Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (6920. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 61 Misafir (13 Mobil) - 61 Masaüstü18 Mobil1 iOS
5 sn
138.448
Cevap
365
Favori
2.584.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 69186919692069216922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erken sevinmemek lazımmış 😀 hayırlısıyla dolandirilmadan kapatmadık dönemi.Artik bu takımın oyuncusu diye destek olacağız yapacak bir şey yok.
    Direkt oyuncu özelinde 25 yaşına gelmiş hala defansif reaksiyonlari bilmeyen , sürekli tehlikeli bölgeye top sektirip, maç içinde dalıp oyuncusunu kaçıran oyuncuyu hiç istemezdim de artık az oynar diye neyse diyelim.Hucumda karar vermesi de sıkıntılı berkandan tek artısı belki hücum yerlesiminde pas opsiyonu olarak daha iyi olur onun dışında hiçbir işe yaramaz.Yasi 19 falan olsaydı pek bir şey demezdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DinoCrocetti kullanıcısına yanıt
    3m olduğunda en azından yerli rotasyon diyordum ancak 5 kağıda falan hiç gerek yoktu.

Bakalım kaç lira çıkacak şapkadan

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Yine portekizli gelmiş Okan hocayı dinden çıkardılar..

• Deli mi bunlar ne Ereni ya?? Okan Buruk zorla aldırmıştır kesin. İlla sinirimizi bozacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenarlar dolu zaten bari sol stoper olarak ahmetcan kaplanı alsaydık madem birini daha alacaktık

• Dursun kendi cebinden ödüyor sanırım. 5 milyon nedir arkadaş? şu transfer edilen çocukların arasında bunun kadar oynayan yok mu yani? kafayı yedirtirler adama. İlk defa bu dönem çarpılmadık diyordum ki tavşandan yine şapka çıkardılar. Havaya saçılmış 5 milyon euro daha. Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Şubat 2025; 15:54:56 >
  • haydaa

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Ne guzel iyi bir transfer donemi gecirdik hayret derkeeeeen eren elmali ile tuyu diktik

• Okan şampiyonluğu alsın da kimi alırlarsa alsınlar. Valla eleştirmicem. Rize maçını fener maçını diğer maçları geçsin sorun yok. Bu yıl avrupayı da sallasın.

• 5 milyon kesin mi? Niye bu kadar kafayı taktılar bu Eren'e anlamadım. 5 milyon çok fazla. Rotasyon için lazım bir oyuncuydu ama bu maliyetlere değil. 8 Frankowski 8 Cuesta 5 Eren 2.5 Lemina 6 Kutucu Morata falan da derken 30 milyonu geçtik bonserviste. Mikautadze'ye 25 sıkmayı düşünüyordu bir ara yönetim, Cuesta ve Eren'e verilen para fazla ama yine de 25 Mika'ya vermektense böyle dağıtmak daha iyi oldu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 11 Şubat 2025; 15:59:8 >
  • Hocaya şuana kadar yapılmayan işler yapıldı her yere adam aldık hatta gittik sonunda yerli sol beke bile 5 bayıldık daha tek sorumlu olur bundan sonra.

• jakobs ile sözleşmeyi fesh etseler ya

• Umarım bu Eren transferine Trabzon deplasman galibiyeti de dahildir.

• uLA Fakirken bile bunları ötürüyorduk.

Şimdi uzaklardan da olsa güzel para bulduk. :p

Şimdi karşımzıda kimse duramaz. Kafayı taktırlar o kupayı alacaklar

sezonu 5 kupayla bitireceğiz inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    Bundan oldu

• Güzel video yapmışlar Bu taraftar inşallah iyi gelecek baba sana

gdh sporyoutube
    Alvaro Morata | Gözyaşlarımı Biriktirdim
    https://www.youtube.com/watch?v=7MhbhR0SEhg&feature=youtu.be

• 5. yıldızı takıp Fb'ye 2 yıldız farkı koyduktan sonra Okan ile yollar ayrılmalı. Neden? Ligde istediği kadar şampiyon olsa da bu farkın, bu para kaynağının, bu kadronun Elfsborg vb. takımlara karşı rahat ve iyi futbolla galip gelmesi lazım. Kupa beklemiyoruz elbette ama elenirken iyi oynadın, kusursuza yakın oynadın ama rakip çok iyiydi ya da hakem bizi katletti vs. dedirtmesi lazım. Young Boys gibi averaj takımı olmuş takıma diş geçirememek büyük başarısızlık. Vizyonu Avrupa olan bir takımız, Fenerbahçe ile farkı açmak bizi tatmin etmemeli. Gerekirse 1-2 sezon feda edilsin ama Avrupada başarı gelsin.

• Ünal Aysal : Galatasaray seksi bir kulüp. :)

• Herifler baktı transfer dönemi kapanıyor taraftar memnun gibi hiç hakaret yemedik düzgün normalde bize sövmeleri lazım dedi son dakka gitti yine 5 milyon çaktı bize

Kaç defa dedim bu yönetim ayağına çöreklenmiş tipler Galatasaray düşmanı tek dertleri komisyon kasayı boşaltma

sıradan topçu doldurmayın kadroya eren Galatasaraya ne katacak daha cuesta var sıradan topçular

kaan, berkan, eren, cuesta, torpilli bebe, eyüp ... bunlar sıradan topçu ayarı kaçırmayın

kadro seviyesi çaktırmadan düşüyor rahat durun ulan rahat

• Eren'i alıp Jelert'in iyice önünü kapatacaklar. Ufak bir yükselme ihtimali bile kalmasın. Yusuf ile yok parasına (belki bedava) gönderirler artık.

40 yılda bir övülecek hareket yaptınız 24 saat geçmedi be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 11 Şubat 2025; 16:23:19 >
  • 
Sayfa: önceki 69186919692069216922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.