Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6896. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 36 Misafir (10 Mobil) - 35 Masaüstü13 Mobil
5 sn
138.272
Cevap
363
Favori
2.579.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 68946895689668976898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yunus son 3 maç kadroda yoktu, önceki 5 maçta ise performansı son derece düşüktü. Okan hoca Yunus'a bağımlı olmaktan takımı kurtarmak istedi. Bence doğru transfer politikası 3 ay top oynayan yıllık 3.5 milyon Euro maaş istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rize deplasmanı FB maçından daha zor olacak. Rize düşme hattından uzaklaştı ve kendini garantiye aldı. Hedefleri yok yani. Yeni bir kamikaze saldırısı bekliyorum. Sakatlamaya yönelik fauller, maçı tatil etmek için koridorda kavga çıkarma falan olabilir. Son çare maçtan çekilirler zaten orası garanti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt
    10 numara yorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye iyi bir 10 numara, sol stoper ve kaleci bulmamız lazım.

Morata'yı beğendim bence birçok önyargılı taraftarımızı şaşırtacak.

Ayrıca son bek transferimiz ilaç gibi oldu umarım her şey güzel olur hem onun hem bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonkeyDLuffy_ -- 10 Şubat 2025; 13:57:17 >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt

Galatasaray'dan açıklama yok

Adana'dan açıklama yok

Ama amonyak kokulu camia'dan daha 1 saat bile geçmeden 40'ncı dk'da

Olayın ne olduğu belli olmadan saldırıyor.

Önceden hesaplanıp oynanmış basit bir tiyatro

Laz Ziya'nın da dediği gibi vuran kaçar vurduran gelir.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt

Ne deseler bir şey olacak ki? Ülke futbolu saldım çayıra mevlam kayıra. Federasyon başkanının basın yasağı var konuşamıyor. Bir otoritesi de yok zaten. Klip başkanlarının yarısı FBli, yarısı GSli. Satılmış(sahipli) kulüplerin başkanları kafalarına eserse takımı maçtan çekiyorlar. FB başkanı FBli başkanları olan takımların ana sponsoru. Ülkedeki neredeyse tüm oligarşi FB'nin yanında. Tff, Mhk ellerinde iken haka yağı diye sayıklıyorlar. Ne hikmetse GS'nin iki maçında puan kaybettiği hakem rezil bir penaltı çalıyor ve Var müdahale etmiyor. Bunca rezalet rastgele oamaz. Kulüpten birileri konuşsa ne fayda? Tek yapmamız gereken iyi motive olmak ve 4 maçı kazanmak. Sonra bir kulüp yöneticisi FB'ye ve onun yancılarına hak ettiği tüm sıfatları söylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon sonunda Osimhen gidecek İcardi gelecek. Çift forvet oynayacaksak ki öyle gözüküyor, İcardi, Morata ikilisi ideal bir ikili olur mu seneye? Forvetlerden birinin Osimhen gibi yırtıcı, patlayıcılığı yüksek güçlü bir profil olması gerekirdi. İcardi ve Morata birbirinin ikamesi gibi daha çok. Fakat yedek bırakamazsın ikisini de. Morata şüphesiz iyi oyuncu ama ihtiyacımız olan profil miydi tartışılır.

Jelert ve Sallai'ye daha yeni 15 milyon vermişken bir de Frankowski aldılar şimdi. Bari birini satıp gelir elde etseydik. Üçü de aynı bölgenin adamı. Dua edelim Frank iyi çıksın yoksa üçünü toplasan 1 adam etmeyecek. Giden 25 milyon euro olacak.

Ben pek olumlu bakamıyorum bu transfer dönemine. Yine plansız programsız hareket ettiler. Duruma göre önlerine kim düşerse onu alıyorlar. Bu lanet adamlardan acilen kurtulmalıyız.

• Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

Ağlamayana meme yok burası Türkiye tabi biz hiçbir zaman ağlamayiz gerçek büyük olduğumuz için ama dün yaptıkları kötü senaryolu filmi gördük. Yeter artık bunlara okkalı bir cevap şart basın toplantısı ile 40 milyonluk bir camia Galatasaray kimse hakaret edemez edene yedireceksin o hakaretleri bu kadar basit burası Galatasaray hak etmeyen Galatasarayi ezdiren kimse o koltukta şampiyonlar ligini kazansak dahi oturamaz..

