Videolarına baktığımda sadece çizgiden gitmiyor adam birçok pozisyonda da topu alıp ortaya kayıyor sağdan sola doğru topla koşu yaptığı pozisyonlar bile var. Soldan sağa sağdan sola kestirme pasları çok iyi. Penaltıları da iyi kullanıyor. Bek pozisyonu için çok umutlandırdı. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6894. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Frankowskinin gelmesi forvetlerin isine yarayacak. Hucum gucumuz cok yukseldi. 2 kanatta dehset isleyecek
Yunus'a elveda artik o muhteşem menajeriyle 3 milyon euro kontrat arar durur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayret lastik gibi uzayıp biten bir transfer
yangın yapma diyenler bakın nasıl işe yarıyor
Lemina ve Frankowski hayatta getiremezlerdi umursamıyorlar biraz sert dürtmek iyi gelir
-
-
Dün Osimhen'in pozisyonu da konuştular adalet bekçileri ya bunu konuşan kanal yok.
Kafası kopmamış devam.
-
hayırlı uğurlu olsun güzel transfer
-
Bizim gibi takımların vermesi gereken bonservisler bu civarda olmalı zaten. 20m sara istisnası normal sayılabilir. Öyle stopere 30m osimhen gibi adamlara 75m falan bizim verebiliyor olsak da vermememiz lazım zaten. Oynattığın adam kaan ken sen yerini 5-6m luk güzel bir scout transfer ile güçlendirmiş oluyorsun 30m niye veresin ki barça gibi juve gibi takımlar verir o paraları stopere. Çünkü adamın o bölgeyi güçlendirmek için başka bir şansı yoktur garanti adama o parayı verir. Sen garanti olarak bile 8m a çok rahat bölgeni güçlendirecek transfer yapabilirsin şu an. Bazı formda olan oyuncularımızın bölgeleri hariç tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Şubat 2025; 12:18:40 >
Bunu görmedim de pek sanmıyorum hocam +1 hamle daha yapılırsa bence yerli birini alırız hem yer de yok kanatlar dolu baya , üstüne bu kadar şov yapılacak bir transfer sezonunu biz göremeyiz maalesef 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla dün MMA maçı değildi futbol maçıydı
bu durumda geriye tek seçenek kalıyor hakem ileri derece görme bozukluğu çekiyor
-
Samiyen gizli hesabından kum saati atıp sildi. İş için telefondaydım ss almaya yetişemedim. Sanırım olursa son bir transfer daha yapacağız.
Yeni transferlerle derbiden farklı sonuçla galip ayrılırız ins.
Frankowskinin bitiriciliğinin Osimhenden iyi olması😀
Devre arasında Frankowski den daha iyisini bulamazdık, hayırlı olsun
Tek korkum; bizim hoca bek öğütücüsü malum..
3lude kenarda oynayacak baya hızlı oyuncularımız oldu hatta hepsi hızlı oyuncular direkt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Frankı izledigim kadari ile
Süratli
Kolay adam geçebilen
Bakarak her iki kanattanda iyi ortalar kesebilmesi
Oyun kurması
Penaltı atması
Bitiriciliği benim diyen forvet kadar serin kanlı ve bitirici
Savunmasınıda görmek lazım
@evohan
Hani adamın aklına girip alamazdık he
Gel kaçma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Şubat 2025; 12:33:50 >
-
x (formerly twitter)
Sébastien Denis (@sebnonda) on Xhttps://x.com/sebnonda/status/1888881563951087830?t=JkNItW51HG_AZuHsocNKsw&s=19
Buraya gelmek için lenste antrenmana falan çıkmayı istememiş.Bu sene herhalde 40 farklı oyuncudan red yedikten sonra birinin bizi istemesi güzel oldu 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Adam resmen deli takliti yapmış gelebilmek için. Fransızlar hem üzülüyor hem böyle yaptığı için oyuncuyu eleştiriyor. Bu kadar üzüldüklerine göre boş oyuncu almadık demek istiyorum.
-
En son bu şekilde Angelino gelmişti sonu ona benzemez inşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X