30 Ocak Yayıncı Kanal Kumpası |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6260. sayfa)
-
-
-
Perşembe akşamı saat 23.15 civarı biz
Shidbost 2youtubeYoutube'da arayıp da bulamadığınız her videoyu atan Youtube'un Shitpostçusunu buldunuz abone ol yerini al devam ediyoruz ❤https://www.youtube.com/watch?v=oZtawVDU650 -
Haluğun dediğine göre tamamen manajer önerilerine dönmüşüz
-
Transferi şu anlık düşünmeden ajax maçına focuslanmak lazım.Ajaxı yenersek rüzgarı arkamıza alırız ligdede çatır çatır ilerleme modunu açarız
-
Hani 2025 e girmiştik.Bildiğin geçen kışı tekrar yaşıyoruz
Okanım 3lü oynatacaksan al bu çocugu dörtlüye geçip bunu alıdırıp bu bekide yersen istifanı ver
-
UEFA listesine oyuncu yazdirmaya son 10 gun bizimkiler 1 ay yatip menajerlerin kucagina oturdu yine. Avrupa'da gorup gorebilecegimiz son 16 onu salladik da lig sampiyonlugu giderse kacacak delik arasin her biri. Sizi de sizin isbilmezliginizi de firsat transferinizi de.
-
yine önerilerden defansı olmayan bir adamı bulmuşuz.Boey'den beri adı her çıktığında karşıydım transferine
-
TAKIMDAKİ 3 BÜYÜK SORUN
- Oyuncular lakayıtlaştı, Okan ın iyi motive etmesi ve sertliğini koyması gerek
- Defansif oyuncu eksiğimiz var, bekler problemli ve yedekleri zaten yok
3. Yönetimde biri çıkıp tüm transferi üstlenmeli her kafadan ayrı ses çıkıyor
-
3lüye dönecekse alabilceği en güzel kanat bek bence.Dörtlüye dönüp bunu aldırıyorsa................
-
3lüde zaten bireysel hatadan gol yiyoruz bu adamın defansı hiç yok neredeyse hiçbir şey bilmiyor defansla ilgili.Arkasına Konate gibi biri lazımki bunun arkasını süpürsün.Yine alakasız saçma sapan isimler çıktı peters ve tchouana ne kadar iyiyse bu da bir o kadar kötüdür.En son Reims maçında defansif olarak hiçbir aksiyonu olmadığı için solak adamı bunun yerine koydular Monaco maçında
-
Mertens emeklilik dönemindeyken bu adamı 24 lük genç gibi koşturup durmak bizim yönetiminin ağır rezilliğidir.Oraya ısrarla birisi alınmadı.Boeyden sonra 1.5 yıldır sağ beksiz oynuyoruz.Kaana bir şey diyemem onun bölgesi değil sonuçta.Jelert bence parasını çıkarır.Satsak çok zarar edeceğimizi sanmıyorum.Maaşı düşük sayılır.Çocuğun fizik gücü yetersiz.Acilen kiralık bir takıma vermemiz lazım.Aslında Eyüp olur ama bunu gönderirsek yönetim imkanı yok yeni adam almaz.Öyle olacaksa dursun bari.Transfer konusunda yönetim Ajax maçını bekliyor muhtemelen.Ajaxı geçersek 1-2 düzgün takviye gelir yoksa play off için riske girmezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bize bilmem kaç blok ceza veren pfdk bakalım bazı kanı bozuk fb taraftarının göztepeli kadın ve erkeklere ettiği tezahürat için ne yapacak?Alt tarafı bir oyun ne gerek var böyle şeylere.Üzüldüm şahsen.Bu tezahürata hangi şerefsiz tribün lideri yaptırdıysa alıp tutuklayacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 27 Ocak 2025; 16:30:40 >
Cengiz beşiktaşa gidiyormuş
Şimdi anlaşıldı ndoru boş yere yollamayız bizede bir şey verin demişler.Ndour ne alaka demeyin.Şikrinyar işi ndourdan geçiyor.
Salıncak spor tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 27 Ocak 2025; 16:42:47 > -
Simit satan adam ile urfanın transfer sihirbazından hala bir şey yapmalarını bekliyoruz. Suç bizde.
-
3 yıldır yaptığımız transferlerin 2-3 tanesi menajer önerisi değildir zaten.
Yine rezalet bir yönetim. 2 senedir transfer dönemleri rezil geçiyor. Mertens'in 3 sezonu şu adamdan süre yükünü alabilecek genç bir oyuncu almak çok mu zor? En azından elinde Mertens varken denemiş olurdun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrichor5 -- 27 Ocak 2025; 16:50:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X