< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6269. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hocam problemin ne olduğu çok belli zaten size katılıyorum, 3 yılda 7 tane bek alındı bu takıma toplam 30m€'dan fazla bonservis harcandı maaşı hesaplayamadım bile, elde var koca bir sıfır en basitinden.
Her zaman söylüyorum bu takımın 2.5 senede başarılı olma sebebi, ilk sene yakalanan Torreira + Apokerim + Icardi + Mertens dörtlüsüdür. Elde de eskiden kalma Boey, Muslera, Kerem, BAY, Nelson vardı iskelet tam oturmuştu.
Ama şu dörtlüden sonra düzgün transfer yapılamadı daha, ve ne yazık ki bu dörtlünün pili bitti artık. Apokerim ile Mertens yaşı doldu, Icardi sakatlık karı kız derken futboldan koptu, Torreira da düşüşte eski hevesi iştahı yok.
Önümüzdeki seneden hiç umudum yok benim nitekim ilk 11 için 8 transfer yapılması gerekecek ve bizim yönetimde bunu yapacak çap yok. Muhtemelen kabus bi sene olacak, o yüzden bu sene başarılı olalım istiyorum buraya kadar gelmişken ve Osimhen gibi bir piyango vurmuşken ama o bile zor görünüyor.
Takımın kasası dolu geliri dolu olmasına rağmen bu kadar rezillik nasıl yapabiliyorlar insanın aklı almıyor gerçekten. FM oynayan rastgele bi genci getirsen bundan iyi işler becerirdi muhtemelen.
Aslında şuan bize Stoper, Sağ bek, 9.5, Kaleci ve Orta saha olarak 5 net transfere ihtiyaç var.
Hadi kaleci düşünmüyorsunuz anladık kova ile ite çeke idare edeceğiz.
Hadi stoperden de vazgeçtim nitekim Nelson'dan iyi birini alma ihtimallerini görmüyorum, bari Nelson ile idare edelim.
Orta sahaya da Kaan'ı rotasyona soktuk diyelim bi şekilde öyle götürdük.
Ama Sağ bek ve 9.5'un yanıtı yok bu iki mevkiye çok net 2 oyuncu mutlaka şart oğlu şart.
Sağ bek hem Kaan'ı orta saha rotasyonunda kullanmak için şart hem de o mevki kan ağlıyor Sallai falan oynatıyoruz defans paramparça
9.5 ise en önemlisi, 3-5-2'ye dönmemiz için mutlaka gerekiyor nitekim 4-2-3-1 kaldıramıyor bu takım ve bu defans hattı. Ayrıca olası bir Osimhen sakatlığı bırak liderliği bizi 3.lüğe kadar düşürür alternatifi yok
5 transferden 2 kişiye düştük, Allah aşkına bari 2 kişi alın da 8 puan farktan şampiyonluğu kaybetmeyelim
-
Talisca falan şov işleri bunlar. Biz sara profilinden yüksek bonservis düşük maaştan devam
Kutucu da başarılı olur olmaz ama o profilde bir adam. Lyon un yorumcuları bile demişler huzur evi gibi takım diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Ocak 2025; 22:26:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erden Timur'un da hataları vardı. Ancak bunlarla kıyaslamak Mercedes ile Lada kıyaslamak gibi. Premier ligde 60.000.000 € değer görmüş Torreira'yı 6.000.000 € gibi komik rakama getirmek, ilk transfer döneminde bedelsiz Rashica,Mertens,İcardi hamleleri....
Bu safi zararların 15-20 milyona satmaya kalktığı Boey gibi oyuncudan 35.000.000 € kazanç elde edilmesi. Yine Premier ligde 60.000.000 € değerleri bulmuş, Tottenham'ın 45 milyon ödediği Davinson gibi adamı, 26 yaşındayken ikna edip 9 milyona almak. Fenerbahçe sırf stoperlere maaşlar dahil 50-60 milyon harcadı da bir Davinson bulamadı şu döneme kadar.
Transfer bütçesi sıkıntı olmasa 2. döneminde Fred,Szymanski gibi isimlerle de ilgilenmişti. Hatta alacaktı. Bonservis sıkıntısı olduğu için bedelsiz isimlere mecbur kaldık o dönem. Biraz da bu yüzden Zaha,Ziyech,Ndombele gibi kazıklar yedik. -Ki bunlar bile az da olsa katkı verdi o dönem.
En önemlisi her hakkımız yendiğinde en etkili şekilde savunması, mücadele etmesi bile etkiliydi. Takımı kenetleyici bir faktör olmasını, cebinden verdiği paraları söylemiyorum bile. İcardi bile o gittikten sonra saldı resmen.