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

Özellike yeni gelen kanat bek ile birlikte atletizm düzeyimiz daha da yükseldi. Etrafında fiziksel olarak üst düzey oyuncular olduğu sürece İcardi-Morata düşündüğünüzden de iyi bir ikili olacaktır. Osimhen'in bonvervisi alınabiliyorsa tabi alınmalı onun için demiyorum. Bizim santraforda kim oynarsa oynasın düzgün pozisyon hazırlayamıyorlar, Morata en azından bağlantı oyunuyla bu işi bi nebze çözebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 10 Şubat 2025; 14:6:2 >
  • MonkeyDLuffy_ kullanıcısına yanıt

Berke alıp geçelim bence. Eyüp ust sıralardaysa bu çocuğun büyük katkısı var. Bu yönetim bizi yaz döneminde çıldırtır. Bu kaleciyi alalım bari kaleci tarafında kafamız rahat olsun.

• İlkay falan diyorlar salın ilkayı kaleye berke yi alın işte. İlkay ne verecek sana 1-2 sene anca oynar o da oynamak isterse. En az 10m euro da para ister tahminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Şubat 2025; 14:9:4 >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt

aynisini gecen yil ocaktaki kayseri maci icin de demistim, takim tam dagiliyorken yine etiiler yaptilar birsey hakem hakkimizi yedi ve takimi otomatik olarak kenetledi . Aynisini bu yil icin de gecerli dub izi durduk yere gaza getirdiler suan ki kadromuzla eski oyunumuza dönersek degil 3 bu sefer 6 dan assagi birakmayiz feneri.

Ama önemli olan persembe ki alkmaar maci eski oyunumuza donup dönmicegnin sinyalini orada vericegz ve bizim icin iyi bir fragman olucak . (ah keske leminalar, frankoskiler de olsaydi avrupa listesinde ):

Ara transfer döneminde yaz transfer döneminin açısı çıkıyor,yaz transfer döneminde alınan Sallai,jalert ve Yakup bu zamana kadar takıma pek katkı vermedi.

Bu transfer dönemi biraz daha mantıklı geçiyor.morata garanti uzun kontrat almadı.orta saha ve kanat bek ve stoper takviyeleri takıma gerekliydi.

Mühim olan alacağımız oyuncunun takıma katkı vermesi.gerekli katkılar alınırsa problem yok,isim olarak bence iyi isimler.

• GS niye 6 ay da bı bek alıp duruyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

Frank'ı hiç izlemedim, bilmiyorum. Beni umutlandıran nokta Mariano gibi oyun kurucu ve zekası yüksek bir oyuncu olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse tam ihtiyacımız olan adam. Oyunu yönlendirecek futbolcu lazım. Gidip Osayi gibi beyni olmayan bir futbolcu alsak üzülürdüm.

Osimhen'i alma ihtimalimiz yok bence. 60-70 milyon bir oyuncuya veremeyiz. İcardi ve Morata kaliteleriyle her türlü iş yapacaklardır elbette. Ligin çok çok üzerinde bir ikili ama yine de Osimhen'in atletizmini ararız.

Osimhen'in atletizmini her takım arar ancak demek istediğim bu sezonun başındaki gibi bir atletizm ihtiyacımız olmaz demek istiyorum. Başka mevkilerden bu açığı desteklemiş olduk. O yüzden özellikle ligde İcardi sadece geleni atmak için ceza sahasında dolaşabilir, olması gerektiği gibi.

Frank Mariano kadar teknik değil hocam.Mariano bi beke göre fazla yetenekliydi ancak frankında ayağı kötü değildir.temposu oyun gücü hızı falan tam bizlik oyuncudur frankowski.
    Eğer bi sakatlık olmazsa en az 2.5 yıl üst düzey katkı alırız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gömdüğümüz gibi haklarını da verelim. Transferi bitireceklerine umudum yoktu. Bravo derim. Geçen seneki rezaletten sonra iyi bir devre arası transfer dönemi oldu. Şimdi hoca ve takım halledecek.

• Adanademirspor'un maçtan çekilmesi ifrata kaçan bir tepkiydi. İlk defa hakem hatası olmuyor neticede. Her hakem kararlarını beğenmeyen maçtan çekilecekse bu lig bitmez. Bunun yanı sıra Murat Sancak başkanlığını yaptığı takımı iyi yönetiyormuş gibi sadece hakemi suçlaması komik. Kulübü borç batağına sokan kendisidir. Külübün ligin dibine demir atmasının sebebi hakemler değildir.

Galatasaray'da da Mertens'in yaptığı hareket ahlak dışıdır, hak yemektir. Ben bir futbolsever olarak böyle sahtekarlıkları görmek istemiyorum. Kulübün Mertens'i yaptığı hareketten dolayı cezalandırması gerekir.

• 
Sayfa: önceki 68946895689668976898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.