< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6895. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Çok benzer yönleri var. İkiside gelmek için her şeyi yaptı, ikisini de hoca ısrarla çok istedi. Bilemiyorum okan bunu da yemez inşallah.
-
-
Arkadaşlar Galatasaray Fenerbahçe maçına bilet arıyoruz en az 2 en çok 3 kişilik , devretmek isteyen satmak isteyen , bilet bulabilirim diyen varsa bana özelden yazarsa sevinirim. Ciddi Alıcıyım.İl dışından geleceğim.
-
-
Rize maçında insallah transferler 11'e direk girerler.Zaten hepsi hazir geldi. Ne varsa top tufek girsinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15 yabancı oldu...Yusuf kiralanır veya Icardi'nin sözleşmesi dondurulur.
Son hamle olarak Ahmetcan lütfen
-
Icardi'yi çıkarıyormuşuz hocam.
-
Yeni gelen sağ bek orta yapabiliyordur umarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda alternatifli bir kadro kuruldu, 20 22 tane iyi oyuncu var. Ben 11de Mertens'in olacağını Lemina'nın yedek olacağını düşünüyorum Frankowskide geldikten sonra bu 11 çok defansif kaçar artık.
-
Fransa ligini doğru dürüst izlemem, denk gelirsem belki. İsmi ilk çıkınca özet maçlar izledim, Polonya milli takımı ile oynanan maçlara göz attım tabii ki 90 dk izlenen gibi olmaz ama adam tam bir kanat-bek.
Net hem de. 3'lü sistemin atar damarı.
Ayrıca 4'lüde de hiç de fena olmayan bek oyuncusu.
Son maçlarda takımının en iyileri arasında sürekli. Şımarık Yunus'tan sonra çok iyi gelecektir. Hatta Lemina ile birlikte en gerekli transfer diyebilirim. Morata, Ahmed, Cuesta sonra gelir.
-
Dün kimse konusmadi ama saraya atilan dirsek net kirmizi. Hadi sari verse diyelim ayni adamin yine sarisi atlandi sonra. Üstüne bide sari kart da yedi zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaçmaz, orta saha geçirgenliği minimumda olup aynı zamanda ön alan baskısını rahat yapabilen daha ofansif gücün olur.
Mertens 2 sezon boyunca hep son 30 dakika oyuna girince ciddi yararlandık. Bu sene 11'de başladığı her maç Galatasaray son 20 dakikayı hep sıkıntılı geçirdi. Bunda adamın yaşı, orta açmak için sürekli kanatlara devrilmesinin etkisi de var. Bu yaştaki adamdan sürekli geri koşu bekliyorlar hiç gerek yok.
Lemina-Torrera başlarsın önlerinde Sara olur. Oyunun gidişatına göre Mertens oyuna girer. Keşke Okan denese böyle şeyleri.
-
Menerim de ismail de gitmiş 2-3 hafta yok diyorlar. Bunlar derbiyi erteletebilir ya da yabancı hakem vs diyecekler. Bir şeyi atlıyorlar ama biz geçiş takımıyız oyun akarsa etkimiz artar. Koşan hızlı oyuncumuz çok daha fazla. Yabancı hakem her türlü bizim lehimize olur. Ya da tetikçi yabancı getirecekler
Okan hocamın dediği gibi çıktı. Var hakemleri kalitesiz diyordu adam uyardı önceden. Bu orta hakemi de bizim maçlara vermeyin dedi onu da yaptınız hala ağlıyorsunuz. Lahmacun daha geçen hafta demedi mi yabancı var geldi daha ne eleştiriyorsunuz diye. Eleştirmeyin lahmacuna biat edin
Yabancı var bize yanlış kararlar verirken susun bizim lehimize olunca sesiniz çıksın. Ne güzel dünya o öyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Şubat 2025; 13:34:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önemli olan Çağlar. O ne durumda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunu gördükten sonra Sallai'nin ne kadar gereksiz olduğunu bir kez daha görmüş oluyoruz. Üzerine 2.5m maaş bağlandı gel de kafayı yeme.
Barış-Yunus-Jelert son olarak Frankowski Sallai'den 10 gömlek daha iyi kanat-bek oynayabilen adamlar. İki kanadın da 1'er net ikamesi oldu hem de tüm oyuncular ters kanatta da görev yapabilen nitelikte.
Frankowski'den gerçekten verim alırsak Sallai sezon biter bitmez satılması-gönderilmesi lazım.
-
Cuesta yada Kaan bilmiyorum artık yada Jakobs oraya geçsin ama sol stoperde Abdülkerim oynamasın kesinlikle.Kaan'da form düşüklüğü olmasına rağmen antep maçında kat be kat daha iyiydi Abdülkerim'den.
-
Yönetimin çıkıp dün ile ilgili talimatların kimden geldiğini direk açıklaması lazım çok sert olarak bunların senaryolarını başlarına çalmamiz lazım yönetim inanılır gibi değil hala suskun hayırdır ki kimden korkuyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X