Şimdi takımda yer işgal edenlere bakın. Çıkıp bir menajer şapkadan tavşan çıkarmadığı müddetçe rezil olmaya mahkumuz. İki beke 20 milyon bonservis + yıllık 3-4 maaş saçtılar. Toplamda 30 milyon para ipotek ettiler. İki bekte sıkıntıda hala. Sallai'ye yaklaşık 2.5 - 3 maaş bağlamışlar. Satmak istesen alan çıkmaz.
Kadro derinliği diye birşey yok. Mertens çatlıyor. Demirbay giriyor. Sağbekte Kaan ya da Barış oynuyor. Solbek sakat olsa alternatif yok. Torreira cezalı olsa Berkana muhtaçsın. Sara sakatlandı takım çöktü. Ellerinde 25 milyon bütçe, her mikrofona açıklama yapan tipler bek alamıyor, gelen geçenden çalım yiyor. Ergenlerin ağzına makara ediyorlar kulübü.
-
Oyuncu satmadan oyuncu dolduruyor adamlar, bizimkilerde yer açamamız lazım diye kandırmaya devam 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen katılıyorum. Şova gerek yok. Kaliteli genç ve hızlı adamlar lazım.
Arkadaşlar icardinin bu sene yaptığı çok yanlış kabul ama bu feneri bu hale sokanda kendisi iki sene acımadan vurdu geçti çok takılmıyorum artık city de çok para harcayıp başarılı oluyor fener de şuan çok para harcıyor anormal şeyler değil bir gs şampiyonluğu daha kaldıracak güçleri kalmadı özellikle ali koçun vah haline ismail kartala da bu kadar derin kadro verseler başarılı olurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimal ilkayi seneye alacaklar mertens yerine ondan o bölgeye adam bakmıyorlar😁tabi onuda becerememe riski var.
Genel olarak sizinle aynı şekilde düşünüyorum.bu transfer komitesi kalırsa seneye şampiyonluk imkansız.
Ortaya sadece isim atıp hiç birsey yapmıyorlar.bu kadar hatalı iş yapan komiteyi duzeltemessin,sil baştan yapacaksin.
Bir yerde bir yetkili olur,bir sorumlu olur.Erden varken iyi veya kötü bu işlerle kim uğraşıyor belliydi.
Şimdiki adamlar bir birleriyle kavga etmekten iş yapamiyorlar hatta Erden tekrar gelmesin diye aleyhine bilgi sizdirip sizdirip duruyorlar😁
Ben her zaman konuşmaya değil yapılan işe bakarım.is yapan değerlidir çene çalan değil.
Çözüm basittir.tekme👍hiç biriniz bu işi yapamadiniz diyip yeni iş bilen bir ekip kurmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şaka yapıyor olmalısın 😀
TA-TA-TA-TA-TA-TALİSCAAAAA
-
Sonsuz paraları var adamların satma düşünceleri bile yok
Tabi alırlar
-
Konya maçı ile ilgili herkes Ahmed'in kırmızı almamasını konuşuyor ama ilk yediği sarı kartı konuşan yok ne güzel dünya.
-
Genel olarak takımın dengesine bakılır,kar zarar işinde kara geçtin mi? O zaman iyidir.
Bizde nasılsa şampiyon oluyoruz oyunculara fazla maaş vermeyelim havası var,fener medyası sürekli maliyet konuşup iş bilmeyen Galatasaray taraftarını kandırıyor.
Burak başkan sponsor bulamamış,barış için 500000 Euro fazla para vermemek için yüzde yirmi transferden pay maddesi koydurmus.simdi bizim taraftara sorsak Burak iyi başkan.
İcardi falan indirip takımı sene sonu kar aciklayan yöneticiler iş bilmiyor,çünkü ezberlenmis genç adam alalım yüksek paraya satalım.
Altınordu ya özenip altınordu falan olmak isteyen taraftar kirltlesi oluştu bizde.oyy bu kadar maaş verilir mi falan.gelirin varsa ve gideri karsiliyorsa oyuncuda world klassa verilir.
Büyük takım hazır oyuncu alır,gencse daha iyidir çünkü uzun süre hizmet eder veya tekrar bonservisle satılır ama ilk kriter gençlik değil iyi futbolcu olması ve Galatasarayin kriterlerini karşılayacak yeteneklere sahip olmasıdır.
Not bu transfer komitesi gitsin😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şimdi gidecekler jelert gibi sallai gibi adam almış olmak için adam alacaklar son dk bastırdık diye. Şu durumda 11 e adam lazım yedeğe ya da geleceğe değil. Bunlar gibi planı programı olmayan yöneticileri bir daha gs ın başına gelmeyecek şekilde dötlerine tekmeyi yapıştırmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Ocak 2025; 22:53:12 > -
Halı saha topçusu talisca hem fenerin kasasını boşaltacak hem de takım kimyasını bozacak.
İzleyin görün.
Maalesef hala daha transfer yok
Emin geri döndürmeye çalışıyolarmış
Taraftar floryaya basıcak az kaldı cinnet geçirmemize
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X