun ya da Fenerlisin. Takımın oyununu begenmis😁
Ahmed duygusal çocukmuş gs li deniyor zaten. Biraz zaman vermek lazım ne yapacağını bilemedi sahada
-
Haftaya nelson muhakkak oynamalı. 3 lü başlayalım. Weghorst ve yan topları kullanacaklar.
Bizim maç bitti, açtım da keşke açmaz olaydım. Biz 90dk futbol mu izlemişiz? 5dk 2 pozisyon oldu, top sürekli oyunda ve akıyor. Bizdeki gibi herşeye zart zurt faul yok. Ve Gvardiol sapladı :) City maçı izlenir.
-
Kötü futbolu sonra konuşuruz beyler salıncak kardeşlerin forumlarında yine göz yaşları sel olmuş tadını çıkaralım
Muslera biraz konsantrasyon biraz efor harcayınca nasıl fark yaratıyor. Demek ki kafada bitirmek için daha erken. Lig sonuna ertele kafandakileri, şimdi maç maç konsantrasyon ve performans verme zamanı
Bu konya maçı ajax maçının kopyası olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X