Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: befazi , amma velakin , lido , QLBatiatus Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (5 Mobil) - 23 Masaüstü6 Mobil
5 sn
142.455
Cevap
371
Favori
2.653.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 61936194619561966197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20m€ verip Sallai - Berkan bek hattını oynatan takıma ne diyim bilemiyorum, çok acil gerekli takviyeler yapılmazsa bu takmı yokuş aşağı gider.

ilk 12'deki Başakşehir ve FB harici herkese deplasmana gideceğiz, şu 11 maçın hiç birini kesin kazanırız diyemiyorum şu performansla

Konyanın isabetli veya isabetsiz 1 şutu bile yok olsa Muslera onu da yemeyi becerirdi zaten, Bekler berbat kaleci berbat her yeri berbat takımın

• Exheo kullanıcısına yanıt

Pozisyon bile vermemek tırnak yememek müthiş bir şeymiş en son içeride Rize'ye 5 attığımız maçtan beri unutmuşuz :))

Ama ama ama üretkenlik tamamen dibe girdi.

Bunda Ahmed'in çok kötü oyunu da etkendir. Mertens sahada kalsaydı farklı olabilirdi.

Sallai hiçbir şekilde oynamasın. Tek canımı sıkan oydu mudahaleleri çok sakat. Adam zaten bek değil ama hucümu da çok kotu orta acamaz kilit pas atamaz sut cekemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • City chelsea maçı 1-1.

Khusanov 50 milyon Euro’luk stoper. Acemice top kaybı ile yedirdi golü. Sonra sarı kart.

Ahmet topçu’yu hemen eleştirmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonkeyDLuffy_ kullanıcısına yanıt

Öyle ama barış yunus varken pek oynayamıyor ilerde En azından bunun bek performansı diğer ikisinden iyi diye bu oynuyor bekte

• Traider kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Hocam yanlış anlamayın da ne konsantrasyonu ne eforu

şut gelmedi şut

Konya 0 şutla oynadı neyi yiyecek adam kale arkasından top alıp onu mu kendi kalesine atacak

• Puan farki 9 oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Yukarda troluk birisi takimi cok beğenmiş 😁

• Adam Muslera toparlanmış diyor
    Muslera gol yemesin diye savunma kendini paraladı.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

Yarın hakem kıyımı olmazda Göztepe fark atar.

Aslında birkaç tane kurtarışı oldu Çevirilen topları iyi yakaladı iyi kapattı Şut olarak sayılmamış

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Hocam takımı beğendim derken bu dediğini kastediyorum zaten de bazı kıt arkadaşlar anlayamıyor. Takımın en büyük sorunu çok basit gol yemesiydi. Bugün Muslera da defans hattı da daha konsantreydi Sallai hariç. Bence bunda Kaan’ın orta saha oynamasının da etkisi var. Üretkenlik konusunda da haklısın. Sara tam olarak dönünce o sorunun da azalacağını umuyorum

• Wesker0005 W kullanıcısına yanıt

Bizim takımın en kötü futbolu Fenerbahçe'nin acınası futbolundan kat be kat iyidir. Fener'e 2 tane asist yapan Konya kalecisi bize de yapsaydı 3-0 biterdi maç.

• salaRus kullanıcısına yanıt

biz geçen aliyi dövdük b12 öneririm salarusum

• amma velakin kullanıcısına yanıt

Okan hocamın sorun çözme şekli

İsabetli her top gol oluyorsa kaleciyi değiştirmek yerine rakibe şut çektirme&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Ajax maçında kalemizde hiç isabetli şut olmazsa gol yemeyiz. Muslera güven veriyor.

• amma muslera edebiyatı yapıldı yetti yani

• Onun bedelini ödetecekler işte size anlayamadın mı hala :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben öyle düşünüyorum. Normalde defansa bırakacağı bir iki pozisyona eski muslera gibi koştu. Oyun takibinde de iyiydi.
    Sonra sene sonuna kadar elimizde ki malzeme bu, öyle dehle gazla yuhla bi şekilde oynatacağız.

• TAKIM İNANILMAZ LAKAYİT DURUMDA

Berkan ın korner bayrağı orda topuk pası yapıp kaptırması, Yunus un yok yere adamın suratına tokat vurması, Sallai ve Torreria nın yaptığı abuk subuk fauller, Mertens in sahada gezmezi, Oshimen in gol vuruşu beceriksizleri, KUTUCU nun gelir gelmez oyundan atılcak olup tüm topları ezmesi ... Nerdeyse tüm takımın yaptığı boş pas hataları bunu gösteriyor...

BUNLARDA HİÇ UTANMA YOK BENCE KİEV MAÇI FACİASINDAN SONRA ŞU OYNAN OYUNLA BU SENE ŞAMPİYONLUK BİLE GÖREMEYiZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Ocak 2025; 21:25:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amma velakin kullanıcısına yanıt

Muslera'da iyilesme var. Cikip almaz dedigimiz pozisyonlari bu sefer cesurca aldi. Olu toprağı insallah üstünden atmıştır. Kenarlarda acilari iyi kapatti. Sağ beksiz bir takimda Yusuf Erdogan'in kanadindan savunma oyuncusu gibi iyi pozisyon aldi.

Insallah bitmistir kotu gunler.

• 
Sayfa: önceki 61936194619561966197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.