Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6213. sayfa)

13 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 58 Misafir (29 Mobil) - 39 Masaüstü32 Mobil
5 sn
138.265
Cevap
363
Favori
2.579.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 62116212621362146215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isco bizim oyuna uymaz mı? 9.5/10 diyoruz mertensin yedeği yok diyoruz... avrupa kupalarında hayvan gibi tecrübesi var... prime real madrid zamanlarını çok severim sahte 9 hallerini...
    tamam yaşlandı yavaşladı vs de zeka tecrübe bence uygun, maliyeti de uygun olursa tabi... 2-3 milyon vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikiniyarın belinin kırık olduğunu öğrendiğimde bizimkilerin neden almaya çalıştığını anlamamıştım. Beli kırık adamı kaybetmek neden transfer çalımı oluyor onu da anlamadım. Fener beli kırık adamı neden aldı onu da anlamadım. Fener sağlık ekibi Yener hoca neden ve nasıl onay verdi onu da. Çok garip bir ülkeyiz arap desen değiliz değiliz desek arap gibiyiz. Beli kırık adam için niye kapıştık lan biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 26 Ocak 2025; 15:25:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yav skriniar konusunda çok atıp tutmayın. Yarın çıkar çatır çatır oynar. Boşu boşuna malzeme vermeyin adamlara.

Bavulunu toplayıp paris e geri dönerse o zaman makarasını yaparsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce bizi yönetim biraz akıllanmış. şu maydonozlara yanlış isimler sızdırıp apayrı isimlerin peşinden gidiyoruz artık.

bence mikadangaste ve skriniar ın peşinde değildik bunları yanıltmak için ortaya atıldı. mikadangasteyi izledik 18 yada 25 değil 8 edecek adam değil.

• TAKIMDA BEK YOK BEKKKK, AYMAZ YÖNETİM BİRAZ UTANIN 8 PUAN FARKTAN ŞAMPİYONLUK VERİCEKSİNİZ BU KAFAYLA

• Kac haftadir olmayan ofsayttan gollerimiz iptal oluyor. Eger dunde 1-1 bitseydi mac onceki Hafta Hatay macinda oldigu gibi yine 2 puan calacaklardi bizden. Dun yendigimiz icin pek dillendirmedik ama ofsayt cizgisini bile veremediler, sonra ise Baristan degilde topa hareketlenmeyen Apokerimden cizgiyi cekmisler. Gozgoregore yapiyorlar. Yeni MHK duzenlemesiyle isimiz VAR.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -RAUL kullanıcısına yanıt

Kesinlikle futbolu bıraktı icardi. Millet tekrar geleceğini 30+ falan atacağını düşünüyor. 1 yıl yatmış icardi toparlayamaz hayalet gibi gezer. Gelip oynarsa sonu muslera gibi olur diye düşünüyorum.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Hatta osayi southampton takası yapar bunlar

Ya fabrizo nefret ettirdin kendinden ne satılıkmışşsın ya.Gs için en kolpacı kaynak oldu bize yazdığı haber direk fenere

Kaptırırız muhtemelen alıştık artık.Bizim çapsızlar her şeyi kaptırır

Bakalım bize hangi çer çöp bek kalacak

• Bu gerçek mi ? Anadolu takımının galibiyetine prim veriyorlar

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt
    Burada prim kime verilecek acaba, malum bunların galibiyetinde daha etkili olan isimler oluyor :)

Şikrinyar gibi elinizde patlıyacak anca biz kime giderseniz ona sulanırsınız.Alın bunuda

• narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt
    Bu prim hakeme mi yoksa rakibe mi veriliyor. İkisine birden yetmez çünkü rakam doğru değil.

• Nasıl da denklerini buldular ama. Eşşektaş-Bursa kapışmasının yeni versiyonu yayında bdhdbdbdhhd
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• Madem bunlar bize transfer yaptırmıyacaklar

Sağ bek ve stoperi boşver okan hocam

Sallai ve jelert götürür kanat bek olarak hatta barışıda atarsın oraya yer yer.Stoperede göztepeden tahayı al nelsson kalsın

Tek yapacağın üçlüye dönüp orta saha almak.Orta saha ihtiyaçları yok gizlice yürütürsen işi bitirisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 26 Ocak 2025; 16:7:31 >

• salaRus kullanıcısına yanıt

valla burda göztepeli birine birşey olursa seneye deplasmana gidemezler...

• Malum takımın malim hocası demişki göztepede yaşatilanları unutmayın. Içimde kaldi demiş.

Bizde unutmadık.
    1- 1-0 öne gecti göztepe faul göztepeliye yapıldı ama gol varda iptal olmuştu. Failü yapan osai idi. (Hani acur diyodu ya 15 sn öncesine ben bakıldığını görmedim demişti bir hatırlatmada ona)
    2- Maximinin direk kırmızı kartlık hareketi sarı ile geçiştirilmişti.
    3- oyun 5dk uzamasına rağmen fbnin golleri 45+5 ve 7de gelmişti.
    4- osainin bir kez daha sahtekarlıkla kendini yere atmasına penaltı vermisti kadir sağlam.
    5- göztenin net penaltısı verilmemişti.
    Normal şartlarda 5-1 bitecek.maçta bir kez daha haram puan almıştı fb. Hatırlatalım..

• Siicario kullanıcısına yanıt

Heyecandan nefesini bile toparlayamadi muhtemelen. İlk maclarindan dolayı Sara'yı çöp ilan etmişti bu taraftar. Bu da demek ki Ahmed birkaç haftaya uçuşa geçer.

• Akdogan33 kullanıcısına yanıt

İlk derbiye kadar 3 hafta var. Kutucu sizin bu yorumunuzun aksine 3 haftaya uçuşa geçer.

• 
Sayfa: önceki 62116212621362146215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.