Okan hocanın şuana kadar Sara dışında hiçbir başarılı transferi yok. Geçen sene gelenlerin hepsi şuan çöp oldu. Sara da zaten 18 e alındı bi zahmet başarılı olsun. Eğer bu isimleri Okan istiyorsa bir daha düşünülmeli :) |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6204. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
hocam konuyla alaka nedir anlamadım ince bişey mi var valla çözemedim ama gerçekten siz çizdiyseniz ve yorum istiyorsanız bence başarılı
-
Aşırı heyecanlıydı çocuk, haksız yere eleştirildi. Bizim taraftar bazen çok acımasızca davranıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağacın oradaki siyahlık ile yükseklik katmaya çalıştım ama olmadı. O kayan yıldız insanlığı bitirecek meteor değil gökyüzü yarık değil beyaz kuzey ışıkları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Metin Öztürk: "Biliyorsunuz yarı otomatik ofsayt sistemi var. Bir ofsayt çizgisi çekildi, pası veren Barış Alper, golü atan Osimhen ama ofsayt çizgisi Abdülkerim üzerinden çekildi. Abdülkerim aktif ofsaytsa geçen hafta Hatayspor'da yediğimiz gol de böyle değil miydi?"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Ocak 2025; 0:0:8 > -
Kuzey Afrikalı oyuncularin çok iyi örnekleri var onlara laf atmak saçma da ingilizlerde genel olarak var böyle durum.Bize denk gelen 2-3 oyuncu ki bunların 2si şampiyonluk alıp Kadıköy fobisini bitirken geçen sene son 6 hafta ziyech olmasa şampiyon olamiyorduk o biraz saçma bir iş ama ingilizlerde var böyle bir durum da Afrika asıllı ingilizler genelde ingiltere dışında da iş yapıyorlar ondan pek bir şey demiyorum o konuda walker için
Trioda yine bizim golü yediklerini söylediler
Yapı var kanzi yapı
-
Galatasaray taraftarının sanata ilgisi olduğunu göstermek istedim. O kayan yıldız ise Fenerbahçelilerin hayali
-
Her maç golümüz haksız yere iptal ediliyor ona rağmen malumlar mağdur oluyor.
Tarihte hiçbir dönem bizim bu kadar engellendiğimiz, onların ise ittirildiği bir dönem olmamıştır.
Tüm bunlar varken maç fazlasıyla 9 puan öndeyiz.
30 milyon 3'er milyondan 10 taksit
-
Ahmed Kutucu şuan eleştirilemez tabi ki, daha adam takımla 1 antreman yaptı sadece ve aşırı heyecanlıydı ayrıca takımın da genel olarak kötü oynadığı stresli bir maçtı
3-4 maç bi süre verilmesi gerekiyor çocuğun uyum sağlaması için. Lakin bu maç çok kötü olduğunu da not düşmek lazım hanesine, ilerleyen maçlara bakacağız
-
Evet onun eksikliğini çekiyoruz ama 4'lü oynadigimizda beklerden yeterli pres katkısını alamıyoruz. Onlar da prese katıldığında bizim yarı alanda sadece 2 stoper kalıyor ve rakip uzun vurarak bazen 2'e karşi 3 pozisyon bulabiliyor. 3'lü oynadığında ise 3 stoperin uzun topa karşı harika bir hamle oluyor. Rahat bir şekilde 7 kişiyle önde basabiliyorsun ve merkezde Torrik, Sara, Mertens, Yunus yani 4 kişi ölüyor. Rakip uzun vurduğunda düşen topları toplamada nicelik olarak öne geçiyorsun.
4-2-3-1 ile baskı oyunu işi yalan gerçekten. Liverpool bunu 4-3-3 ile yapıyor ama bizde o tarz topçular yok o yüzden 3-4-2-1 oynamak zorundayız ya da baskı oyunundan vazgeçeceğiz ve her maç kısır geçecek.
devam kardeşim, güzel olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam 🌹
var nasıl karışamıyor, ofsayt çizgisini apokerimeden çizen kim :)
-
Oluuuur😁
O öyle sanıyor, yine kandırmış yönetimdekiler
sara yı beğenmek derken, konuların futbolu beğenmekle alakasınıda çözemedim :)
-
Ne Yunus'unku kırmızı ne de Ahmet'in ilk pozisyonu sarı. Öyle olsa Fenerbahçe 484884 tane açıklama yapmıştı.
Konya yönetimi kendi maçlarında Kostic, Tadic ve Dzeko'ya çıkmayan kırmızı kartlara ve verilmeyen penaltılarının peşine düşsün önce.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X