![]() |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6916. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
-
-
100 yıldır çıkıyor bu haber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Fenev forumu İCARDİ nin eski eşi Vanda Nara Hakkında Haber Paylaşmış.
Bende Özel Hayatlar kimseyi ilgilendirmez , ozaman bizde başkanınızın başka adamla kaçan annesini paylaşalım dedim.
Tabi 7 gün cezayı ben aldım. Karşı taraf aynen devam.
Adaletinizin ben ......
-
nasıl olacakmış?
kimse nasıl olacağını söylemiyor kafadan sallıyor
-
kazarız aşağı doğru :)
-
Ne alaka hocam şimdi
-
beni kaale alma bu konularda, oltaya biri takılır diye bekliyorum.
eğlence lazım
-
fb forumunun normal şartlarda kapatılması lazım ama malesef her türlü pisliği yapıyorlar
-
:))))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bana kalsa yaparım da
en altta saha zemini indirip 3 sıra falan daha eklersin tabi tribün sahaya 2-2,5 m falan yaklaşır, bir de bizim stadın dalgalı formu var en üst sırada onu iptal edip o köşelere çelik konstrüksiyon eklersin yükselir kapasite
ciddi harcama lazım ama bizim ülkemizde kulüpler çöplere para gömmeyi daha çok seviyor
85 milyon ülkenin en büyük şehrinin (16 milyon) en büyük takımına 52 bin kişilik stat yapma fikrini kim verdi acaba ah hiç gelecek planı falan yok günlük yaşıyorlar.
-
-
fb li vs olması ilgilendirmez umarım gelir belki de efsane türk kaleci yetiştiririz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deniz Ateş Bitnel, Ekol TV;
Bu seneyi Galatasaray ve Fenerbahçe özelinde değerlendirirsek, Galatasaray aleyhine daha fazla hata yapıldığını söyleyebiliriz. En yakın örneği, geçen hafta Galatasaray -Gazinantep maçında (Antep'e 3 kırmızı kart verilmedi) GS aleyhine daha fazla hata yapılmasına rağmen fenerbahce açıklama yaptı. Burada algıyı kendi lehine çevirme çabasında olduklarını söyleyebiliriz
Çabayı ödüllendirmek gerekiyor işte, Jimnastikliler rizeyi bunlar da paşayı filan. Mesela Kasımpaşa bu oyuncu için kiralama bedeli ödeyecek mi, Burak Yılmaz bu duruma ne diyor. Bin tane soru var da yapının artıklarına ne desek boş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adana deplasmaninda zaten beş gollü galibiyet almıştık.bu maçta galibiyet garanti gibi bir durum zaten vardı.
Maçtan önce atanan hakem,adana falan belli talimatlar gitmiş,amaç olay çıkarmak.
Hakemler Galatasarayi kolluyor algısı yapıp Rize ve fener maçlarına Sivas deplasmanında olduğu gibi hakem katliamı yaşayabiliriz.
Yönetim saha disinda oldukça zayıf kalıyor.Galatasarayin hakkını pek savunabildigini söyleyemem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2011 senesinin tekrarını yaşıyoruz. böylede devam eder süreç
Genel olarak dedikodular bu oyuncunun sezon başında da önerildiği ve Galatasarayin dönüş bile yapmadığı.genc yetenek alıyoruz ya,
Fırsat transferi diye bir saçmalık çıkardılar,son günü bekleyip ucuza oyuncu alınabileceğini sanıyorlar.aslinda daha pahalıya geliyor oyuncular.
Dünyada bunu yapan kaç takım var bir incelemek gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X