Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6917. sayfa)

15 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 39 Misafir (7 Mobil) - 44 Masaüstü10 Mobil1 iOS
5 sn
138.384
Cevap
364
Favori
2.583.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69156916691769186919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.55 alıyormuş , bizde 1.70

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Frankowski den Allah razı olsun. İnat etmese alamazdık. Lens taraftarları çıldırmış resmen nasıl son dk bu adamı bırakıyorsunuz diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gabriel souza diye bir adam almış menerim. Taraftar daha transferi duymadan kasımpaşaya kiralık göndermişler. Dur bir taraftar öğrenseydi transferi de sonra kiralık kasımpaşaya verseydiniz. Bu nasıl bir paf takımlık seviyesi size bırakayim

• defaulticus kullanıcısına yanıt

Adamlar altyapıya oyuncu transfer etmiş açıklamaya ne gerek var.

• Yusuf Barasi'den Okan Buruk açıklaması: Bana küfretmedi

Doğruyu söylediği için büyük ihtimalle bu adam bir daha forma şansı bulamaz. Murat Sancak'ın yalan söylediğini açıkca ortaya koydu.

Kovarlarsa mutlaka alıp boşta bırakmamalıyız. Bizde oynayamazsa kiralarız.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Açıklamamış değil derdimiz. Oyuncuyu kiralık gönderme işi almadan önce planlanmış ki aldıkları an kiralık gidiyor. Bilmem anlatabildim mi?  

tamam işte aynı şeyi diyorum adamlar oyuncuyu beğenmiş altyapıda yararlı olur demiş göndermiş direkt işte.

• Dönen muhabbet de şu kesin "başkanım yabancı kontenjanım dolu olduğundan 1.90 boyunda genç bir brezilyalı alıp sana kiralıyorum. Bizim tarlaları unutma he"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Şubat 2025; 12:12:31 >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Yunus kendine Anadolu kulübü beğensin artık. Gider oralarda 300-400 bine oynar. Otursun kulübede zam hesabı yapsın.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Bana göre doğru bir davranış değil bu. Adamı alırsın sonra istediğin yere kiraya verme planını yaparsın. Artık nasıl bir ilişki dönüyorsa arkada anında döndürüyorlar bu konuları

• tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Son gün ucuz oyuncu şöyledir

Zamanında iyi oynamıştır dikkat çekmiştir iyi sözleşme kapmıştır sonradan problemli takımın göndermek istediği biri olmuştur

Sakatlık olabilir, özel hayatı problemli olabilir, psikolojik sorunları olabilir...

Bizimkiler ne bekliyor yükselişte olan futbolcuyu kulübü neden fırsat olarak göndermek istesin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Vergisi falan yok mu? Pek sanmıyorum net olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Haftasonu maçları var Kasımpaşa ile.

İkram etmişler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Takımın ihtiyacı varsa yine son gün beklenmez.adam vermiyorum derse ne olacak?

Benim için lemina fırsat transferi herkes dedi orta sahaya adam gerekir diye Okan hoca dinlemedi.kerem demirbaydan ne kadar verim aldigini gördük işte.

Diğer taraftan çift santrofor düşünülüyorsa ve takımın direk ihtiyacı varsa son gün fırsat olsun alalim demek en hafif haliyle iş bilmezliktir.

Digneden nasıl kazık yediğinizi bilen bilir.

Milan santrofor yolladı gidip yerine adam aldı.bizimkiler stoper yollayıp kapı kapı dolaşıyorlar,bunun fırsat olduğunu sanıyor😁.

Her neyse iyisiyle kötüsüyle transfer dönemi bitirdik.hayirlisi olsun ,takımımız şampiyon olsun

• Dursun Özbek: "Sermaye artışını yaptık, buradan gelen paranın büyük bir kısmını bu borcu ödemek için kullandık. Bugün itibarıyla 2 milyar 700 milyon TL olan yapılandırmanın 1.5 milyarını ödedik. Şu an 1.2 milyar TL borcumuz kaldı."

Florya arazisinden peşinat alıp bankalar Birliği borcu bitirilecekti ilk dusunceye göre.

Bu sermaye arttırımı işini bulup faizli borcun yarısından fazlasini ödemiş baskanim.gerisini de bir şekilde halledecek dursun baskanim.

Bu mali konular kaynak yaratmada Dursun Başkan iyi çalışıyor.kendisine teşekkür ederiz

• Wesker ile kırmızıpiroya bak sen söylediklerimi değiştirerek aktarıp arkamdan konuşuyorlar. Güzel ikili olmuşsunuz. Yakışıyorsunuz birbirinize. Böyle devam

Kırmızıpiro nun ceren in yandan yemişi olduğunu kanıtladığım için memnunum. Diğeri wesker zaten düzgün kullanamadığı türkçesi ile millete laf çarpmaktan dolayı çoğu kişi tarafından blokludur. Ben razıyım bu ilişkiye. Durmak yok yola devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Şubat 2025; 12:39:6 >
  • Yönetim açısından iyice fenerleşmeye başladık verilen hiçbir söz tutulmuyor.

Güya bankalar birliğinden çıkacaktık bu hafta ama yarı parası ödendi açıklaması yapıldı.

Güya sezon başı kemerburgaz'a geçecektik hala çalışmalar bitmedi.

Yapamayacağınız şeyleri neden söylüyorsunuz?

• Sast kullanıcısına yanıt

Her konuda katiliyorum,

Avrupa konusunda ise EGER ki lemina eklenseydi kadroya bambaska bisey konusurduk ama olumlu yönden de bakilirsa gecen yilki bayern maclari gibi kaani ortada torri ile kullanip 10 na sara atabiliriz. morata,sallai ve cuesta hepsi tempolu ve atletik eklemeler avrupa kadrosuna tek soru isareti pas istasyon sayimiz bu kadar atlet takimda.

Jacobs zahmet edip aponun yerine oynarsa ben neden olmassin diyorum .

bence bu alkmaar maci cook onemli , evet önemli eksiklerimiz var ama kazanirsak bu maci bence herkes yeniden umutlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wesker0005 -- 11 Şubat 2025; 12:49:48 >
  • miskin_yek kullanıcısına yanıt

Genel olarak oyuncumuza kin tutmak fayda sağlamaz.

Galatasaray yönetimi ben bu menajerle çalışan kimseden oyuncu almam diyip ilişkilerini koparmalı.

Ortalığı karıştırıp Galatasarayi küçümsemeye çalışan adamlara cephe almak daha faydalıdır ve sorunu daha kalıcı olarak çözer.

• 
Sayfa: önceki 69156916691769186919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.